27 / 04 / 2024

Ak Portföy gyf

Ak Portföy gyf

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuran Ak Portföy, yeni yatırımını Anadolu Yakasının en gelişmiş ofis bölgelerinden biri olan Ümraniye’deki “Buyaka Ofis Kuleleri”ne yaptı.

Ak Portföy GYF’den PalladIum’a yatırım!

Yatırımcılarına kazanç sağlama hedefiyle Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu (GYF) kuran Ak Portföy, İstanbul’daki ticari yatırımlarına yenisini ekledi.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

İş Portföy gayrimenkul yatırım fonlarıyla büyüyor!

Eylül 2019 itibarıyla 46,5 milyar TL’lik portföy büyüklüğüne sahip İş Portföy, hem yatırım ve emeklilik fonlarında hem de gayrimenkul yatırım fonu (GYF) ile girişim sermayesi yatırım fonunu (GSYF) kapsayan alternatif yatırım araçlarıyla büyüyor.

Albaraka Portföy'ün GYF'leri borsada işlem görmeye başladı!

Borsa İstanbul'da gong bu kez  Albaraka Portföy Yönetimi'nin gayrimenkul yatırım fonları için çaldı. 

Avrupa Konutları Başakşehir yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrupa Konutları Başakşehir yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ayder’de 1700 kaçak yapı yıkılıyor!

TOKİ Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm faaliyetleri yapacak. Yaylalarda ilk etapta tespit edilen 1700 kaçak yapı yıkılacak. 

Torunlar GYO, Halk Yatırım Araştırma model portföyünde!

Halk Yatırım Araştırma Yönetmeni İlknur Hayır Turhan, Torunlar GYO'nun model portföyünde olduğunu söyledi..

Ünlü Portföy'den Nidapark Küçükyalı'ya 45 milyonluk yatırım!

Ünlü Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Nidapark Küçükyalı projesine 45 milyon TL’lik yatırım yaptı.

Aybek Sel, Omurga Portföy Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Daha önce bir çok bankada görev aln Aybek Sel, Omurga Portföy'ün (Omurga Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi) Genel Müdür Yardımcısı oldu.

İş Portföy'ün üçüncü yatırımı Nidakule Ataşehir!

Sektöründe lider konumda olan İş Portföy birçok alanda fonlar kurup yönetiyor. Gayrimenkul alanında da faaliyetlerine devam eden İş Portföy'ün 3. yatırımı Nidakule Ataşehir projesi oldu.

Tapu.com'daki portföy toplamı 135 milyon TL'ye ulaştı!

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma platformu Tapu.com, büyümeye devam ediyor. Tapu.com, yenilikçi iş modeliyle tek satış yetkilisi olduğu portföy toplamını 135 milyon TL’ye taşıdı.

İş Portföy, Nidakule Ataşehir Batı'nın tamamını satın aldı!

İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu’nun Batı Ataşehir’deki en son projesi olan “Nidakule Ataşehir Batı”nın tamamını satın alarak üçüncü yatırımını gerçekleştirdi.

Ak Portföy GYF’den Buyaka Ofis Kuleleri’ne yeni yatırım!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuran Ak Portföy, yeni yatırımını Anadolu Yakasının en gelişmiş ofis bölgelerinden biri olan Ümraniye’deki “Buyaka Ofis Kuleleri”ne yaptı.

İş Portföy'den gayrimenkul fonunda rekor!

İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan, gayrimenkul fonuna yatırılan 440 milyon liranın nasıl değerlendirileceğini, yatırım stratejilerini anlattı.

Ak Portföy gyf Haberi

Ak Portföy gyf

Yatırımcılarına en iyi getiriyi sağlama hedefiyle Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu (GYF) kuran Ak Portföy, İstanbul’daki ticari yatırımlarına yenisini ekledi. Ak Portföy, İstanbul Avrupa yakasının kalbinde yer alan ve en prestijli projelerinden biri olan Astoria ve Anadolu yakasının MİA’sı (Merkezi İş Alanı) olarak şekillenen Ataşehir’deki Palladium’un ardından, yeni yatırımını, Anadolu Yakasının en gelişmiş ofis bölgelerinden biri olan Ümraniye’deki Buyaka Ofis Kuleleri’nde yaptı.


Ak Portföy Gayrimenkul Yatırım Fon’u, A sınıfı bir ofis projesi olan Buyaka Ofis Kuleleri’nde 845 metrekare brüt kiralanabilir alana sahip bir ofis katı satın alarak, ticari gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Anadolu Yakasının en gelişmiş ofis bölgelerinden biri olan Ümraniye’de yer alan Buyaka Ofis Kuleleri aynı zamanda Buyaka AVM, Meydan Istanbul AVM ve İKEA’nın bulunduğu önemli bir...