18 / 05 / 2024

AK İstanbul Milletvekilleri

AK İstanbul Milletvekilleri

Ardahanlıları temsil eden Kars-Ardahan-Iğdır Yardımlaşma Derneği ile Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ne, Ardahan İli Tunçoluk Köyü Yardımlaşma Derneği’nin kurulmasıyla bir yenisi daha eklendi

Depremde binaları hasar gören vatandaşlara konut kredisi müjdesi!

AK Parti milletvekilleri, ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifinde 2020 yılında meydana gelen depremlerde binaları hasar gören vatandaşlar için konut kredisine yönelik teklif Genel Kurul'da kabul edildi.

Depremde evi hasar görenlere müjde!

AK Parti milletvekilleri, ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifinde 2020 yılında meydana gelen depremlerde binaları hasar gören vatandaşlar için konut kredisine yönelik teklif komisyonda kabul edildi!

Depremde binaları hasar gören vatandaşlar dikkat!

AK Parti milletvekilleri, ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifinde 2020 yılında meydana gelen depremlerde binaları hasar gören vatandaşlar için konut kredisine yönelik teklif komisyonda yer aldı. 

Depremde konutları hasar gören vatandaşlara müjde!

AK Parti milletvekilleri, ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifinde 2020 yılında meydana gelen depremlerde binaları hasar gören vatandaşlar için konut kredisine yönelik teklif sunuldu.

Devletten çalışanlara müjdeli haber! 1500 TL destek kimlere verilecek?

AK Parti milletvekilleri tarafından Meclis'e sunulan ekonomi için yeni düzenlemeleri içeren kanun teklifinde kafe ve restoran çalışanlarına Ramazan döneminde 1500 TL destek sağlanacak...

Cumhurbaşkanı: Yeni bir göç dalgasını kaldırabilecek durumda değiliz!

İstanbul Milletvekilleri Buluşması programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "3,7 milyon Suriyeliyi ülkemizde barındırıyoruz. Yeni bir göç dalgasını kaldırabilecek durumda değiliz" diye konuştu...

TBMM Genel Kurulunda "Tank Palet Fabrikası"yla ilgili tartışma!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda CHP ile AK Parti milletvekilleri arasında "Tank Palet Fabrikası" ile ilgili tartışma yaşandı...

Gecekondularda yetki TOKİ'de!

TBMM’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bürokratları ile AK Parti milletvekilleri tarafından yapılan toplantıda önemli konular konuşuldu. Buna göre, gecekondular için yetki belediyelerden alınıp TOKİ'ye veriliyor.

İmar Kanunu ile Kadastro Kanunu'nda değişiklik talebi!

AK Parti milletvekilleri, metruk binaların yıkılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yetki verilmesi, yurt dışında bulunan vatandaşların tapu işlemlerini bulundukları yerde yapabilmesi gibi düzenlemeleri içeren kanun teklifini TBMM Başkanlığına sundu.

Ahmet Hakan: Yeni Havalimanı eyleminde Çalışma Bakanı nerede?

Köşe yazarı Ahmet Hakan, İstanbul Yeni Havalimanı eylemleri için "Çalışma Bakanı nerededir? AK Parti milletvekilleri neden gidip iddiaları incelememektedir? Neden müfettişler olaya el atmamaktadır? "diyor...

Nevşehir'de TOKİ projeleri değerlendirildi!

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile şehir merkezindeki TOKİ yatırımlarına ilişkin görüşmede bulundu.

Bitlis'te 2018 yatırımları konuşuldu!

Bitlis'te Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında toplanan Ak Parti milletvekilleri ve kurum amirleri 2018 yılı projelerini değerlendirdi. Ustaoğlu 2018 yılında yapılacak yatırımlarla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Şile Yeni Otobüs Terminali hizmete açıldı!

Şile Yeni Otobüs Terminali vatandaşların hizmetine açıldı, açılışa Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Hulusi Şentürk de katıldı.

AK İstanbul Milletvekilleri Haberi

AK İstanbul Milletvekilleri

Beykoz’daki yöre derneklerinin kuruluşlarından sosyal etkinliklerine kadar her türlü çalışmalarına destek veren Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, hafta sonu (19-20 Mayıs) düzenlenen yoğun açılış ve etkinliklere katılarak dernek temsilcilerini yalnız bırakmadı.  


Tunçoluk Köyü sakinlerini sosyal açıdan desteklemek amacıyla kurulan derneğin açılışına Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün de iştirak etti. Açılışa eşi Ayşe Çelikbilek’le katılan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ilçedeki derneklerin canlı, yaşanan mekanlar olarak işlevsellik kazanması gerektiğini belirterek; “Önemli olan derneği  kurmak değil yaşatmak, çalışmaların arkasını getirmek gerekir. Buraya hanımlar  da gelsinler çalışmalara katkıda bulunsunlar, çocuklarını getirsinler, sosyal faaliyetler düzenlesinler” dedi. 


Şahinkaya’da kurulan Tunçoluk Köyü Derneği’nin açılışından sonra Başkan Çelikbilek Mesudiyeliler Dostluk Turnuvasını izledi. İstanbul’da yaşayan Mesudiyelilerin buluştuğu, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirmek amacıyla bu yıl 44.sü düzenlenen turnuva...