14 / 05 / 2024

Akar Kapı Mobilya Dekorasyon

Akar Kapı Mobilya Dekorasyon

Akar Kapı Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Üzümcü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de Pendik, Çamçeşme Mahallesi, Türkbeyi Sokak'ta kuruldu.

Laviva Door Kapı Ve Mobilya İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laviva Door Kapı Ve Mobilya İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alican Altunsoy tarafından kuruldu.

Samet Kapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Samet Kapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktape’de Nihat Duyar tarafından kuruldu.

Candoor Kapı Mobilya İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Candoor Kapı Mobilya İnşaat Sanayi Limited Şirketi  Kartal’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Kibar Toprakkale Özker tarafından kuruldu.

Rüzgar Kapı Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Kapı Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Çiftçi tarafından kuruldu.

Akgün Stil Door Çelik Kapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Stil Door Çelik Kapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatma İmren Akgün tarafından kuruldu.

Özdetay Yapı Mimarlık Mobilya İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdetay Yapı Mimarlık Mobilya İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakar tarafından kuruldu.

Emay Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Emay Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya ve Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Poyraz Berkay Çakar ve Yunus Çakar tarafından kuruldu.

Can Tem Çelik Kapı Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Tem Çelik Kapı Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabiye Temirka tarafından kuruldu.

Atlas Kapı ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Kapı ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Belgin Özözen Duyar tarafından kuruldu.

Srl Mobilya Kapı Mutfak İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srl Mobilya Kapı Mutfak İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Saral tarafından kuruldu. 

6 günde 1,2 milyar dolarlık mobilya ihracatı!

"15. CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı" kapılarını yeni rekorlarla kapatırken, fuar süresince 1,2 milyar dolarlık ihracat sözleşmesi gerçekleştirildi. 

CNR İMOB 122 bin 516 ziyaretçiyle kapılarını kapattı!

Türkiye mobilya sektörünü tek çatı altında toplayan CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 122 bin 516 toplam ziyaretçiyle kapılarını kapattı.

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile George Tounousıan tarafından kuruldu. 

Akar Kapı Mobilya Dekorasyon Haberi

Akar Kapı Mobilya Dekorasyon

Akar Kapı Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Üzümcü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de kuruldu. 


Akar Kapı Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Kapı, Masa, sandalye, dolap, kanepe, yatak odası, oturma odaları, yemek odaları, genç odası, koltuk, oturma grupları, vitrin gibi bilumum teknik ve gayri teknik ev, otel, mağaza, bilumum ticarethanelerin ekipman ve malzemeleri, parçaları, tüm bu konularla alakalı malzeme, parça, ekipmanların (ahşap, metal, pvc plastik) toptan ve perakende alım satımı, imalat ve montajı, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev  mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve...