16 / 05 / 2024

Akbaşoğlu İstanbul Group kimin

Akbaşoğlu İstanbul Group kimin

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi  bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Adil Akbaşoğlu  tarafından kuruldu. 

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi  bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Adil Akbaşoğlu  tarafından kuruldu. 

Aşçıoğlu'ndan 3 yeni proje geliyor!

İnşaat sektörünün başarılı firmalarından Aşçıoğlu, İstanbul'da 2, Muğla'da 1 yeni proje hazırlığında. Şirket projelere önümüzdeki yıl başlayacak...

Aşçıoğlu'ndan Sarıyer'e lüks konut projesi geliyor!

Aşçıoğlu, İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de lüks bir konut pojesi hayata geçirecek. Aşçıoğlu yeni projesini kendi arazisinde 20 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edecek. 

Sabri Sarıoğlu, Nişantaşı'nda optik mağazası açtı!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu, İstanbul'da optik mağazası açtı.

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fehmi Öztürk, Samet Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Harun Çalımlıoğlu: Bursa'ya yatırım getirmeyi hedefliyoruz!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi metropolleri de Bursa ve civarına yatırım yapmak üzere getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi!

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım'da inşa edilecek. İnşaat alanı 398 bin metrekareden oluşan proje 67 bin 300 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Mevlüt Çavuşoğlu Ankapark'taki çalışmalarla ilgili bilgi aldı!

İstanbul’da devam eden EMITT Turizm Fuarı’nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, Ankara standını ziyaret etti.

Deniz İstanbul Keleşoğlu Evleri satış ofisi!

Deniz İstanbul Keleşoğlu Evleri satış ofisi adres ve irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda fiyatlar 520 bin liradan başlıyor...

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları fiyatlar!

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları fiyatları 520 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Yakuplu sahilinde yer alan Deniz İstanbul Mercan Konakları, 2017'nin son çeyreğinde tamamlanıyor...

Denizİstanbul Yakuplu Keleşoğlu fiyatları!

Denizİstanbul Yakuplu Keleşoğlu fiyatları 520 bin liradan başlıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları etabında konut teslimlerinin 2017 yılı son çeyreğinde yapılması planlanıyor...

Ali Ağaoğlu, oğlu Mert'in doğum gününü kutladı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlı, Ayten Alpar'dan olan 10 yaşındaki oğlu Mert için Maslak'taki Uniq İstanbul'da doğum doğum günü partisi verdi.

Rizedıns Kavalcıoğlu Group İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Organizasyon San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Rizedıns Kavalcıoğlu Group İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Organizasyon San.ve Tic.Ltd.Şti. Orhan Kavalcı tarafından 500 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Eyüp, Rami Yeni Mahalle Mahallesi'nde kuruldu.

Akbaşoğlu İstanbul Group kimin Haberi

Akbaşoğlu İstanbul Group kimin

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi  bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Adil Akbaşoğlu  tarafından kuruldu. 

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlübileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited...