30 / 04 / 2024

akbank kampanya

akbank kampanya

Türkiye’nin popüler bankaları arasında yer alan Akbank, tüm kullanıcılarına güzel haber verdi. Peki, Akbank’ın 75 TL chip-para kazandıran kampanyasının detayları nelerdir?

Akbank’tan müjde! 31 Ekim’e kadar başvuranlar 500 TL chip-para kazanacak!

Kampanyalarıyla herkesin dikkatini çeken Akbank, 500 TL chip-para kazandıran yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. İşte detaylar…

Akbank’tan büyük kampanya! 31 Ekim’e kadar başvuranlar kazanacak!

Akbank, kredi kartı kullanıcılarını sevindirecek yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. İşte detaylar…

Akbank’tan dev kampanya! Katılan herkese 1.500 TL promosyon kazanma şansı!

Emekli maaş promosyonlarıyla adından sıkça söz ettiren Akbank, yeni bir kampanyayla müşterilerini karşılıyor. İşte Akbank’ın duyurduğu yeni kampanyanın detayları…

Akbank'tan bireysel emeklilikte en az 150 TL hediye müjdesi! Ocak'ta hesaplara yatıyor! Hemen başvurun!

Akbank, 18 Yaş Altı BES Kampanyası ile ailelere 18 yaşından küçük çocuklarının geleceğini güvence altına imkanı sunuyor. Peki Akbank 18 Yaş Altı BES Kampanyası şartları neler? Akbank 18 Yaş Altı BES Kampanyası hediye detayları neler? İşte Akbank 18 Yaş Altı BES Kampanyası ile ilgili merak edilenler.

Akbank resmen para dağıtıyor! Bunu yapan 1.000 TL’yi kapacak!

Son zamanlarda verdiği promosyonlarla adından sıkça söz ettiren Akbank, bu sefer de başka bir kampanyayla müşterilerini sevindirdi. Akbank’lı olup bu kampanyaya katılanlar, bankadan tam 1.000 TL kazanacak.

Akbank'tan Mart ayına özel konut kredisi kampanyası!

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Akbank'ın, Mart ayına özel başlattığı konut kredisi kampanyası ile kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün

Akbank başvurana 2 bin 500 TL hediye ediyor! 

Akbank tarafından başlatılan Kasım ayı kampanyasında sona gelindi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre 2 bin 500 TL ödeme alma imkanı olan bu  kampanya yarın sona eriyor.

Akbank'tan flaş kampanya! Tam 4,5 milyon TL’lik Audi A6 hediye edecek! Duyanlar şaştı kaldı!

Müşteri çekmek isteyen bankalar yeni kampanyalarını da peş peşe açıklıyor. Bir banka daha tüm müşterileri şaşırtan bir kampanya başlattı, kampanya kapsamında 4,5 milyon TL'lik hediye dudak uçuklattı..

Akbank Martı’dan sürüş kodu kampanyası ile  yakıt faturasını azaltıyor!

Akbank, şehirdeki tadını çıkarmak isteyen herkes için özel bir kampanya sunuyor. Martı’dan Sürüş Kodu Kampanyası ile daha uygun bütçeli ve keyifli sürüşler sizi bekliyor. Kampanya, Akbank Mobil uygulaması kullanıcılarına özel olarak sunulan Martı uygulaması kodu ile başlıyor. 

Akbank’tan kaçırılmaz Watsons kampanyası!

Mobilden Akbank müşterisiyseniz, Watsons'ta kaçırmamanız gereken bir fırsat sizi bekliyor! "1026WATSONS450" kodunu kullanarak, ilk alışverişinizde 150 TL indirim fırsatı. Üstelik bu fırsata ek olarak yapacağınız alışverişlerde 300 TL'ye kadar iade alın. İşte kampanya detayları…

O bankanın müşterilerinin hesabına 2 gün içinde 2 bin TL yatacak! Vakit kaybetmeden başvurun!

Akbank, düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin yaptıkları harcamalar sayesinde kazançlı çıkmasını sağlıyor. Bu kapsamda, bir kampanya daha hazırlayan Akbank, kampanya kapsamında 2 bin TL kazandıracağını açıkladı.

