29 / 04 / 2024

akçakent konutları

akçakent konutları

4 Nisan 2005'te faaliyete geçirilen Kent Konut'tan Kocaeli'de modern konut hamlesi

Akçakent Konutları'nda 94 bin YTL'den başlayan fiyatlarla

İzmit'te, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yapılmakta olan Akçakent Konutları satışa çıkarıldı.

Milli Emlak'tan uygun fiyatlı arsa ihalesi: Büyük fırsat kaçırılmamalı!

Milli Emlak tarafından satışa sunulan uygun fiyatlı arsalar, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Kırşehir'in Akçakent ilçesinde satışa çıkarılan bir arsa için düzenlenecek ihale, dikkat çekici bir fırsat sunuyor. Tahmin edilen ihale bedeli ₺5.000,00 olarak belirtilmiş.

Akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak!

Akıllı Şehirler Eylem Planı kapsamında yapı güvenliğinden acil duruma, enerji ve atık yönetiminden havalandırma sistemine kadar birçok uygulamanın yer alacağı akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak...

Büyükçekmece Park Evleri'nin temeli atıldı!

Büyükçekmece'de 1971 yılında inşa edilen Akçimento Konutları'nın yerine Büyükçekmece Park Evleri inşa edilecek. Projenin temeli atıldı.

Otogar-Başakşehir Konutları Metro Hattı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar ilçesi, Otogar - İkitelli - Olimpiyat Köyü - Başakşehir Konutları Metro Hattı Revizesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

3. İstanbul Başakşehir Konutları güncel liste fiyatları!

3. İstanbul Konutları, İstanbul Başakşehir'de Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirildi. 2+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunan projede fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor...

Kırşehir'deki TOKİ projelerine destek veriyoruz!

Kırşehir AK Parti Milletvekili Mikail Arslan, Mucur'da, Kırşehir'de, Akpınar'da, Kaman'da ve Çiçekdağı'nda, Akçakent'te ve Kurancılı'daki TOKİ projelerine destek verdiğini açıkladı.

Denizli Ak Vadi’ye havuz müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 11 ayın sultanı ramazan boyunca gelenekselleşen mahalle iftarları kapsamında Ak Vadi Konutları’nda yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Mehmet Özçelik: Akıllı şehirlere önem veriyoruz!

Özçelik "Sosyal konut üreten bir kuruluş olarak, akıllı şehirlerin ve akıllı konutların gelecek zaman diliminde daha çok konuşulacağını, insan hayatına daha çok gireceğini ve sektörün de buna göre kendi tasarımını revize edeceğine inanıyoruz" dedi

Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

KARATAY Belediyesi öncülüğünde kurulan toplu konut hamlelerinin 23’üncü halkasını oluşturan 984 dairelik AKÇELEBİ Konutları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Peki Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

Wpaşakent Konutları Bandırma'da yükseliyor!

Bandırma'da bir ilk niteliğinde gerçekleşecek Wpaşakent projesi 4 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu 3 blok ve 83 daireden oluşuyor. WPaşakent yeni nesil yaşam konutlarında 1 + 1, 3+1, 4+1 ve VIP seçenekleriyle kaliteli bir yaşam yuvası kurulacak.

Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Başakşehir Vadişehir'de 48 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor. Proje 550 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Vadiyaka Başakşehir Konutları fiyat!

Vadiyaka Başakşehir Konutları fiyat listesi 2+1'lerde 495 bin TL'den başlıyor. Vadiyaka Başakşehir Konutları projesinde 361 adet daire ve 56 adet ticari birim yer alıyor...

Vadişehir Başakşehir Konutları fiyatları!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Vadişehir projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa ediliyor. Vadişehir Başakşehir Konutları fiyatları 496 bin liradan başlıyor.

akçakent konutları Haberi

akçakent konutları

4 Nisan 2005'te faaliyete geçirilen Kent Konut, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kocaeli halkına modern ve kaliteli konin sunduğu bir kurumdur. Hedefi: Kocaeli halkına yakışır, kaliteli, konforlu, ekonomik ve çağdaş konutlar üretmektir. Toplu konut üretiminde lider, kentsel dönüşüm projelerinde örnek uygulamalar geliştirip uygulayan, sosyal ihtiyaç ve değerleri gözeterek halkın konul ihtiyacını karşılaşan, şehri temsil kabiliyeti olan güvenilir bir marka haline gelmiştir.

Kurulduğu günden bugüne pek çok projeyi hayata geçirmiştir; Yeni Akarca Konutları (96 konut), Arslanbey Taçyaprak Evleri (544 konut), Erenler Cedit Konutları (588 konut), Yenikent Konutları (120 konut), İzmitkent 1. Etap konutları (555 konut), İzmitkent 2. Etap Konutları (676 konut), Karamürsel Merkezkent Konutları (384 konut), Dereköy de Gazanferkent Konakları (144 konut), Umutkent konutları'nda (152 konut) olarak toplam 3259 konut yapılmıştır. Kent Konut...