19 / 05 / 2024

AKAR ONE

AKAR ONE

AKAR ONE firmasının, Londra merkezli BITAF ile işbirliği yaparak düzenlediği 2016 Investment Dinner Organizasyonu'na Suudi Arabistan ve Orta Doğu'dan üst düzey yatırımcılar, iş adamları, yatırım fonları CEO'ları dışında İstanbul'dan büyük inşaat firmalarının CEO'ları katıldı.

Yabancı yatırımcının Türkiye'ye güveni tam!

AKAR ONE firmasının, Londra merkezli BITAF ile işbirliği yaparak düzenlediği 2016 Investment Dinner Organizasyonu'na Suudi Arabistan ve Orta Doğu'dan üst düzey yatırımcılar, iş adamları, yatırım fonları CEO'ları dışında İstanbul'dan büyük inşaat firmalarının CEO'ları katıldı.

One Chance İnşaat ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Chance İnşaat ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Waleed Al Jasem tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan'da Güngören 'de kuruldu.

One Tower projesinde 24 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor!

"BAŞKENT'İN zirvesi" olarak bilinen One Tower projesinde 24 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor. Özçelik, "Konut almak isteyenler ellerini çabuk tutmalı. Fırsatı kaçırmayın" diye konuştu.

Ankara One Tower'da 24 ay sıfır faiz kampanyası devam ediyor!

185 metre yüksekliğiyle tamamlandığında Ankara'nın en yüksek kulesi olacak One Tower projesinden ev sahibi olmak isteyenler için başlattığı 24 ay sıfır faiz kampanyası devam ediyor.

One Tower'da sıfır faiz kampanyası!

BAŞKENTTE yükselen One Tower Kule Konut ve AVM projesinde mayıs ayına kadar fiyat artısının yüzde 20 civarına ulaşması tahmin ediliyor. One Tower'ın 24 ay 0 faiz kampanyası da devam ediyor...

One Tower Kule'de 24 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor!

Başkent’in en gözde projelerinden One Tower Kule Konut ve AVM projesinde döviz kurunda bundan sonra büyük değişiklik olmasa bile, Mayıs ayına kadar fiyat artışının yüzde 20 civarına ulaşması tahmin ediliyor...

One Tower'ın temeline binanın beşte biri oranında demir-beton kullanıldı!

TÜRKİYE'DE yaşanan depremler, inşaat sektörünü değiştirdi. Artık inşaatçılar, projeye olduğu kadar temele de özel önem gösteriyor. One Tower'ın temeline komple binanın yaklaşık beşte biri oranında demir ve beton harcandı.

Ankara One Tower'da 24 ay 0 faiz!

Oran'da inşa edilen ve 185 metrede eşsiz manzara sunan One Tovver'da ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan yüzde 25 peşin 24 ay sıfır faizli kredi kampanyası, Mart ayının sonuna kadar devam edecek.

One Tower'da 24 ay sıfır faiz!

48 katlı One Tower Kule Konut projesi, özel bir kampanya başlattı. Mart ayının sonuna kadar devam edecek kampanyaya göre One Tower'da ev sahibi olmak isteyenler, yüzde 25 peşin, 24 ay 0 faizli kredi olanağından yararlanabilecek.

One Tower Kule'de 24 ay 0 faiz fırsatı! Yüzde 25 peşinatla!

Tamamlandığında Ankara’ nın en yüksek kulesi olacak 48 katlı One Tower Kule Konut projesi, ayrıcalıklı bir yaşam düşleyenlere özel kampanya başlattı. Projede yüzde 25 peşinatla 24 ay 0 faiz fırsatından yararlanılabiliyor.

One Tower sosyal alanları ile dikkat çekiyor!

Oran'da inşa edilen ve tamamlandığında Başkentin en yüksek kulesi olacak 185 metrelik One Tower Kule Konut ve AVM projesinde depremlere karşı temele büyük yatırım yapıldı.

Özkan Özçelik: One Tower’ın sağlamlığı temelinde gizli!

Türkiye’ de yüksek ölçekli depremler sonrası yaşanan acılar inşaat sektörünü çok değiştirdi. Artık inşaatçılar, projeye olduğu kadar temele de özel önem gösteriyor. Özkan Özçelik 'One Tower’ın sağlamlığı temelinde gizli' dedi...

Ankara One Tower sanatseverlerden tam not aldı!

"Anadolu Desenleri" sergisiyle Sanat Günleri etkinliklerine başlayan One Tower, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği ile ortaklaşa düzenlediği "30 Yılın Basın Fotoğrafları" sergisiyle de sanatseverlerden tam not aldı.

AKAR ONE Haberi

AKAR ONE

BMG Finance ve İstanbul merkezli API Investment firmalarının ortak kuruluşu olan AKAR ONE firmasının, Londra merkezli BITAF (British Institute of Turkish Affairs) ile işbirliği yaparak düzenlediği 2016 Investment Dinner Organizasyonu'na Suudi Arabistan ve Orta Doğu'dan üst düzey yatırımcılar, iş adamları , yatırım fonları CEO'ları dışında İstanbul'dan büyük inşaat firmalarının CEO'ları katıldı.


Özel davet usulü gerçekleşen yemek organizasyonu Bahçeşehir'deki O2 Kulesi'nde gerçekleştirildi. Gelen davetlilere sırasıyla Akar ONE ortakları Basil Algayani ve Alper Apaydın konuşma yaptı. Bu organizasyona hükumeti temsilen katılan İstanbul Milletvekili ve Cumhurbaşkanı danışmanı olan Metin Külünk ise son konuşmayı yaptı.


Alper Apaydın yaptığı konuşmada 15 Temmuz'daki darbe girişiminden sonra, Türkiye'nin yatırımcılar için cazibesini devam ettirdiğini ve Türkiye'de ve yurt dışında gerçekleştirdikleri bu tür organizasyonlar ile bundan sonraki dönemde özellikle gayrimenkul...