30 / 04 / 2024

Ak Al Yapı adres

Ak Al Yapı adres

Ak Al Yapı Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, İlker Aksu, Recep Altuntaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta Sultangazi, Habibler 2711 Sokak'ta kuruldu.

NYC Bina Dairesi, Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınladı! Kaçak çalışmalar var!

New York Bina Dairesi, altına kaçak tünel kazıldığı iddia edilen Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınlayarak binanın ‘bazı kısımlarını boşalttı ve kaçak çalışma nedeniyle mülk sahiplerine karşı yaptırım’ kararı aldı.

Sistem Akıllı Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sistem Akıllı Yapı Anonim Şirketi Beykoz'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Akyıldız ve Eyüp Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Rahmi Bozyel ve Sinan Teksarı tarafından kuruldu.

Çakırlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çakırlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Merve Çakır tarafından kuruldu.

En az ilkokul mezunu 12.588 TL maaşla personel alımı yapılıyor! Çabuk olun, başvurular başladı! İşte başvuru ekranı...

ABD Büyükelçiliği 12.506 TL maaşla personel alımı yapacağını duyurdu. Peki başvuru şartları ne oldu, hangi branştan akılm yapılacak? İşte detaylar...

Özhan Akçalı kimdir?

Özhan Akçalı kimdir? MESA’da görev alan Özhan Akçalı hangi görevlerde bulundu? 

Özhan Akçalı vefat etti!

Mesa Şirketler Topluluğu eski ortaklarından Özhan Akçalı hayatını kaybetti.

Makçal Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Makçal Yapı Denetim Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 TL sermaye bedeli ile Mustafa Akçal tarafından kuruldu.

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akın tarafından kuruldu.

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kuşluoğlu tarafından kuruldu.

Akçalı Boya Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası'nı açtı!

1984'ten günümüze Permolit Boya markasıyla faaliyette bulunan Akçalı Boya A.Ş., sektöründe bir ilki hayata geçirdi. Akçalı Boya tarafından Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası' İstanbul’da hizmete açıldı. 

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeliile Abdurrahman Sevimli ve Ayhan Tüfek ortaklığında kuruldu.

Sit alanı Akçalı Antik Yerleşimi'nden üreticilerin tahliye edilmesi kararı mecliste!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde bulunan ve sit alanı olan Akçalı Antik Yerleşimi'nden zeytin üreticilerinin tahliye edilmesi kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ak Al Yapı adres Haberi

Ak Al Yapı adres

Ak Al Yapı Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, İlker Aksu, Recep Altuntaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. 


Ak Al Yapı Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Şirketin Amaç konusu başlıca şunlardır. a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut , işyeri , ticaret inşaat işlerini yapmak, Arsa alıp satmak, kendi hesabına arsa ve araziler üzerinden kat karşılığı binalar yapmak . b) Yurt içinde ve yurtdışında her türlü remi ve özel inşaatın elektrik tesisatını yapmak , yaptırmak , taahhütlere girmek, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak c) Yurt içinde ve yurtdışında her türlü remi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, İşhanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeler...