04 / 05 / 2024

akbank chip-para

akbank chip-para

Emekli maaş promosyonlarıyla adından sıkça söz ettiren Akbank, yeni bir kampanyayla müşterilerini karşılıyor. İşte Akbank’ın duyurduğu yeni kampanyanın detayları…

Akbank'ın flaş kampanyası bugün başladı! Tam 300 TL Chip-Para verecek!

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Akbank'ın flaş kampanyası bugün başladı. Söz konusu kampanya kapsamında tam 300 TL Chip-Para verilecek. İşte Akbank'ın Eylül 2023 kampanyası ile ilgili detaylar...

Akbank müşterilerinin cebi para dolacak! Bu tarihe kadar hesaplara tam 2 bin 500 TL yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, gıdadan teknolojiye, giyimden akaryakıta kadar hemen her alana yönelik kampanya düzenlemeye devam ediyor. Akbank, son olarak düzenlediği kampanyası kapsamında 2 bin 500 TL hesaplara yatıracağını açıkladı.

Resmen başladı! İlk ve son kez hesaplara tam bu kadar para yatacak!

Bankalar ağustos ayına özel art arda kampanyalar düzenlerken yeni bir kampanya haberi de Akbank’tan geldi. Akbank, Juzdan ile Öde'ye özel 500 TL chip-para hediye edeceğini açıkladı.

Akbank'tan velilere müjde! Okula dönüş alışverişlerinde 4.200 TL'lik chip-para fırsatı

Akbank, ağustos ayında Axess ve Wings sahiplerine özel,Akbank, ağustos ayında Axess ve Wings sahiplerine özel, 4.200 TL’yi aşan chip-para, 200.000’e varan Mil Puan, yüzde 65’e varan indirim fırsatları sağlıyor.

Anne babalara müjde! Resmen peşe peşe açıklandı! Hesabınıza yatacak parayı hemen öğrenin!

Okulların açılmasına az bir süre kala Akbank’tan anne babaları sevindirecek bir kampanya haberi geldi. Abank, Axess'le giyim ve kırtasiye sektörlerinde yapılacak bin lira üzeri 2’nci alışverişe 50, toplamda 200 lira chip para hediye edeceğini duyurdu.

O banka coştukça coştu! Başvuruyu eksiksiz yapan herkese 2 bin TL hediye edecek! Bu para ilaç gibi gelecek!

Her alana ilişkin kampanyalar düzenleyen Akbank, ağustos ayına özel yeni kampanyasıyla resmen muhteşem bir dönüş yaptı. Akbank, ilk kez Axessli olan müşterilerine 2 bin TL chip-para hediye edeceğini açıkladı.

Akbank emekli promosyonunda çıldırdı. Verdikleri para tüm bankaları solladı

Emekli vatandaşlar maaşlarına ek zam talep ederken, bankalardan promosyon hamlesi gelmeye devam ediyor. Akbank tarafından emekli maaşları hakkında flaş bir adım atıldı. Akbank emekli maaşlarında promosyon miktarında diğer bankaları adeta solladı.

Akbank son kez duyurdu! Akbank müşterileri hemen baksın!

Carrefoursa ile güçlerini birleştirerek yeni bir kampanya hazırlayan Akbank, kampanya kapsamında hediye chip-para vereceğini açıkladı. Akbank, Axess müşterilerinin Carrefoursa’dan yapılan alışverişlerden 100 TL kazanacağını duyurdu.

Öğrencilerin Cebine İndirim, Oyun Tutkunlarına Müjde! Akbank'tan Gelen Özel Kampanya İle Hangi Oyunlarda %50 İade Var

Oyun tutkunlarına özel Akbank'tan cazip bir fırsat geldi. Oyun alımlarında yüzde 50'si iade edilecek. Akbank, sunmuş olduğu bu özel kampanya ile gençleri para biriktirme konusunda teşvik etmektedir. İşte Akbank’tan öğrenciler için tasarlanan bu kampanya ile ilgili tüm detaylar…

Akbank, Garanti sıfır faizli kredi veriyor. Bankalar çıldırdı. Alan paraya para demeyecek

Temmuz ayına girilmesiyle birlikte bankaların kampanyaları da teker teker belli olmaya başladı. Akbank ve Garanti temmuz ayına hızlı giriş yaptı.

8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Para piyasalarında rekor üstüne rekorlar gelirken, bankaların son dakika kredi faiz oranları merak ediliyor. 8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Akbank büyük çıldırdı. Müşterilere 7.200 TL para verecek!

Akbank'tan müşterilerini çok sevindirecek bir kampanya açıklaması geldi. Banka tarafından hazırlanan yeni kampanyaya göre Akbank haziran ayında müşterilerine yönelik 7.200 TL hediye verecek ancak bunun detayları var gelin birlikte bakalım...

Akbank’tan Büyük Fırsat. Harcadığınız para geri size ödenecek

Akbank'tan müşterilerine yönelik büyük bir fırsat geldi. Banka, harcamaların yarısını müşterilerine geri ödeyecek. Peki bu nasıl mümkün olabilir? İşte detaylar...

akbank chip-para Haberi

akbank chip-para

Verdiği emekli maaş promosyonlarıyla adından sıkça söz ettiren Akbank, sevenleriyle yeni kampanyasını paylaştı. Bankanın duyurduğu bu kampanyayla birlikte, düzenli gelirini yada maaşını Akbank’a getiren herkes, 1.500 TL’ye varan chip-para promosyonu kazanma şansı yakalıyor.

Kazanan Akbanklı programı ile programa katılan Akbanklıların, seçtikleri para girişini vadesiz TL hesaplarına 12 ay boyunca yatırmaları halinde 1.500 TL’ye varan chip-para promosyonu kazanacak.

KAMPANYA DETAYLARI

Kazanan Akbanklı programından, Akbank Mobil’den Akbanklı olma sürecini tamamlayan ve  ilk defa Akbanklı olanlar yararlanabilir. Ayrıca son 6 aydır bankanın belirlediği kriterler çerçevesinde aktif olmayıp Akbank Mobil uygulamasında yer alan "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek yeniden aktif işlem yapmaya başlayan Akbanklılar da kampanyaya katılabilir.

Akbanklı olma aşamasında ürün tercih alanında “maaş müşterisi” seçeneğini işaretleyen Akbanklılar ise kampanyadan faydalanamaz. Akbank Mobil’den müşteri olma...