26 / 08 / 2024

AK Partili Başkan Ahmet Küçükler

AK Partili Başkan Ahmet Küçükler

Erzurum Kalesi ve Saat Kulesi’nin Cumhuriyet Caddesi’nden görünmesini engelleyen 10 katlı SGK binası yıkılacak

ATEM Başkanı Akçam: Site ve apartmanlarda şarj istasyonu zorunlu olmalı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam ise yeni binalarda şarj istasyonunun kurulmasının zorunlu olduğunu, eski binalarda da zorunlu kılınması gerektiğini söyledi.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Albayrak'tan kentsel dönüşüm çağrısı: Kentsel dönüşüm konusunda yetersizlik var!

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Büyükşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm konusunda yetersiz kaldığına dikkat çekti ve yetkilileri görevlerini yapmaya çağırdı. İşte o açıklama...

İstanbul Planlama Ajansı Başkanı Buğra Gökce değerlendirdi! İmar afları kentlerimizi dirençli hale getiremez...

İstanbul Planlama Ajansı Başkanı Buğra Gökce, AYM'nin aldığı "imar barışıyla" yasal hale getirilen kaçak ya da imara aykırı yapıların güvenliği konusunda yalnızca bina sahiplerinin değil, ilgili kamu kurumlarının da sorumlu olduğuna dair kararı değerlendirdi. 

Ev kiralayacaklar dikkat! Başkent Ankara'nın en ucuz semtleri ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı!

Yaptığı açıklamada başkent Ankara’da konut açığından kaynaklı kira fiyatlarının yüksek olduğunu dile getiren Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'nın en ucuz semtlerini açıkladı.

ATEM Başkanı Akçam: Zam sınırının kalkması ile kiralar yüzde 20 arttı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 1 Temmuz itibarıyla kira fiyatlarında uygulanan yüzde 25 zam sınırının kalkması ile kira fiyatlarında fahiş artışlar meydana geldiğini açıkladı.

AK Partili Mahmut Atilla Kaya'dan 15 maddelik 'Karabağlar TOKİ' açıklaması: CHP ile mücadele etmeye devam edeceğiz!

Karabağlar Belediye Başkanı Helil İnay Kınay'ın TOKİ arazisi ile ilgili açıklamalarına tam 15 maddeyle yanıt veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "750 dar gelirli hemşehrimiz için CHP ile mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

ATEM Başkanı Akçam: Kirada stopajın artması kira fiyatlarını da artırır!

Kira gelirlerinden yüzde 20 stopaj kesilmesi ve birden fazla evi olandan daha fazla vergi alınması planlanırken son dakika maddelerin taslaktan çıkarıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili ATEM Başkanı'ndan önemli açıklamalar geldi. 

ATEM Başkanı Akçam: Devremülk sahipleri vergi istisnasına dahil edilmeli!

Konutların günlük veya haftalık olarak kısa süreli turizm amaçlı kiralanabilmesi için, turizm amaçlı kiralama sözleşmesi yapılmadan önce izin belgesinin alınması zorunlu hale getirildi. ATEM Başkanı Hakan Akçam, yeni düzenlemenin devremülk sahiplerini mağdur ettiğini belirtti.

ATEM Başkanı Akçam: İlan portalları emlak danışmanlarını mağdur ediyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, İlan portallarının emlak danışmanlarını mağdur ettiğini belirterek, tüm Türkiye’de ilan portallarına tepki gösterileceğini açıkladı.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Gayrimenkulde dengeler değişecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, yeni hazırlanan ve TBMM'ye Kurban Bayramı’ndan önce sunulması beklenen torba yasaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 ATEM Başkanı Akçam açıkladı: Kirada yüzde 25 artış sınırlaması kalkarsa ne olur?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamalarda kirada yüzde 25 sınırının uzatılmayacağının sinyalini verdi. Peki kirada yüzde 25 artış sınırlaması kalkarsa ne olur? ATEM Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi.

Ev fiyatları düşse de kredi oranları yüksek! ATEM Başkanı bankalara seslendi: Kredi politikaları gözden geçirilmeli!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, konut satışlarının bir önceki yıla göre yüzde 11,8 azaldığını ifade etti. 2024 yılının Mart ayına göre konut satışında düşme olduğunu belirten Akçam, bankaların kredi politikalarını gözden geçirmeleri gerektiğine dikkat çekti.  

ATEM Başkanı'ndan belediyelere çağrı!  Konut arzı için imarlı alanlar genişletilmeli! 

ATEM Başkanı Hakan Akçam hobi bahçelerinin yoğun olduğu tarım arazilerinin imara açılarak konut arz sıkıntısının giderilmesine yönelik imar çalışmalarının genişletilmesi konusunda belediyelere seslendi.

AK Partili Başkan Ahmet Küçükler Haberi

AK Partili Başkan Ahmet Küçükler
 Daha önce 5 katının yıkılacağı açıklanan binanın tamamının yıkılması için AK Partili Başkan Ahmet Küçükler’in girişimleri sonuç verdi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü 500 milyon liralık Kültür Yolu Projesi kapsamında binanın yıkılmasına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da onay verdi. Binanın yıkılmasıyla Lalapaşa Cami, Yakutiye Medresesi, Kale ve Saat Kulesi’nin Cumhuriyet Caddesi’nden görülmesi sağlanacak....