07 / 05 / 2024

Akçadağ Parkı açıldı mı

Akçadağ Parkı açıldı mı

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, daha önce mezbelelik olan yerin, şimdi bir güzellik olarak ortaya çıktığını belirterek, parkın yapılmasından dolayı Başkan Çakır ve emeği geçenlere teşekkür etti.

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi Maltepe'de Abdullah Oktay Altınbaşak tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

İstanbul’un iki yakasında deprem parkları açıldı!

Marmara depreminin 21. yıldönümünde İstanbul’un iki yakasında da ilk deprem parkı açıldı. İmamoğlu’nun vaadi olan deprem parkları zamanla İstanbul genelinde açılacak.

Rönesans Holding'in Rusya'daki Hayal Adası Parkı açıldı!

Rusya’da Türk şirketi Rönesans tarafından yapılan “Hayal Adası” Parkı açıldı...

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Nit Metal Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Nit Metal Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Acr Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Acr Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün 1 milyon 445 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Adana'da dev mangal park açıldı!

Adana'da vatandaşların rahatça piknik yapabilmesi için Menekşe Köyü civarındaki 16 bin metrekare alanda inşa edilen dev mangal parkı hizmete açıldı.

Serhat Metalürji Döküm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Serhat Metalürji Döküm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Hilti İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Hilti İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 9 milyon 542 bin TL sermaye ile 8 Ağustos 2017'de açıldı.

Akçadağ Parkı açıldı mı Haberi

Akçadağ Parkı açıldı mı


Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, daha önce mezbelelik olan yerin, şimdi bir güzellik olarak ortaya çıktığını belirterek, parkın yapılmasından dolayı Başkan Çakır ve emeği geçenlere teşekkür etti.


Büyükşehir statüsüyle birlikte il genelinden sorumlu olan Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2.5 yıllık süre zarfında merkezin yanı sıra ilçelere önemli hizmetler götürdü.

Kırsal ilçe ve mahallelerde rekor seviyede yapılan yol, asfalt, köprü gibi hizmetlerine, kültür merkezleri, mezbahana ve park projelerini de ekleyen Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ ilçesinde yaptırdığı parkı da bitirerek hizmete açtı.

4500 metrekarelik park


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından her ilçeye bir park yapılması projesi kapsamında Akçadağ ilçe merkezinde yapılan park 4.500 m2 alandan oluşuyor.

2.570 m2’lik yeşil alanın bulunduğu park içerisinde; basketbol sahası, fitness alanı, çocuk oyun alanları, çeşme, şelale, yürüyüş yolları, aydınlatma grupları,...