03 / 05 / 2024

akaryakıt ve servis istasyonu satışı

akaryakıt ve servis istasyonu satışı

Balıkesir İli Dursunbey Belediye Başkanlığı, Balıkesir Dursunbey ilçesi, Akbaşlar Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu alanını satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kayseri'de imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 13 Aralık'ta!

Kayseri İli Yahyalı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yahyalı'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret alanı ve akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı Tepeköy'de yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın tahmini satış bedeli 69 milyon 986 bin TL olarak belirtildi.

Esenler Belediyesi'nden satılık imarlı arsa!

İstanbul İli Esenler Belediye Başkanlığı, İstanbul Esenler Atışalanı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa akaryakıt ve servis istasyonu imarlı.

Rekabet Kurulu, akaryakıt ve elektronik alanında iki firma hakkındaki soruşturmasını tamamladı

Rekabet Kurulu, akaryakıt ve elektronik perakende sektöründe faaliyetlerini gösteren toplamda 6 firma hakkındaki iki soruşturmayı tamamlayarak sonuçlandırdı. Rekabet Kurumundan yapılan açıklama ve haberin detayları...

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 208.5 milyon TL'ye imarlı arsa! Yüzde 40 peşinatla 5 taksit imkanı!

İstanbul İli Pendik Belediyesi Başkanlığı, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için 5 taksit imkanı sağlanıyor.

TEB’den Akaryakıt harcamalarınıza büyük indirim fırsatı! Kampanyaya katılın 200 TL indirim kazanın

TEB, banka müşterilerini sevindirecek bir kampanya duyurusunda bulundu. Akaryakıt ve otogaz harcamalarınızı TEB Banka Kartlarınızla yaparak cebinizi rahatlatabilirsiniz. Toplamda 200 TL akaryakıt indirimi sunan bu kampanyaya hemen katılabilirsiniz. İşte TEB’in kampanyasıyla ilgili detaylar…

Akaryakıt ve LPG’de yeri göğü inletecek karar! Tarihler resmen açıklandı! Duyanlar kuyruk oluşturacak!

Son dönemlerde benzin, motorin ve LPG’ye gelen zamlar nedeniyle fiyatlar fahiş noktalara ulaşmıştı. Zamların ardından gelen indirimler araç sahiplerini tatmin etmezken, gözler bankaların akaryakıt kampanyalarına çevrildi. Yapı Kredi ise bu kapsamda çok konuşulacak bir kampanyaya imza attı.

Akaryakıt alacaklar müjde! Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu! İşte kampanya detayları...

Kapamayanlarına devam eden Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, Petrol Ofisi istasyonlarında 4. akaryakıt ve otogaz alışverişlerine 125 TL Bankkart Lira verileceğini açıkladı.

Belediye konut, ticaret akaryakıt ve servis istasyonu imarlı 5 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet, Aydınlar ve Tavlusun'da yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 13:50'de yapılacak.

Akaryakıt alacaklara müjde! Benzin, motorin ve LPG alacaklar hemen baksın! Resmen başladı!

Halkbank’tan arabası olanlarla akaryakıt müjdesi geldi. Halkbank düzenlediği kampanya kapsamında akaryakıt ve LPG harcamalarına 90 TL hediye edeceğini duyurdu.

Milli Emlak o ilde akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak!

Manisa İli Yunusemre Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Manisa Yunusemre'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak. Satış ihalesi 18 Temmuz'da yapılacak.

Belediyeden o ilde 6 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, akaryakıt ve servis istasyonu ile ticaret ve turizm alanı imarlı arsayı satış çıkardı.

akaryakıt ve servis istasyonu satışı Haberi

akaryakıt ve servis istasyonu satışı

Balıkesir İli Dursunbey Belediye Başkanlığı, Balıkesir Dursunbey ilçesi, Akbaşlar Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu için satış ihalesi düzenliyor. 

6 bin 828 metrekare alana sahip akaryakıt ve servis istasyonu alanının muhammen bedeli 9 milyon 500 bin TL, geçici teminat bedeli ise 285 bin TL olarak belirlendi.

Yatırımcıların merakla beklediği ihale 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te Dursunbey Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Balıkesir İli Dursunbey Belediye Başkanlığından: 

Mülkiyeti Dursunbey Belediyemize ait yukarıda, tapu bilgileri, muhammen bedeli, geçici teminatı, ihale tarihi, ihale saati belirtilen taşınmazın 2886
sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi kapsamında, şartname esasları dâhilinde Kapalı Teklif Usulü arttırma sureti ile satış ihalesi yapılacaktır.
1- İdarenin Adı : Dursunbey Belediye Başkanlığı
a) Adresi : Mollaoğlu Mahallesi Balıkesir Cad....