27 / 04 / 2024

akçadağ kapalı cezaevi

akçadağ kapalı cezaevi

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ ilçesine 1 adet T tipi Kapalı ve 1 adet Açık Cezaevi yapılması için proje çalışmalarının tamamlandığını temmuz ayında inşaata başlanılacağını söyledi.

İki ildeki 57 adet arsa satılıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!  

Malatya Akçadağ Belediyesi ve Samsun 19 Mayıs Belediyesi, arsa satışı yapıyor. İki ilde 57 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Son dakika! Malatya'da korkutan deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya Akçadağ'da bu sabah saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin yerin 8,9 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Altın satışları ikiye katlandı! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! Kuyumcular resmen doldu taştı!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik ve seçim sonrası belirsizlik yatırımcıları Kapalıçarşı'ya akın ettirdi. Kuyumcular resmen doldu taştı!

Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakamı görenler gözlerine inanamadı! Kapalıçarşı'ya akın başladı

Kapalıçarşı'da bugün gram altın adeta tozu dumana kattı. Gram altın uçuşa geçerken bu rakamı görenler Kapalıçarşı'ya akın ediyor...

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

Fethiye Yassıca Ada'daki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Yassıca Ada'da bulunan bir kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi. 

Malatya Akçadağ 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Malatya Akçadağ Belediyesi'nin hazırladığı Akçadağ Aktepe, Başpınar, Doğu, Kültür, Kotangölü mahallelerinin yer aldığı 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı askıda...

Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi'ndeki tarihi binalar yıkılacak mı?

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesinde tarihi nitelikte olduğu belirtilen binalarla ilgili açıklama yaptı.

Kapalıçarşı'daki döviz bürosunda kaçak yapılar söküldü!

Kapalıçarşı’da, kaçak tadilat yapıldığı bildirilen döviz bürosunda sonradan eklenen yapılar belediye ekipleri tarafından söküldü.

Başakşehir Kayabaşı 1003 ada 1, 2 ve3 parselin plan tadilatı askıda!

Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesi, 1003 ada, 1, 2 ve 3 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Malatya'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Malatya ili, Yazıhan, Akçadağ ve Darende ilçeleri içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Malatya’da arazi kavgası: 2 ölü!

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sonucunda polis memuru Bekir Aybar ile annesi Fatma Aybar, av tüfeğiyle öldürüldü.

akçadağ kapalı cezaevi Haberi

akçadağ kapalı cezaevi

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ Cezaevi projesinin ilçeye kazandırılmasında bazı gecikmelerin yaşandığını belirterek, projenin önünü kapatan engellerin aşıldığını aktardı. 

Başkan Kazgan, "Akçadağ Cezaevi projesi için Güzyurdu Mahallesinde meradan ayrılan 623 dönümlük yer sorunluydu. Tahsisli alanın içinde bulunan şahıslara ait 102 dönümlük yer ve DSİ kanalı ile arsanın etrafının girintili çıkıntılı olması nedeniyle proje Adalet Bakanlığı tarafından uygun görülmedi. Bu nedenle sorunu çözmeye çalıştık ama vatandaşlar kamulaştırma olmadan herhangi bir fedakarlığa yaklaşmadılar. Belediyenin içinde bulunduğu mali çıkmaz bir yana kamulaştırma bir süreç gerektiriyordu. Bu nedenle çözümü imar uygulamasında gördük. Bu uygulamada zaman gerektiriyordu ama başka da çaresi yoktu. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri yönetimiyle irtibatlı olarak sorunu çözmek için birlikte çalışmalar gerçekleştirdik. Sonunda sorunu çözerek arsa bütünlüğünü sağlayıp cezaevi için...