Akbank'ın flaş kampanyası bugün başladı! Tam 300 TL Chip-Para verecek!

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Akbank'ın flaş kampanyası bugün başladı. Söz konusu kampanya kapsamında tam 300 TL Chip-Para verilecek. İşte Akbank'ın Eylül 2023 kampanyası ile ilgili detaylar...

Akbank açıkladı... Bir tıkla, vadeli mevduata %40,00 kazandıran kampanya

Akbank'tan flaş bir kampanya hakkında açıklama geldi. Banka tarafından vadeli mevduat arayan müşterilerini sevindirecek açıklama yapıldı.

Akbank flaş tarihi verdi... 15 Eylül'de başladı... Fiyatına şok zam gelen ürüne 9 ay taksit imkanı

Akbank Axes'te fiyatına son dönemde çok yüksek bir zam gelen bir ürün hakkında flaş bir kampanya başlatıldı. Kampanya 15 Eylül tarihi itibariyle başladı. 31 Aralık'a kadar devam edecek.

Akbank'tan vatandaşın zamlardan dert yandığı alanda müthiş kampanya. Yüzde 30 indirim olacak

Akbank'tan özellikle İstanbul'da vatandaşların ciddi anlamda zamlardan dolayı sıkıntı duyduğu bir konuda hazırladığı kampanya herkesi heyecanlandırdı.

Akbank'tan 0 faiz müjdesi... Akbank müşterileri acil gelsin baksın hepsinin işine yarayacak

Akbank tarafından önemli bir kampanya başlatıldı. Kampanyanın ana konusu ise 0 faiz olması. Peki detaylar neler? Akbank neden böyle bir kampanyaya imza atıyor. Detaylar haberimizde...

Akbank'tan dev kampanya! Bunu yapana tam 2 bin TL veriyor! Kaçırmayın!

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Akbank, yeni kampanyası için düğmeye bastı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara Akbank, bunu yapana tam 2 bin TL verecek.

Akbank eylül kampanyası: 300 TL Hediye kazanma şansı! detaylar burada!

Akbank, önceki kampanyalarıyla müşterilerin ilgisini çekmeye devam ediyor ve Eylül ayına özel olarak yepyeni bir fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, belirli adımları takip edenler 300 TL'lik özel bir hediye kazanma şansını yakalayabilecekler. İşte, Akbank'ın Eylül ayı kampanyası ayrıntıları...

Akbank açıkladı... 2 gün içerisinde bunu yapana 2 bin TL karşılıksız olarak verilecek

Bankalar müşterilerini çekmek için kampanya yürütmeye devam ediyor. En çok kampanya yapan bankalardan biri haline gelen Akbank da müşterilerine karşılıksız 2 bin TL verecek. Ancak parayı almak isteyenlerin yapması gereken bir şey var.

akbank kampanya Haberi

akbank kampanya

Temmuz ayından bu yana verdiği maaş promosyonlarıyla adından sıkça söz ettiren Akbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı.

Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden açıklanan yeni kampanyasıyla 15 Kasım tarihine kadar yapacağınız alışverişlerinizden 75 TL chip-para kazanabilirsiniz.

Peki, Akbank’ın 75 TL chip-para kazandıran kampanyasının detayları nelerdir?

Türkiye’nin popüler bankaları arasında yer alan Akbank, tüm kullanıcılarına güzel haber verdi. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden açıklanan yeni kampanyasına göre kullanıcılar, Akbank Kart ile Amazon.com.tr’de tek seferde gerçekleştirecekleri ilk 500 - 999,99 TL alışverişine 50 TL, 1.000 TL ve üzeri ilk alışverişine ise 75 TL chip-para kazanabilecek.

Banka tarafından açıklanan kampanyanın son katılım tarihi ise 15 Kasim 2022 olarak açıklandı.

İŞTE AKBANK AMAZON KAMPANYASININ DETAYLARI

Açıklanan kampanya Amazon.com.tr web sitesi ve mobil uygulamasından yapılan harcamalarda geçerlidir.

Juzdan üzerinden...