03 / 05 / 2024

Akasya Vadisi iletişim

Akasya Vadisi iletişim

Ankara Pazarları ile ortak proje ÇAĞ Grubu, Ankara Pazarları ile ortak bir projeyi de hayata geçiriyor. Proje kapsamında, Ankara Pazarları'ndan 40 liralık alışveriş yapan herkes, Kızılcahamam Akasya Termal Tatil Köyü'nde bir gün ağırlanacak...

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Düşler Vadisi iletişim!

Düşler Vadisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek Düşler Vadisi projesinde ön talepler toplanıyor. 

Ankara Ege Vadisi iletişim!

Ankara Ege Vadisi iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Detayları henüz netleşmeyen proje Sinpaş GYO imzası ile inşa edilecek.

Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri!

Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak hayata geçirilen proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte iletişim bilgileri!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirilen projede toplam 187 adet villa bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte iletişim!

Toskana Orizzonte iletişim için 0212 850 83 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Büyükçekmece Göl Vadisi'nde inşa edilen proje Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığında hayata geçiriliyor.

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı iletişim!

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı iletişim için 0 212 850 83 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yüzde 18 KDV oranı uygulanan proje Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçiriliyor.

Toskana Vadisi Evleri iletişim!

Emaar Türkiye ile Arıkan Yapı ortaklığında hayata geçirilen Toskana Vadisi konut projesi toplamda 184 adet villadan meydana geliyor. Toskana Vadisi Evleri iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

DAP Vadisi iletişim bilgileri!

DAP Yapı imzası taşıyan DAP Vadisi iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0212 294 32 42. Projede yer alan ofislerin alanları 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişiyor...

Dap Vadisi iletişim!

Dap Vadisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dap Yapı bünyesinde ödeme imkanının sunulduğu proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'un Kağıthane ilçesinin Çağlayan bölgesinde inşa ediliyor.

Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi'nin iletişim ajansı Effect Halkla İlişkiler oldu!

Küresel alanda faaliyet gösteren halkla ilişkiler ve iletişim kuruluşlarından Burson- Marsteller’ın Türkiye temsilciliğini yürüten Effect Halkla İlişkiler, Yeni Nesil Yaşam Kompleksi Akasya Acıbadem ile anlaştı...

Ağaoğlu Maslak 1453 iletişim!

Ağaoğlu Maslak 1453 iletişim telefon numarası ve adres bilgisi şöyle: Maslak Mahallesi Akasya Sokak No:1 (TEİAŞ yanı) Şişli / İSTANBUL - 444 6 777

Akasya Vadisi iletişim Haberi

Akasya Vadisi iletişim

Akasya Vadisi, dünyaya açılıyor ANKARA Çağ Grubu, Ankara Kızılcahamam Akasya Termal Tatil Köyü ve Erzurum Akasya Vadisi Hasankale tesisi ile hem sağlık turizminde hizmet veriyor hem de yatırımcılarına dünyanın birçok ülkesinde tatil yapma imkanı sunuyor. Dünya çapında değişim sistemiyle her yıl 3.5 milyon aileye tatil imkanı sağlayan RCI (Resort Condominium International) üyesi olan Akasya Vadisi, buradan devre mülk sahibi olanlara Avrupa, Amerika, Asya ve Afrika'da binlerce 5 yıldız standardında tesiste tatil imkanının kapısını da açıyor. 

Sağlık Bakanlığı tarafından da onaylanmış değerli termal sular bulunan Kızılcahamam'da 30 bin metrekare alana kurulu Akasya Termal Tatil Köyü ve devre mülk tesisi Çağ Grubu'nun aynı zamanda en kapsamlı projesi. 2 bin yatak kapasiteli tesisin 1. 

etabında, 65,75 ve 95 metrekare daire tipleri, ikinci etabında ise...