05 / 05 / 2024

Ak Proje küçükçekmece projesi

Ak Proje küçükçekmece projesi

Akros İstanbul projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkaran Ak Proje Bakırköy ve Küçükçekmece'de iki yeni proje inşa edecek. Projelerde toplam 1.572 konut yer alacak.

Küçükçekmece'ye 397 yeni konut ve 9 ticarethane geliyor! Karlot İnşaat'tan dev proje! 

Karlot İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de 397 konut ve 9 ticarethaneli yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ÇED süreci başladı. Projenin 295 milyon 636 bin 955,30 TL'ye mal olması öngörülüyor. 

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Büyükçekmece içme suyu havzasındaki kaçak yapılar yıkıldı!

İstanbul Büyükçekmece Göl'ünde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti.

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Nadir Ataman'ın Büyükçekmece'de kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Nadir Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'daki iki yapıya, tek yapı belgesi aldığını belirtti...

Büyükçekmece’de 10 kaçak yapı daha yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, ruhsatsız ve kaçak yapıları zabıta ekiplerinin gözetiminde yıktı.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Küçükçekmece Yalı Caddesi Kavşak Ön Projesi imar planı askıda!

Küçükçekmece Fatih Mahallesi, Yalı Caddesi - 27 Mayıs Cadde Arası Yol, Kavşak Ön Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 14 Eylül 2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Büyükçekmece'de kaçak yapılar tek tek yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından bölgede bulunan arazilerde imarsız ve izinsiz yapılan kaçak yapılar sabah erken saatlerde tek tek yıkıldı. Yıkım çalışmaları havadan görüntülendi.

Büyükçekmece Belediyesi kaçak yapıları affetmedi!

Kaçak yapıyla mücadeleyi dur durak bilmeden sürdüren Büyükçekmece Belediyesi kaçak yapıları affetmiyor.

Küçükçekmece Kavşak Ön Projesine ilişkin imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Yalı Caddesi - 27 Mayıs Caddesi Arası Yol, Kavşak Ön Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı..

ÖİB Başakşehir ve Büyükçekmece'deki 2 gayrimenkulü sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Başakşehir ve Büyükçekmece'de bulunan 2 gayrimenkulün satışını onayladı..

Ak Proje küçükçekmece projesi Haberi

Ak Proje küçükçekmece projesi


Akros İstanbul projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkaran Ak Proje yatırımlarına hız kesmeden devam edecek. Firma iki yeni proje için düğmeye bastı.


150 milyon liralık yatırımla bölgenin en yüksek binasını hayata geçiren Ak Proje Bakırköy ve Küçükçekmece'de toplam 1.572 konut inşa edecek. Yeni projelerine 2018 yılı içerisinde başlayacak olan firma arazi alımlarına da devam ediyor.


Hayata geçireceği iki projede ruhsat aşamasına gelen Ak Proje'nin Bakırköy ve Küçükçekmece projelerinin yatırım bedeli 450 milyon TL olarak belirlendi. Firmanın Küçükçekmece projesinde 1.400 konut, Bakırköy projesinde ise 172 konut yer alacak.


Göztepe, Suadiye ve Beylikdüzü'ndeki Akros İstanbul'un satışlarına devam eden Ak Proje'nin 2017 ciro hedefi ise 600 milyon TL.


Akros İstanbul'da 330 bin TL'ye

150 milyon liralık yatırım değerine sahip Akros İstanbul biri 35 diğer ikisi 18 katlı 3...