29 / 04 / 2024

Akçağlayan Mahalle Konağı 2015

Akçağlayan Mahalle Konağı 2015

Yıldırım Belediyesi tarafından 485 bin lira harcanarak 860 metrekare alan üzerinde inşa edilen Akçağlayan Mahalle Konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Akpınar tarafından kuruldu.

Bursa Mustafakemalpaşa Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Yamanlı Mahallesi’nde inşa edilen mahalle konağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Bursa Yenişehir'de mahalle konağı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen mahalle konağı yapımında çalışmalar hızlandı. Konağın kısa zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin yıkımı meclis gündeminde!

Antalya'da yer alan Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesine ait binaların deprem riski dolayısıyla yıkılması ve yerine yapılacak yeni binaların akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Keçiören Mahalle Konağı'nın temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden  Keçiören Belediyesi, Şehit Kubilay Mahallesi’nde inşa edeceği mahalle konağının temelini attı.

İzmit Yeşilova'ya mahalle konağı inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Yeşilova'ya mahalle konağı inşa ediyor.

İzmit'e 23 yeni mahalle konağı inşa edildi!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, ilçeye 23 yeni mahalle konağı inşa etti.

İzmit Sekbanlı'ya mahalle konağı inşa ediliyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Sekban'a mahalle konağı inşa edecek.

Derince İbni Sina Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Mahalle kültürünü yeniden yaşatmayı hedefleyen Derince Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan İbni Sina Mahalle Konağı açıldı...

Selçuklu Kosova Mahalle Konağı tamamlanıyor!

Konya’nın merkez ilçesi Selçuklu'da inşa edilen Kosova Mahalle Konağı'nda sona gelindi. 5 milyon TL’ye mal olacak binanın yüzde 90'ı tamamlandı.

Akçağlayan Mahalle Konağı 2015 Haberi

Akçağlayan Mahalle Konağı 2015

Yıldırım Belediye Başkam İsmail Hakkı Edebali, muhtarlık, sağlık ocağı, çokamaçlı salon ile eğitim odasmı bünyesinde barındıran mahalle konağının hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Yapısal sorunlarına rağmen geleceğe umutla bakan Yıldmm'ı özlenen konumuna getireceğiz. Vaat ettiğimiz projelerden biri olan ve bugün hizmete açtığımız Akçağlayan Mahalle Konağımız da bunun bir göstergesidir" dedi. 


Akçağlayan Mahalle Konağı'mn insanların kaynaşmasını sağlayacağım ve 'mahalle kültürü'ne katkı vereceğini söyleyen Başkan Edebali, "Konağmıız aynı zamanda bir kültür merkezi olarak kullanılacak. 

Şehrin gelişimini kültürel birlikteliğimizle gerçekleştireceğiz. Mahalle kültürünü ortaya koyarak insanlarımızın bir arada yaşayarak geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacağız" diye konuştu. İlçenin yapısal sorunlarım çözmek için ortak akılla hareket ettiklerini düe getiren Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Altyapı, kentsel gelişim, ulaşım gibi önemli yapısal sorunlarımız mevcut. Biz bu sorunları çözeceğiz. Şehrimizi geleceğe...