02 / 05 / 2024

akbey inşaat fenerbahçe satılık

akbey inşaat fenerbahçe satılık

Akbey İnşaat, Anadolu Yakasının en değerli bölgesi Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüme odaklandı. Akbey İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Behram, Bağdat Caddesi’nin ardından Kartal’da da var olmayı planladıklarını söyledi...

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi açıdlı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Uzay Emlak İnşaat Limited Şirketi Fenerbahçe Şubesi açıldı!

Uzay Emlak İnşaat Limited Şirketi Fenerbahçe Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından açıldı.

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Karadeniz  ve Recep    Karadeniz tarafından kuruldu.

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Limak İnşaat'tan Fenerbahçe hissedarı olduğu yönündeki iddialara yanıt! 

Limak İnşaat, "Fenerbahçe hissedarı olduğu" yönündeki iddiaları yazılı açıklama ile yalanladı. 

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Balcı tarafından kuruldu.

Ksgroup Gayrimenkul İnşaat Emlak Eğitim İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksgroup Gayrimenkul İnşaat Emlak Eğitim İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalid Saboor, Ghazal Kiani Rezazadeh ve Lida Darvishi Poustindouz ortaklığında kuruldu.

Aksur Proje İnşaat Ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksur Proje İnşaat Ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jahan Osmanova ve Turan Karataş ortaklığında kuruldu.

akbey inşaat fenerbahçe satılık Haberi

akbey inşaat fenerbahçe satılık


Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarına endüstriyel bina, okul, alışveriş merkezi, hastane, üniversite kampüsü ve konut projeleri gibi birçok projeyi başarı ile tamamlayan Akbey İnşaat, Anadolu Yakasının en değerli bölgesi Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüme odaklandı.


Akbey İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Behram, Bağdat Caddesi’ni pilot bölge olarak seçtiklerini belirterek, yılda en az 10 dönüşüm projesi yapmayı hedeflediklerini söyledi. Akbey İnşaat, Bağdat Caddesi’nin ardından Kartal’da da var olma planları yapıyor.

1998 yılında Taahhüt işleri yapmak amacı ile kurulan Akbey İnşaat 2007 yılında konut işine geçiş yaptı. Mersin ve Urfa'da konut projeleri inşa eden Akbey İnşaat, 2008 yılında İstanbul Göztepe'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında konut inşa etti. 


2 bin 650 metrekare inşaat alanına sahip olan 13 dairelik Göztepe projesi 2013 yılında tamamlandı. Akbey İnşaat şu an...