28 / 04 / 2024

akaryakıt

akaryakıt

Benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç TL? Akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? Benzine indirim gelecek mi? soruları yanıtlarını arıyor. İşte 20 Ekim Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Beyaz Saray’dan açıklama geldi! Benzin fiyatları düşecek mi? Akaryakıtta indirim yolda mı?

Petrol fiyatları düşecek mi? Beyaz Saray, varil petrol satışına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum! İşte 19 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? Benzine indirim gelecek mi? soruları yanıtlarını arıyor. İşte 19 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

ABD’den flaş karar! Benzin fiyatları düşecek!

Beyaz Saray, ABD'nin stratejik petrol rezervinden 15 milyon varil sebebi ile çarşamba günü satış bildirimi yayımlanacağını duyurdu. İşte detaylar…

Akaryakıta zam mı geliyor? İşte 19 Ekim akaryakıt fiyat listesi

Güncel benzin motorin fiyatları ne kadar? 18 Ekim 2022 en son akaryakıt fiyatları. Güncel benzin motorin fiyatları, araç sahiplerinin gündeminde yer almaya devam ediyor.

Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum! İşte 18 Ekim Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG ne kadar? Akaryakıta zam yapılacak mı? Motorin fiyatları düşecek mi? İşte 18 Ekim Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarında dev indirim! Araç sahipleri bayram edecek

Akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından beklenen indirim geliyor. Petrol Ofisi'nden yapılan duyuruda akaryakıt fiyatlarında kampanya başlatıldığı ve kampanyaya katılanların kazanacakları puanların 5’e katlanacağı ifade edildi.

Benzin, LPG ve motorin fiyatları kaç lira oldu! İşte 17 Ekim 2022 güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları

Bir dönem 30 lirayı gören motorin fiyatları yeniden 28 liraya dayandı. Benzin ise 20 lira seviyelerinde kaldı. İstanbul’da benzinin litre fiyatı 20,60 liradan satılırken mazotun fiyatı ise 27,37 lirayı gördü. Peki bugün akaryakıtta son durum nedir?

Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum! İşte 16 Ekim Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son durum ne? Benzine zam geldi mi, motorin ne kadar oldu? Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum! İşte 16 Ekim Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Brent petrolde düşüş! Akaryakıta indirim mi geliyor?

OPEC+’a ait olan üyelerinin petrol üretiminde kısıtlama kararının ardından yükselişe geçen brent petrol fiyatları haftayı yüzde 3,11 düşüş ile kapattı. Yaşanan düşüş ile birlikte benzin ve motorin fiyatlarına indirim beklentisi oldu. İşte detaylar…

Motorine bir zam daha! İşte 15 Ekim akaryakıt fiyat listesi!

Motorin için bu gece yarısından itibaren yeni bir zam geleceği öğrenildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir’de benzin ve motorin fiyatı ne kadar, kaç TL?

Benzin ve motorin alacaklar elini çabuk tutsun! İşte 14 Ekim Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına zam geldi mi? Bugün benzin ne kadar? şeklindeki soruları araç sahipleri her gün araştırıyor. Peki son durum ne? İşte detaylar!

Benzin ve motorin fiyatları herkesi şok etti! İşte 13 Ekim Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatları gündemde yer alıyor. Brent petrol fiyatlarında yaşanan artış, akaryakıt fiyatlarını da vurdu. İşte 13 Ekim Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatlarında sürpriz gelişme! İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarındaki hareketlilik ve uluslararası piyasalardaki petrol fiyatları araç sahipleri tarafından takip ediliyor. İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta flaş gelişme! Motorine 2,14 liralık dev indirim! Ne zaman tabelaya yansıyacak?

Bir haftada dört defa zam gelen motorine bu gece 2,14 liralık bir indirim gelecek. İşte detaylar…

İlimtepe'de 7 milyon TL'ye ticari alan ve akaryakıt istasyonu!

İlimtepe Mahallesi'ndeki akaryakıt istasyonu ile ticari alanı satışa çıkardı. İhalelerin 14 Ocak 2015 tarihinde yapılacağı gayrimenkullerin toplam bedeli 7 milyon 34 bin 875 TL olarak belirlendi.

HKG Turizm Seyahat Organizasyon Otomotiv Akaryakıt Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HKG Turizm Seyahat Organizasyon Otomotiv Akaryakıt Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Kamil Gürdamar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık'ta kuruldu.

3.havalimanı alanına 3 akaryakıt deposu kurulacak!

