28 / 04 / 2024

akçabat dolgu alanı

akçabat dolgu alanı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yeni bir dolgu alanı daha oluşturuluyor. İlçenin Darıca Mahallesi’nde 41 hektarlık alanı kapsayan öneri Dolgu Alanı, Uygulama İmar Planı’na oy birliği ile işlendi.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı hızla yükseliyor

Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanındaki dolgu alanında yapımı süren 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin inşaatının hızla yükseldiği açıklandı. 

Milli Emlak, o ildeki 30 adet arsa ve araziyi KDV'den muaf, 8 taksitle satıyor! Son dakika Eylül bombası! 

Uşak Eşme Kaymakamlığı Milli Emlak, Uşak ili, Eşme ilçesinde yer alan 30 adet arsa ile araziyi KDV'den muaf olarak, 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Uşak'ta yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar?

Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

Uşak Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait, Uşak ilinde yer alan 8 arsayı 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Milli Emlak Uşak'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili Banaz ilçesi, İslam Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

TOKİ 129 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksit fırsatını kaçırmayın! 

TOKİ Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Uşak illerinde yer alan 26 arsayı 129 bin 750 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Arsaların satış ihalesi 29 ve 30 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek...

Kadıköy Caferağa 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Caferağa Mahallesi, 1/1000 Ölçekli Dolgu Alanı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ, Uşak'ta yer alan 98 bin metrekarelik 2 araziyi satıyor mu?

TOKİ, dar gelirli vatandaşlar için Uşak ilinde inşa ettiği konutlarda “yeşil alan ve spor tesisi” olan alanı satıyor. İYİ Partili Savaş, konuya ilişkin açıklama yaptı ve Uşak Belediyesi'ne ve diğer yetkililere çağrıda bulundu. 

Trabzon'a 900 yataklı şehir hastanesi inşa ediliyor!

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yanındaki dolgu alanına yapılacak olan 900 yataklı Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu yeni hastanenin inşaatını inceledi.

Rize'de dolgu alanlarının üzerine bina yapılması doğru mu?

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Murat Yazıcı, Rize'de inşaat artıkları da katılarak devam eden dolgu alanın yapılaşmayı yanıtlamayacağına dikkat çekerek, "Burada mühendislik hesabıyla bir dolgu yapılmıyor" dedi.

Rize'de dolgu alanında dönüşüm başladı: Binalar birbirine yaslanarak ayakta duruyor!

Rize'de deniz dolgusu üzerine yapılan ve korozyon sebebiyle riskli hale gelen 4 bin 174 bağımsız yapıda, kentsel dönüşüm projesine start verildi. Rize Valisi Kemal Çeber, "Dolgu alanında 50-60 yıl öncenin tekniğiyle yapılan binalar adeta birbirine yaslanarak ayakta duruyor" dedi.

Pendik Güzelyalı Millet Bahçesi için ÇED süreci başladı!

9 milyon 775 bin TL'ye mal olması planlanan Pendik Güzelyalı Millet Bahçesi ve Dolgu Alanı projesi için ÇED süreci başladı.

Kağıthane'deki kaçak site yıkılıyor!

İstanbul Kağıthane'de 1990'da hafriyat dolgu alanına kaçak bir şekilde yapılan 6 blok ve 288 daireden oluşan sitenin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımına başlandı.

İBB yeşil alan için düğmeye bastı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beylikdüzü, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı istasyon çıkışları, Maltepe dolgu alanı atletizm sahası ve Tuzla Kafkale Spor Kompleksi'nin yeşil alanlarının yapım işi için ihaleye çıkıyor...

akçabat dolgu alanı Haberi

akçabat dolgu alanı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yeni bir dolgu alanı daha oluşturuluyor. İlçenin Darıca Mahallesi’nde 41 hektarlık alanı kapsayan öneri Dolgu Alanı, Uygulama İmar Planı’na oy birliği ile işlendi.


Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “Darıca Mahallesi, hem Trabzon’un hem de Akçaabat’ın şu anda yaşam alanı olarak en güzel yerlerden biri. Dolayısıyla orada rekreasyon alanı yapabilmemiz için dolgu alanı yapılması gerekiyor. Darıca sahiliyle Akçaabat sahiliyle buluşturacağız. Bu dolgu alanı yapılması sahilde yeni bir bozulmaya sebebiyet vermeyecek” dedi.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Darıca sahilinde rekreasyon alanları yapmak için dolgu alanı planladıklarını belirterek, “Daha önce stadyumun altında yaptığımız dolu alanı tamamlanmak üzere. Şehirde tabi hızlı bir yapılaşma var. Hem çıkacak hafriyatı dökecek yerimiz yok hem de Darıca Mahallemiz yerleşime en uygun alanlarımızdan...