29 / 04 / 2024

ak yön

ak yön

Akiş GYO bağlı ortaklıkların birleşme işlemlerine başlanmasına daire karara ilişkin açıklama yaptı.

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alwakaa Almosa tarafından kuruldu.

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Yılmaz ve Levent Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Altın kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim! Çeşit çeşit modeller! İşte Koçak altın 17 Kasım 2022 fiyat listesi

Tarzına tarz katmak isteyen bayanların en çok tercih ettiği kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Koçak altında çeşit çeşit satılan bu altın küpelerin model ve fiyatları merak ediliyor. Peki kıkırdak altın küpe fiyatları ne kadar? İşte 17 Kasım 2022 Koçak altın fiyat listesi.

Altın küpe almak isteyenler hemen bakın! Altın küpelerde yüzde 20 indirim! Koçak altın 7 Kasım 2022 fiyat listesi

14 ayar altın küpe modellerinin hepsinde yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Koçak altın sade ve taşlı tüm altın küpe modellerinde kampanya yaptı. Altın küpe almak isteyenler hemen bakın! İşte 7 Kasım 2022 Koçak altın fiyat listesi.

Altın tasarım kolyelerde net yüzde 20 indirim! Altın kolyeler ne kadar? Koçak altın 31 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın tasarım kolyelerde net yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Koçak altında altın kolyelerin fiyatları ne kadar? İşte Koçak altın kolye fiyat listesi 31 Ekim 2022.

Altın baget küpeler 1.590 TL'den başlıyor! Üstelik yüzde 20 indirim! Koçak altın 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Koçak altında altın baget küpeler 1,590 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Üstelik yüzde 20 indirim fırsatı da sunuluyor. Peki Koçak'ta altın baget küpeler kaç lira? İşte Koçak altın 27 Ekim 2022 fiyat listesi.

14 ayar altın günlük bilekliklerde net yüzde 20 indirim! Koçak altın 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Günlük hayatında kolundan hiç altın bileklik eksik etmeyenleri sevindirecek güzel haber Koçak'tan geldi. Koçak'ta 14 ayar altın bilekliklerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. İşte Koçak altın 20 Ekim 2022 fiyat listesi.

Koçak çıldırdı! Altın setlerde dev kampanya başladı! Koçak altın set 19 Ekim 2022 fiyat listesi 

Koçak, altın set fiyatlarında büyük indirim başlattı. Koçak resmen çıldırdı. Altın setler 10 bin 540 liradan başlıyor. İşte Koçak altın set 19 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altın küpe fiyatlarında net yüzde 20 indirim! Çılgın fırsatı kaçırmayın! Koçak altın küpe 5 Ekim 2022 fiyat listesi 

Altın küpe fiyatları en çok araştırılan takı fiyatları arasında yer alıyor. Koçak'ta altın küpe fiyatlarında indirim başladı. Peki altın küpe fiyatları ne kadar? Altın küpe fiyatları kaç lira? İşte Koçak altın küpe 5 Ekim 2022 fiyat listesi.

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Air Başakşehir ön talep topluyor!

Kazancın Zirvesi sloganı ile tanıtılan Air Başakşehir ön talep topluyor. Projede farklı tip ve büyüklüklerde daire seçenekleri bulunuyor.

ak yön Haberi

ak yön



Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağlı ortaklıkların birleşme işlemlerine başlanmasına daire karara ilişkin açıklamayı Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden yaptı. 


Açıklama:

Aynı sektörde faaliyet göstermekte olan iki şirketin birleşmesinin maliyetlerin düşürülmesi, finansman kolaylığının sağlanması, verimliliğin artırılması ve etkin bir yönetim sistemi altında tek elden yönetimi sağlayacağı düşüncesiyle,

Şirketimizin %100 oranında iştiraki olan (oy hakkı veren bütün paylarına sahip olduğumuz) İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne 787451 sicil numarası ile kayıtlı Ak Yön Yönetim ve Bakım Hizmetleri A.Ş. ("Ak Yön") ve İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne 900278 sicil numarası ile kayıtlı Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş. ("Akyaşam") Yönetim Kurullarının

Türk Ticaret Kanunu'nun 155/1-b, 156, ilgili diğer maddeleri ile Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18, 19, 20 hükümleri ve ilgili diğer mevzuat hükümleri doğrultusunda, 1 Ocak 2017 – 31 Mayıs 2017 faaliyet dönemine...