19 / 05 / 2024

Aka İnşaat

Aka İnşaat

Aka İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi, Atalay Kurt tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Serdal Aka tarafından kuruldu.

Aka Prekast İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Prekast İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erkan Han tarafından kuruldu.

Aka Design İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Design İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Toktekin tarafından kuruldu.

Aka Alüminyum İnşaat Elektrik Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Alüminyum İnşaat Elektrik Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Yaman tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Aka Mad Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Mad Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Aka avrasya Kuyumculuk İnşaat ve Öz Bin Yapı İnşaat Turizm Gıda ortaklığında kuruldu. 

Aka Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Berker Aka imzasıyla 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akaşehir İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Akaşehir İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Aka imzasıyla kuruldu.

MetroPark Concept Ankara satışta! 250 bin TL'ye 2+1 daire!

Akağ İnşaat ve Evliyagil Ajanstürk Topluluğu ortak girişimi ile Eryaman’da İstanbul yolu üzerinde hayata geçen MetroPark Concept Projesi’nin satışları başladı.

Aka İnşaat Malzemeleri Hafriyat Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka İnşaat Malzemeleri Hafriyat Mobilya Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yalçın tarafından 25 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Çavuşpaşa Caddesi' nde kuruldu.

Atabilge Aka Konakları modern hayatın çıtasını yükseltiyor!

Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat ortaklığında Ankara’nın İncek bölgesinde inşa edilen Ata Bilge Aka Konutları, konumu, inşaat kalitesi, sosyal imkânları, güvenlik ve teknolojik altyapısı ile konforlu ve huzurlu bir yaşam vaat ediyor.

Temel Yapı Market Kartepe'de açıldı!

Temel Tok ve Aka İnşaat'ın sahipleri Bilgin Cün ve İsmail Aka'nın sahibi olduğu Temel Yapı Market, Kartepe'de hizmete girdi.

Aka İnşaat Haberi

Aka İnşaat

Aka İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi, Atalay Kurt tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta kuruldu. 


Aka İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi iş konusu; Öncelikli olarak arsa arazi tarla her cins bina her cins yapı ile vesair gayrimenkullerin alım ve satımını emlak komisyonculuğu emlak danışmanlığı kiralama komisyonculuğu yapmak bunlar üzerinde ayni ve şahsi haklar tesis etmek ipotek koymak ipotek vermek veya ipotekleri feshetmek yine bu gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mülkiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis etmek.


Aka İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi adres: Sefaköy, Sultan Murat Mahallesi, Çizmeci Sokak,...