04 / 10 / 2024

akaryakıt zam Mayıs 2022

akaryakıt zam Mayıs 2022

Milyonlarca sürücü son dakika akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Bugün itibariyle LPG'ye 36 kuruş, motorine 1 lira 20 kuruş zam geldi. Benzin, motorin ve LPG güncel litre fiyatları kaç lira? İşte 26 Mayıs 2022 Petrol Ofisi, BP, Total ve Opet fiyat listesi...

Benzin ve motorine dev zam kapıda! 30 TL'yi zorlayacak! İşte Opet, Total, BP ve Petrol Ofisi 24 Mayıs 2022 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü akaryakıt fiyatlarına ne zaman indirim yapılacağına ilişkin açıklama beklerken, akaryakıta dev bir zam geleceği ileri sürüldü. Peki akaryakıt fiyatları yeniden zamlanacak mı? Benzin, motorin ve LPG'ye zam gelecek mi? Opet, Total, Shell ve Petrol Ofisi 24 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Benzine 1 lira 68 kuruş, LPG'ye 40 kuruş zam geliyor! Opet, Total, Shell ve Petrol Ofisi 14 Mayıs 2022 fiyat listesi

Milyonlarca araç sahibinin yakından takip ettiği benzin, motorin ve LPG fiyatlarında yeni bir gelişme yaşandı. Benzin ve LPG'ye pazartesi günü zam gelmesi bekleniyor. İşte Opet, Total, BP ve Petrol Ofisi 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Benzin ve motorinde indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Sürücüler hemen bakın! 

Sürücüler akaryakıt fiyatlarında yeni bir zam ya da indirim olup olmadığını merakla araştırıyor. Peki benzin ve motorinde indirim var mı? İşte il il benzin, motorin, LPG 16 Eylül fiyat listesi...

14 Eylül 2024 akaryakıt fiyatları! Benzin, motorin ve LPG'de zam ya da indirim var mı?

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergi de yaşanan artışlar akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı da sürdürüyor. Benzin, motorin ve LPG'de zam ya da indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları nedir?

31 Ağustos 2024 akaryakıt fiyatları! Benzin ve motorinde tabela değişti...

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma ile vergilerde yaşanan artışlar da akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı sürdürüyor. Benzin, motorin fiyatları ne kadar oldu? 

26 Ağustos 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin ve motorine zam ya da indirim var mı? 

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergi artışları akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı sürdürüyor. Benzin ve motorin fiyatlarında da indirim ve zam var mı?

24 Ağustos 2024 akaryakıt fiyatları! Motorine indirim, LPG'ye zam geldi...

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergi artışları akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı sürdürüyor. Benzinin litre fiyatına gelen indirimin ardından motorine indirim, LPG'ye ise zam geldiği kaydedildi. 

17 Ağustos 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin, mazot ve LPG'de zam ya da indirim var mı?

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergi artışları akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı da sürsürüyor.

Akaryakıta yeni zam kapıda: Benzin fiyatlarına bu gece zam geliyor: İşte son dakika akaryakıt fiyatları!

Sürücüler, rekor kıran akaryakıt fiyatlarında indirim beklerken, yeni zam haberi geldi. Benzine bu gece yarısı zam yapılacak. Peki hangi ilde akaryakıt fiyatları kaç TL? İşte benzin, motorin, LPG fiyat listesi 14 Ağustos 2024...

7 Ağustos 2024 güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! Vergi artışları akaryakıt fiyatlarına nasıl yansıyor?

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergi artışları akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı sürdürüyor. 

26 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin, motorin, LPG fiyatları nasıl seyrediyor?

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergi artışları akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı da sürdürüyor.

23 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin fiyatında indirim var mı? 

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergide yaşanan yükselişler akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı da sürdürüyor. Buna göre, 23 Temmuz 2024 benzin, motorin ve LPG fiyatlarında güncel rakamları ne kadar? 

Akaryakıt fiyatlarında bütçe açığı depremi! Motorin fiyatları resmen uçacak! Son dakika zam haberi geldi...

Binlerce sürücü, son zamanlarda uçuşa geçen akaryakıt fiyatlarında indirim beklerken yeni bir zam haberi geldi. Motorin fiyatları resmen fırlayacak. Peki son dakika güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?

13 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin ve motorinde tabela değişti...

Brent petrol ve döviz kurunda yaşanan dalgalanmalar ile vergilerdeki yükselişleri akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı sürdürmektedir. Buna göre, son olarak ÖTV zammı ile tabelalar da değişmişti.

Mayıs 2024 enflasyon rakamları az önce resmen açıklandı! İşte son dakika TEFE TÜFE rakamları!

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı Mayıs 2024 enflasyon rakamları az önce Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmen açıklandı. İşte TEFE TÜFE rakamları...

akaryakıt zam Mayıs 2022 Haberi

akaryakıt zam Mayıs 2022

Milyonlarca sürücü son dakika akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Sürücüler, benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarını merak ediyor. Geçtiğimiz günlerde benzin fiyatlarına 2 gün arayla olmak üzere 1 lira 70 kuruş ve 1 lira 4 kuruşluk iki zam gelmişti. Ardından ise benzinin litresine 1 lira indirim yapıldı. 

Sürücüler indirimlerin devam etmesini beklerken dün yeni bir zam haberi geldi ve 26 Mayıs 2022 tarihinden geçerli olmak üzere LPG'ye 36 kuruş zam yapıldı. 

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar dur durak bilmiyor. Sektör yetkililerinin aktardığına göre, motorine de yeni bir zam geliyor. 

Peki motorine ne kadar zam yapılacak? LPG zammının ardından fiyatlar kaç lira oldu? İşte merak edilen ayrıntılar...

Sektör yetkililerinin aktardığına göre, motorine 1 lira 20 kuruş zam yapıldı. Ancak bu zam...