06 / 05 / 2024

Akadia Modern daire fiyatları

Akadia Modern daire fiyatları

Akadia Modern Mamak satılık daire teslimleri 2019 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. MBM İnşaat tarafından hayata geçirilen Akadia Modern projesi 891 konut ve 23 ticari üniteden oluşuyor.

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Forev Modern Eyüp'te yaşam başladı!

Forev Yapı’nın Eyüp’te inşa ettiği projesi “Forev Modern Eyüp” de daire teslimleri başladı.

Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir Modern'de satışlar resmen başladı. Daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

İzmir Ataşehir Modern daire fiyatları!

İzmir Ataşehir Modern daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. 1,094 adet dairenin yer aldığı projede anahtar teslimi 31 Aralık 2020'de yapılacak...

Ataşehir Modern İzmir satış ofisi!

1.094 daireden meydana gelen ve 1+1'den 4+1!e kadar tüm daire tiplerine yer verilen Ataşehir Modern İzmir satış ofisi ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz...

Ataşehir Modern satışta!

Ataşehir Modern İzmir projesi bugün satışa çıkıyor. Gergül İnşaat imzasını taşıyan projede toplamda 1.094 daire bulunuyor. 

Ataşehir Modern yarın satışa çıkıyor!

Ataşehir Modern yarın satışa çıkıyor. Gergül İnşaat imzasını taşıyan projede 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor.

Ataşehir Modern daire planları!

Ataşehir Modern daire planları haberimizde yer alıyor. Gergül İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Ataşehir Modern'in yeni kampanyası ile ev sahibi olmak çok kolay!

Ataşehir Modern'in yeni kampanyası ile ev sahibi olmak çok kolay. Toplam 979 adet daire ile 44 adet ticari birim den meydana gelen projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor...

Eyüp Forev Modern daire fiyatları!

5 blokta 279 konut ve 7 dükkan olarak inşa edilen Eyüp Forev Modern projesinde uygun ödeme seçenekleri ve fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor. İşte, Eyüp Forev Modern daire fiyatları... 

Forev Modern Eyüp fiyat listesi!

Forev Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te hayata geçirilen Forev Modern Eyüp'te yeni bir proje hayata geçiriliyor. Peki, Forev Modern Eyüp'te daire fiyatları ne kadar? İşte Forev Modern Eyüp fiyat listesi...

Forev Modern Eyüp satış ofisi!

Forev Modern Eyüp satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje Eyüp'te 5 bin 62 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 

Forev Modern Eyüp fiyat listesi!

2019 yılının Mart ayında teslim edilecek olan Forev Modern Eyüp projesinde 279 daire ile 7 ticari birim bulunuyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Forev Modern Eyüp fiyat listesi..

Akadia Modern daire fiyatları Haberi

Akadia Modern daire fiyatları


Toplamda 891 konut ve 23 ticari üniteden meydana gelen Mamak Akadia Modern projesi MBM İnşaat  tarafından inşa ediliyor.


Ankara Akadia Modern Evleri, 5 katlı bir blok, 8 katlı üç blok, 30 katlı üç blok ve 34 katlı üç blok olarak 500 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 


Akadia Modern Mamak satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerde dizayn ediliyor. Projede daire alanları 2+1 dairelerde 101 metrekare ile 114 metrekare arasında, 3+1 dairelerde 136 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 4+1 dairelerde ise 155 metrekare olarak dizayn edildi.


Akadia Modern projesinde dairelerin yanı sıra çocuk oyun alanları, performans salonları, basketbol sahaları, tenis kortu, Fin hamamı, sauna ve buhar odası gibi hizmetler sağlanıyor.  Proje yüzde 50 yeşil alana sahip.


2019 yılının Haziran ayında tamamlanması...