09 / 05 / 2024

airport plaza satılık

airport plaza satılık

Son teknoloji ile inşa edilen Kurtköy Airport Plaza, otomasyon sistemi özelliği ile ofis kullanıcılarına güvenliği ve konforu uzaktan kontrol etme imkanı sunuyor.

Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire!

Konut teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşeceği Keleş Center Airport projesi 220 ofis, 498 rezidans ve 52 dükkandan meydana geliyor. Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor.

Basın Ekspres Plaza 34 satılık!

Eşbah Yapı Yatırım A.Ş. ve Akyapı imzasıyla yükselen proje toplam 17 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. Basın Ekspres Plaza 34 satılık dairelerin teslimleri 14 ayda gerçekleşmesi öngörülüyor.

Emlak Çadırı satılık ev!

Dükkanların Merkez Kayaşehir AVM'de, ofislerin ise Merkez Kayaşehir Plaza'da bulunan projede 220 adet daire bulunuyor. Emlak Çadırı satılık evler için lansman tarihi 31 Mayıs Pazartesi günü olarak belirlendi.

24 Gayrimenkul Airport 24 satılık!

24 Gayrimenkul Airport 24 satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Toplam 98 adet daire ve 6 adet dükkandan oluşan proje 4 bin 70 metrekare arsa alanında yükseliyor.

Basın Ekspres Airport 24 satılık!

Basın Ekspres Airport 24 satılık daire alanları minimum 50 metrekare, maksimum ise 119 metrekare olarak tasarlandı. Toplam 133 adet konuttan oluşan proje 24 Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor.

Airport 24 satılık dükkan!

24 Gayrimenkul imzası taşıyan Airport 24 satılık dükkan alanları 44 metrekare ile 704 metrekare arasında değişiyor. Bugün satışa çıkan proje 14 bin 281 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Esenyurt Esenpark Plaza satılık!

Esenyurt Esenpark Plaza satılık bağımsız ünitelerin fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Esenyurt Bölgesi'nde yer alan proje olan Esenpark Plaza kapsamında ofisler ve mağazalar müşterilere sunuluyor

Ofis İn Maltepe satılık!

Ofis İn Maltepe satılık ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 2 blok olarak planlanan proje Buka-Efes Plaza ortaklığı girişimi ile hayata geçirildi...

Burak Plaza satılık!

Satışların devam ettiği Burak Plaza projesi İstanbul Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Burak Plaza satılık ofis fiyatları kapsamında projede bulunan ofisler 2 bin 500 lira olan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor...

Bağcılar Burak Plaza satılık!

Bağcılar Burak Plaza satılık ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira olarak belirlendi. Bağcılar Burak Plaza projesinde bulunan ofislere 36 aya kadar vadelendirme imkanından yararlanarak sahip olunabiliyor...

Buka–Efes Plaza Ofis İn Maltepe satılık!

Buka–Efes Plaza Ofis İn Maltepe satılık ünitelerle ilgili detaylı bilgi haberimizin içinde yer alıyor

Burak Plaza satılık!

Burak Plaza satılık ofis fiyatları metrekare bazında 2 bin 500 liradan başlıyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor...

airport plaza satılık Haberi

airport plaza satılık


Mutlutürk İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakasının en düzenli gelişen bölgesi Kurtköy’de inşa edilen Airport Plaza ofislerinde, akıllı sistem otomasyon teknikleriyle her türlü işlem, tek bir bilgisayardan kumanda edilebiliyor. İşletmeye zaman, kalite, maliyet, hız ve kâr avantajı sağlayan otomasyon sistemi, bilgisayar ekranında sisteminin işleyişini, eğer varsa arızanın yerini, üretilen ürün miktarını gibi işletmeyi ilgilendiren birçok bilgilere erişim ve kontrol kolaylığı sağlıyor.


Ofis kullanıcılarının tüm ihtiyaçları düşünülerek hayata geçirilen Airport Plaza’da ki otomasyon sistemi sayesinde, ofisten çıkarken açık kalan ışıklar ve musluklar tehlike olmaktan da çıkıyor ve tek bir tuş ile uzaktan kontrol edilerek ofis sahipleri tarafından kapatılabiliyor. Ayrıca sistem, ofislerde meydana gelebilecek yangın olaylarını önceden algılayarak, gereken önleyici tedbirleri de alarak istenmeyen durumları zamanında müdahale edebilmeyi de sağlıyor.


Havalimanı ve Teknopark’ın komşusu...