27 / 04 / 2024

Ajlan Birdal

Ajlan Birdal

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi, Serap Birdal ve Ajlan Birdal Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Beylikdüzü'nde açıldı.

Sabahattin Birdal kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sabahattin Birdal kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda üst düzey yönetici olarak çalıştı? Körfez GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Promod Turizm Ve Konaklama İşlemleri Limited Şirketi kuruldu!

Promod Turizm Ve Konaklama İşlemleri Limited Şirketi Fatih'te Birdal Şaka ve İsmail Erdal ortaklığında kuruldu.

Komo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Komo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Behiç Bentürk ve Serdal Birdal ortaklığında kuruldu.

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi açıldı!

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi 125 milyon TL yatırım bedeli ile Harun Çalışkan, Hasan Çalışkan ve Tuncay Birdal tarafından açıldı.

Akdost İnşaat Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Akdost İnşaat Nakliye Limited Şirketi Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış Birdal tarafından kuruldu.

Hazar Prefabrik Nakliye İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Prefabrik Nakliye İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ajlan Şimşekyay tarafından kuruldu. 

Avrasya Port Hotel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Port Hotel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Birdal, Cuma İçten ve Hacı Mehmet Baykurt ortaklığında kuruldu. 

Sabahattin Birdal, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Birdal görevinden istifa ederek ayrıldı.

Sabahattin Birdal yeniden Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyelerini seçti. Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı yeniden Sabahattin Birdal oldu.

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

Benart İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benart İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Necmettin Aras, Şenol Aras ve İsmet Birdal ortaklığında 75 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

Reform 24 İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform 24 İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yunus Emre İnan Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mahir Özçelik ile Eren Birdal Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Şişli'de kuruldu.

Ajlan Birdal Haberi

Ajlan Birdal

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi, Serap Birdal ve Ajlan Birdal Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Beylikdüzü, Yakuplu Marmara Mahallesi'nde açıldı. 


Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi adres: Beylikdüzü, Yakuplu Marmara Mahallesi, Hürriyet Bulvarı 9.Sokak Astro A Blok 1/...