07 / 07 / 2024

akbank kocaeli yatırımları

akbank kocaeli yatırımları

Akbank Genel Müdürü Binbaşgil, Akbank'ın "Sizin İçin Buluşmaları kapsamında Gebze'de dünya ve Türkiye ekonomisine dair açıklamalarda bulundu. Binbaşgil, Gebze'nin önemli bir sanayi ve ticaret merkezi olduğunu vurguladı...

Kocaeli'ne yapılan ulaşım yatırımları TBMM'de!

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Kocaeli iline son 5 yıl içinde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı..

Kocaeli Dilovası Nisan ayı toplantısında yatırımlar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2017 yılı yatırımlar ve projeler konuşuldu.

Darbe Kocaeli'de yatırımları etkilemedi!

Kocaeli'nde çalışması devam eden yeni devlet hastanesi binası projesi ve tramvay projesi olmak üzere tüm yatırımlar kaldığı yerden devam ediyor. Kentte 15 Temmuz’da yaşanan darbenin hiçbir yatırımı etkilemediği belirtildi.

Kocaeli'ye yeni altyapı yatırımları!

Bahar ayları ile birlikte yeşillik ve çiçeklerle bezenen mahallelerde vatandaşlar ile bir araya gelen Genel Müdür İlhan Bayram, il genelindeki onlarca kırsal yerleşim alanında altyapı yatırımları yaptıklarını söyledi.

Kocaeli'de ulaşım yatırımları hız kesmeyecek!

Kocaeli'nin en önemli ve büyük ilçelerinden Gebze’de hayata geçirilmeye başlanan yatırımları yerinde denetleyen ve bilgilendirme alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ulaşımda yatırımlarımızın hızı kesilmeyecek." dedi

İbrahim Karaosmanoğlu Gölcük yatırımlarını inceledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte yapımı devam eden yatırımları Ve çalışmaları gezdi.

Kocaeli'de yatırımlar devam edecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada “Kentin dönüşümünü muhtarlarımızla birlikte gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Sizlerin verdiği bilgiler sayesinde yatırımlarımıza yön veriyoruz” dedi.

Kocaeli 2015 yatırımlarında kültür merkezi, spor salonu ve restorasyon çalışmaları bulunuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2015 yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı. 2015 yılı içinde ilde kültür merkezi, spor salonu, FİFA standartlarına uygun saha ve de restorasyon çalışmaları yapılacak.

Kocaeli yatırımları Sırrıpaşa’da görüşüldü!

Kocaeli’deki yatırımlar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı. Sırrıpaşa Konağı’nda yapılan toplantıda Kocaeli yatırımları daire başkanları ve il müdürleri katılımıyla görüşüldü.

Kocaeli yatırımları Sırrıpaşa’da görüşüldü!

Kocaeli’ deki yatırımlar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı. Kocaeli Sırrıpaşa Konağı ’nda yapılan toplantıda Kocaeli yatırımları görüşüldü.

İSU’nun grisu yatırımları devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, atıksu arıtma tesislerinde arıtılan sulardan geri kazanım suyu elde edilerek sanayi ve yeşil alan sulanmasında kullanılması için yatırımlarını sürdürüyor.

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

akbank kocaeli yatırımları Haberi

akbank kocaeli yatırımları


Akbank Genel Müdürü Binbaşgil, Akbank'ın "Sizin İçin Buluşmaları kapsamında Gebze'de dünya ve Türkiye ekonomisine dair açıklamalarda bulundu


Akbank'ın "Sizin İçin Buluşmaları" kapsamında Gebze ilçesinde düzenlenen etkinlikte, dünya ve Türkiye ekonomisindeki gelişmeler paylaşıldı. 


Akbank, dünyadaki ve Türkiye'deki ekonomik gelişmeleri müşterileriyle paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlediği "Akbank Sizin İçin Buluşmaları"nın 2014 yılındaki ikinci toplantısını Gebze'de gerçekleştirdi. 


Etkinliğe Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Gebze ve Kocaeli'den çok sayıda sanayici, iş adamı ve yönetici katıldı. 


Binbaşgil, toplantıda yaptığı konuşmada, son dönemde büyüme beklentilerinin gelişmiş ülkeler lehine değişmesi ve Amerikan Merkez Bankası'nın (Fed) geçen yıl aralıktaki kararıyla varlık alım programında ölçülü şekilde azaltıma başlamasının gelişmekte olan ülkelerden sermaye çıkışlarına yol açtığını savundu. 


"Finansal piyasaları olumsuz etkiledi"


Söz konusu faktörlerin aralarında Türkiye'nin de yer aldığı gelişmekte olan ülkelerin finansal...