05 / 05 / 2024

ak yapı avcılar yeni proje

ak yapı avcılar yeni proje

Emlak Konut GYO’nun "İstanbul Avcılar Ispartakule 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesini kazanan Ak Yapı İnşaat ile Emlak Konut arasında projenin imzaları atıldı.

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Yeni imar barışı bekleniyor! Kaçak yapılar giderek arttı: İmar affı gelecek mi? 

Yeniden imar affı gelir beklentisiyle son zamanlarda kaçak yapı sayıları yeniden yükselişe geçti. İşte ayrıntılar...

Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi!

Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi detayları...

Avcılar'da üç yapıdan biri yenilenmeli!

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, ilçedeki her üç yapıdan birinin yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini ifade etti...

Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Menteşe Belediyesi, Akbük Koyu'nda yer alan ve idari yargı süreci tamamlanan kaçak yapıların yıkım çalışmalarına başladı...

Bodrum'daki yıkımlar, ileride yapılacak kaçak yapıların önüne geçecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımız şunu iyi biliyor ki bu yıkımlar, bundan sonra yapılacak bu türlü kaçak yapılaşmaların ya da ihlallerin önüne geçecek" dedi.

Avcılar’da eski yapıların fiyatı dibe vurdu, yenilerin tavan yaptı!

Silivri açıklarında geçtiğimiz haftalarda meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından en çok etkilenen ilçelerin başında gelen Avcılar’da son 15 gün içerisinde satılık veya kiralık eski yapıların fiyatı dibe düştü.

İstanbul'daki kaçak yapıların yıkımı mecliste!

İstanbul'daki kaçak yapıların tespitine ve yıkımına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Tekin konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beykoz Göztepe Mahallesi’nde kaçak yapılar yıkılıyor!

Beykoz Belediyesi tarafından Göztepe Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıları yıkmak için ihale düzenlendi.

İstanbul'daki kaçak yapıların yıkımı başladı!

İstanbul Beykoz ve Arnavutköy'de yer alan kaçak yapılar yıkılmaya başladı. Gergin geçen yıkımlar havadan da görüntülendi.

İstanbul'daki kaçak yapılar ilçe ilçe tespit ediliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kaçak yapılarla mücadeleye devam ediyor. Muğla'da kaçak yapıların tespiti ve yıkılmasının ardından sıra İstanbul'a geldi. İstanbul'da bulunan 4 milyon kaçak yapı uydularla tespit ediliyor.

Mogan Gölü çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ankara'da özel çevre koruma alanı kapsamında olan Mogan Gölü'nün yanındaki kaçak yapılar yıkıldı. Göl kenarındaki kulübe ve konteynerler de kepçelerle taşındı. 

ak yapı avcılar yeni proje Haberi

ak yapı avcılar yeni proje

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı “İstanbul Avcılar Ispartakule 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinde imzalar atıldı. Emlak Konut GYO ile ihaleyi 85 milyon 600 bin TL teklifle kazanan Ak Yapı İnşaat arasında sözleşme imzalandı. 


“İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi” ihalesinin açık artırma bölümünü içeren 2. oturumu 10 Haziran 2016 tarihinde yapılmıştı. 


Ak Yapı İnşaat Ispartakule projesi ne zaman başlayacak?

Ak Yapı'nın Ispartakule'de inşa edeceği projenin inşaatının ne başlayacağı belli değil. Arsanın yer teslimi henüz yapılmadı. Rezidans olacak tasarlanacak yeni projede kat yüksekliği en fazla 40 olabilecek. 


Daha önce büyük projelere imza atan Ak Yapı İnşaat, Ispartakule bölgesine yakın konumda bulunan Metro 34 projesinin inşaatına devam ediyor. Metro 34 projesi İkitelli'de TEM otoyolunun kuzeyinde yer alıyor. 


Ispartakule 6....