CMLKK Havaalanları İnşaatı Adi Ortaklığı (Cengiz - Mapa - Limak - Kolin - Kalyon Konsorsiyumu) tarafından, İstanbul Arnavutköy'e yapılacak olan 3.havalimanı projesi alanında geçici akaryakıt depolama tesisi kurulacak.

Kayrapark Otelcilik Turizm İnşaat Akaryakıt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayrapark Otelcilik Turizm İnşaat Akaryakıt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlker İlter, Abdulkadir Keleş tarafından 70 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Aralık'ta kuruldu.

Körfez Belediyesi, 3.1 milyon TL'ye akaryakıt ve LPG istasyonu alanı satıyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi, İlimtepe Mahallesi'nde 3 bin 97 metrekare alan üzerindeki akaryakıt ve LPG istasyon alanını 3 milyon 174 bin 425 TL'den satışa çıkardı. İşte ihalenin gerçekleşeceği tarih ve adres...

Aksel Enerji Tekirdağ'da akaryakıt istasyonu aldı!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş., Tekirdağ'da İnan Lpg-Petrol İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait akaryakıt istasyonunu ve arsasını satın alacağını duyurdu.

Elmalı Gündoğan'da 100 bin TL'ye 1 yıllık kiralık akaryakıt istasyonu!

Elmalı Belediye Başkanlığı Gündoğan Mahallesi 'ndeki otogarda yer alan akaryakıt istasyonunu 17 Aralık 2014 tarihinde kiraya veriyor. 1 yıllık bedeli 100 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Manavgat'ta 3 milyon 11 bin 250 TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Antalya İli'nin Manavgat İlçesi'nde yer alan 2,862,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Manavgat 2. İcra Dairesi tarafından 22 Ocak 2015 günü saat 09:30 ile 09:40 arası ihale ediliyor.

Tortum Gölü'nden akaryakıt üretilecek!

Tortum Gölü'n den akaryakıt üretilecek. Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi tarafından yapılan çalışma kapsamında, Tortum Gölü' nden toplanarak, laboratuvar ortamında çoğaltılan mikroalglerden biyodizel elde edilecek.

Pendik Yayalar'da 8 milyon 79 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyon alanı!

Pendik Belediyesi tarafından Yayalar bölgesinde yer alan Akaryakıt + LPG Satış, Servis ve Bakım İstasyonu Alanı 8 milyon 79 bin 570 TL bedelle ihale ediliyor...

Kırıkkale Balışeyh'de 1 milyon 179 bin TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Kırıkkale Balışeyh ilçesi Işıklar Köyü hudutlarında bulunan 5 milyon metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Kırıkkale 1. İcra Dairesi tarafından 22 Kasım günü saat 11:00 ile 11:05 arası ihaleye sunuluyor.

Niğde Altunhisar'da 1.8 milyon TL'ye satılık akaryakıt satış istasyonu!

Niğde Altunhisar İlçesi Yakacık Köyü 3406 Parselde kayıtlı Petrol Binası, Sosyal Tesis ve Arsa vasıflı (Akaryakıt Satış İstasyonu) 1 milyon 800 bin TL bedelle 19 Kasım 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Ankara'da belediyeden 750 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Korkuteli Belediye Başkanlığı; Yeni Mahalle'de yer alan akaryakıt istasyonunu 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor. Söz konusu akaryakıt istasyonunun toplam bedeli 750 bin TL olarak belirlendi.

akaryakıt Haberi

akaryakıt

Benzin fiyatları araç sahipleri tarafından araştırılıyor. Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş, akaryakıt fiyatlarına dair umutların doğmasına sebep oldu. Vatandaşlar, benzin, motorin ve LPG fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini bilmek istiyor. Bu doğrultuda pek çok soru sorulmaktadır.

Peki benzine zam gelecek mi, motorin fiyatları düşecek mi, LPG litre fiyatı ne kadar oldu? İşte 20 Ekim Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları ve konuya dair merak edilen diğer detaylar…

EN SON MOTORİNE ZAM YAPILDI! YENİ ZAM YOLDA MI?

Sektörün öncü isimlerinden öğrenilen bilgiye göre, 15 Ekim 2022 Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 99 kuruş zam uygulanmıştı. Yeni bir zammın uygulanıp uygulanmayacağı sorgulanıyor.

PETROL FİYATLARI DÜŞÜŞE GEÇTİ! İNDİRİM BEKLENTİSİ OLUŞTU!

Dünyanın önemli petrol üreticisi olan ülkelerinin toplam iki yılın en büyük üretim kesintisine gitme...