05 / 05 / 2024

Akçaabat imar planı

Akçaabat imar planı

Yeni Mahalle tepkisini sürdürüyor. AKÇAABAT Yenimahalle sakinlerinden Samet Seis, haksızlığa uğradıklarını ve göz göre göre hak yenildiğini belirtti. Samet Seis yaptığı açıklamada Akçaabat imar planlarını değerlendirdi.

Mahmutbey ve İkitelli'deki rezerv yapı alanının 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Başakşehir Mahmutbey ve İkitelli Mahalleleri Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planına Askı Sürecinde Gelen İtirazlar Kapsamında hazırlanmış olan 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Elbistan’a yeni imar planı geliyor! Elbistan’ın yeni anayasası olacak!

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Çelik, Elbistan’ın 100 yılını kapsayacak bir imar planına ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, “Bize görev tevdi edilmesi durumunda hazırlayacağımız imar planı, Elbistan’ın yeni anayasası olacak” şeklinde konuştu.

Topkapı 29'un satış ofisinin imar planı değiştirildi!

‘Topkapı 29’ ismiyle hayata geçirilen konut projesine ait satış ofisi kaçak çıktığı ileri sürüldü. İBB’nin yıkım kararı 4 defa yargıda kaldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da, imar planını değiştirdi ve binaya onay verdi.

Malatya Akçadağ 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Malatya Akçadağ Belediyesi'nin hazırladığı Akçadağ Aktepe, Başpınar, Doğu, Kültür, Kotangölü mahallelerinin yer aldığı 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı askıda...

İzmir'de tepki çeken imar planı değişikliği!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka'nın Atakent Mahallesi'nde bulunan sosyal tesis ve açık spor tesisi alanının imar planın İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde CHP ve İYİ Parti oyları ile özel okul alanı olarak değiştirilmesine tepki gösterildi.

Manisa Turgutlu'nun yeni imar planına 'fay hattı' kriteri!

'Turgutlu'nun Fay Hatları ve Deprem' konferansında konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu'nun imar planının fay hattı dikkate alınarak yapılacağını söyledi.

Başakşehir Başak Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, 3945 parsel, 1288 ada, 4 parsel ve 1284 ada, 2 parsel ile bitişiğinde bulunan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Beykoz'a imar planı müjdesi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz'a imar planı müjdesi verdi. Beykoz'da kaçak imar hareketi olmayacağını söyleyen Aydın, imar planlarına sağlıklaştırma ve tadilat imkanı vereceklerini söyledi. 

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı imar planı askıda!

Arnavutköy-Başakşehir-Küçükçekmece İlçeleri, İstanbul Yeni Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Gaziosmanpaşa 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Eski Edirne Asfaltı Otogar Bağlantı Yolu Arası Yol, Kavşak Ön Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24 Ocak 2019 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Ataşehir’in imar plan ve projeleri hazır!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Örnek Mahallesi imar plan ve projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi izinlerine kadar her şey yapıldı. Sadece Büyükşehir’de askıya çıkmayı bekliyoruz" diye açıklama yaptı. 

Mecliste sipariş usulü imar plan tadilat dosyaları olmayacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, 31 Mart'ta belediye başkanı seçilmesi halinde İBB Meclisinde sipariş usulü imar plan tadilat dosyalarının olmayacağını belirterek, "Şehir kirleniyor, ucube haline dönüyor." dedi.

Akçaabat imar planı Haberi

Akçaabat imar planı

AKÇAABAT Yenimahalle sakinlerinden Samet Seis, haksızlığa uğradıklarını ve göz göre göre hak yenildiğini belirtti. Samet Seis yaptığı açıklamada "Yıldızlı'dan başlayan ve Kavaklı'ya kadar devam eden çevre yolunun Yenimahalle ve Çolaklı mahallesi hariç her kesiminde vatandaşlara yerlerinin ücretleri ödenerek yolun geçmesi sağlanmıştır. Buna karşılık Yenimahalle ve Çolaklı'da uyguladıkları 18. Madde kanunu ile buradaki vatandaşları mağdur etmişlerdir. Karayolları yolun geçtiği bazı bölümlere para ödeyerek geçerken bizim yerlerimizden ise hiçbir ücret ödemeden geçmesi sağlanmıştır. Karayollarının vatandaşlara ödeyecek olduğu parayı ceplerine indirmek için 18.Madde imar uygulamasını devreye soktular. 18.madde uygulaması yapıp vatandaşlardan yerlerini bedava alarak Karayollarının Yenimahalle ve Çolaklı Mahalesi'ne ödeyecek olduğu parayı rant haline getirmişlerdir. 


Vatandaşları ezmeyi kendilerine ideoloji yapan Akçaabat Belediyesi tarafından uygulanan 18.madde uygulaması Trabzon idari mahkemesinde dava konusu olmuştur ve...