07 / 05 / 2024

ak partinin mega projeleri

ak partinin mega projeleri

AK Parti’nin tek başına iktidarı, ulaştırmadan, savunma sanayisine enerjiden iletişime kadar birçok mega projeyi hızlandıracak. Bu projelerden bazıları şu şekilde;

AK Parti mega projelerini açıkladı! Ulaşıma 5 neşter!

AK Parti, yerel seçim hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Projeler arasında kentsel dönüşüm, lastik tabanlı tramvay sistemi, hızlı metro sistemleri ve yeni şehirler kurulması var...

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

Herkesin merak ettiği mega bilezik fiyatları ne kadar? İşte Koçak mega bilezik 9 Kasım 2022 fiyat listesi 

Mega bilezik diğer adı ile kalın bileziklerin fiyatları herkes tarafından merak ediliyor. Son zamanların en çok tercih edilen bilezikleri olan mega bilezik fiyatları ne kadar? İşe Koçak mega bilezik 9 Kasım 2022 fiyat listesi. 

Mega Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Başakşehir'de Abdallah Dıarbakerlı ve Elmekdad Mohame ortaklığında kuruldu.

Başakşehir'de istinat duvarı çöktü!

Mega kent İstanbul'da başlayan yoğun yağış nedeniyle Başakşehir'de istinat duvarı çöktü.

Cahit Turhan: Mega projelerle Türkiye'nin önemini artırıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Bir Kuşak Bir Yol Projesi" ile gelecek dönemde Türkiye'nin de içinde bulunduğu coğrafyanın öneminin daha da artacağını belirtti. Turhan,  "Mega projelerle Türkiye'nin önemini artırıyoruz'' dedi.

Nurettin Canikli: Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli,"Şehirleri geliştirecek ve kalkındıracak olan günlük işlerin yürütülmesiyle ilgili hizmetler değildir büyük projelerdir, mega projelerdir. Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz" dedi...

Akılalmaz iddia! Yarın mega deprem olacak!

Kendisini yeni nesil deprem tahmincisi olarak adlandıran Frank Hoogerbeets mega deprem için net tarih verdi. Hoogerbeets 21 Şubat Perşembe günü 8'den daha büyük bir depremin yaşanacağını iddia etti.

Hamza Dağ'dan Abdullah Gül'e mega proje çıkışı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ mega projelerle ilgili bir açıklama yaptı.

Mega projelerin yapıldığı şehirler oy ile karşılık verdi!

Seçimde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın oyunu önemli oranda artırdığı yerlerin başında mega projeler olarak adlandırılan Kanal İstanbul ile Osmangazi ve Yavuz Sultan köprülerinin yapıldığı yerler ile Çanakkale geliyor.

Mega kentleri uçuran 417 milyarlık yatırım!

AK Parti döneminde İstanbul, Ankara ve İzmir yatırımlardan büyük pay aldı. 16 yılda 3 büyük şehre yapılan yatırımların toplamı 417 milyar TL olarak belirtildi. Bu 3 mega kentte Türkiye nüfusunun yaklaşık dörtte biri yaşıyor.

Gaziantep'in 14 mega projesi açıklandı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Şehitkamil Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti'nin 27. dönem milletvekili adaylarının tanıtım toplantısında Gaziantep'in 14 mega projesini açıkladı.

Başakşehir mega projelerle değerleniyor!

437 bin metrekarelik alanda İstanbul’un en büyük ve en güzel meydanlarından birini hayata geçirdiklerini vurgulayan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, mega yatırımlarla ilçenin değerine değer katacağını söyledi.

ak partinin mega projeleri Haberi

ak partinin mega projeleri

1 Kasım seçimlerinden Ak Parti'nin iktidar olarak çıkması mega projeleri hızlandrıcak. Ak Parti'nin seçim beyannamesinde İstanbul 3. havalimanı, Körfez Geçiş Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Avrasya Tüneli'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda projenin tamamlanması yer aldı. Bu projelerden bazıları şöyle:


İhale aşamasına gelen 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde projenin uzunluğu 6,5 kilometre olacak.Hasdal-Ümraniye-Çamlık arası seyahat süresi 14 dakikaya inecek. İncirli-Söğütlüçeşme arası 6 bin 500 metrelik tünelden 40 dakikada geçilecek.

Lapseki-Gelibolu arasında yapılması planlanan Çanakkale Boğaz Köprüsünün ihalesine çıkılacak. İstanbul üzerindeki yükü alıp, Çanakkale üzerinden Avrupa'ya taşıyacak köprü, 2 bin 23 metre orta açıklık, toplam 3 bin 623 metre uzunluğuyla dünyanın en uzun asma köprüsü olacak.

Tarihi İpek Yolu'nu canlandıracak ve ülkeler arası ekonomik, kültürel işbirliğinin geliştirilmesini hedefleyen Kars-Bakü-Tiflis...