29 / 04 / 2024

Akbatı AVM kirası ne kadar

Akbatı AVM kirası ne kadar

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akbatı AVYM kiralarında Ekim ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Akbatı AVM'nin Şubat kira döviz kuru 2,70'de sabitlendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformun'da kira kuruyla ilgili açıklama yaptı. Akbatı Alışveriş Merkezi'nin Şubat ayı kirasında dolar kurunu 2,70'de sabitledi.

Akbatı AVM'nin Aralık kira döviz kuru 2,60'ta sabitlendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformun'da kira kuruyla ilgili açıklama yaptı. Akbatı Alışveriş Merkezi'nin Aralık ayı kirasında dolar kuru 2,60'ta sabitlendi.

Konyaaltı'ndaki Migros AVM ve 5 ilçedeki 21 adet iş yeri kiraya veriliyor! AVM'nin yıllık kirası 270 milyon TL!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı'ndaki Migros AVM ile Kaş'ta yer alan 21 adet dükkanı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Akbatı AVM bu yıl değerine değer kattı: 6 ayda 2.4 milyar TL'lik artış!

Akiş GYO tarafından Akbatı AVM'nin 2023 yıl sonu pazar değeri açıklandı. Peki Akbatı AVYM'nin değeri ne kadar oldu? İşte dev AVM'nin değeri...

Akbatı AVM'nin değeri katlandı! Dev AVM'nin 2023 yarıyıl değeri ne kadar? 

15 Eylül 2011 tarihinde kapılarını açan Akbatı AVM'nin, 2023 yarıyıl değeri açıklandı. Peki Akbatı AVM'nin değeri ne kadar oldu? 

Akbatı AVM'nin değeri dudak uçuklattı! İşte dev AVM'nin 2022 piyasa değeri!

Akiş GYO tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Akbatı AVM'nin 2022 piyasa değeri açıklandı. Peki Akbatı AVM'nin 2022 piyasa değeri ne kadar oldu? İşte dudak uçuklatan o rakamlar...

Akbatı AVM'nin değeri ne kadar? İşte dev AVM'nin piyasa değeri!

Akiş GYO'nun Esenyurt'ta hayata geçirdiği Akbatı AVM'nin 65 bin 88 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Akbatı AVM'nin değeri ne kadar? İşte Akbatı AVM'nin piyasa değeri ve kira geliri...

Akbatı AVM'nin değeri ne kadar?

Akiş GYO güvencesiyle Esenyurt'ta yapılan Akbatı AVM'nin 64 bin 861 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Akbatı AVM'nin değeri ne kadar? İşte Akbatı AVM'nin piyasa değeri ve kira geliri...

Akiş GYO ilk 9 ayda 255.1 milyon TL kira geliri elde etti!

Akiş GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket 1 Ocak 2021-30 Eylül 2021 tarihleri arasında Akasya AVM, Akbatı AVM ve diğer gayrimenkullerinden 255 milyon 410 bin 436 TL kira geliri elde etti. 

AVM'ler için ciro kirası talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, AVM'lere ilişkin açıklamalarda bulundu. "Bazı AVM yönetimlerinden ciro kirası ya da kira indirimi konusunda beklediğimiz yaklaşımı göremedik" diyen Öncel, bazı AVM'lerde ortak gider protestosu yapılabileceğini dile getirdi.

Atakule GYO, Atakule AVM'nin Temmuz ayı kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak!

Atakule GYO, TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı tarafından ülkede meydana gelen orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin yeniden ağaçlandırılması amacıyla Atakule AVM'nin Temmuz 2021 kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak.

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği sağlayacak!

Akiş GYO'nun Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına Mayıs ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verildi.

Akiş GYO'dan Akbatı AVM ve Akasya AVM'ye kira desteği!

Akiş GYO Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerindeki kiracılara, isan ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verdi.

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlayacak.

Kayseri'de kirasını ödeyemeyen esnaf AVM tarafından icraya verildi!

Kayseri'de, kirasını ödeyemeyen esnaf, AVM'yi işleten şirket tarafından icraya verildi. İş yapamadığı için biriken 40 bin liralık kira borcuna karşılık 500 bin liralık ürününe el konulan Aysun Bıyık'ın, "Ödeyemiyorum arkadaş, ödeyemiyorum" diye çığlık attı.

Akbatı AVM kirası ne kadar Haberi

Akbatı AVM kirası ne kadar

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Akbatı AVYM kiralarında Ekim ayı için kur sabitlemesi hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklamada bulundu. Akiş GYO, dolar kurunu 2,80 TL olarak belirledi.



Açıklama:

Yönetim Kurulumuzca, 


Kurlarda görülen aşırı dalgalanmalar neticesinde kiracılarımıza destek olmak amacıyla, AKBATI ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ'ndeki mevcut kiracılarımızdan, münhasıran kira bedellerini kira sözleşmelerinde öngörülen süre ve esaslar dahilinde gecikmeksizin muntazam ödeyen ve Şirketimiz ile hukuki uyuşmazlık içerisinde bulunmayan kiracılarımız arasından Şirketimiz tarafından ihtiyari olarak belirlenecek kiracılarımıza 01/10/2016-31/10/2016 tarihleri arasındaki bir aylık kira dönemi ile sınırlı olarak uygulanmak kaydı ile; kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kurunun 2,80 TL olarak belirlenmesine, belirlenen kurun kira bedellerinin tenzili ve/veya kira sözleşmesinin uyarlanması olarak değerlendirilmemesi şartı ile kira bedellerinin bu şekilde tespit edilmek sureti ile kiracılarımızdan...