07 / 07 / 2024

Akçakoca meydan projesi

Akçakoca meydan projesi

Yaklaşık 1 milyon 747 bin liraya mal olacak olan meydan projesi ihalesini kazanan firmaya yer teslimi yapıldı. İhaleyi kazanan Teknik Yapı İnşaat firmasının projeyi 210 gün içinde tamamlayacağı öğrenildi.

Akçakoca 'ya yeni meydan yapılıyor!

İzmit’te tarihi yapıların en çok olduğu mahallerden biri olan Akçakoca için İzmit Belediyesi tarafından bir süre önce meydan projesi hazırlanmış ve Anıtlar Kurulu’na onaylanarak ihale edilmişti.

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

Düzce Akçakoca'da yıkımlar başladı!

Düzce'de hayata geçirilmesi planlanan Akçakoca Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Akçakoca'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Akçakoca Cumhuriyet Meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan ve bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı.

İzmir Akçakoca Meydanı'nda son durum!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in tarihinin yaşatıldığı ve tarih turizmi açısından şehre büyük değer katacak Akçakoca Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Düzce Akçakoca Belediyesi liman içi kentsel dönüşümü projesi görüşmeleri tüm hızıyla sürüyor. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Düzce Akçakoca kentsel dönüşüm projesi tanıtılıyor!

Akçakoca Cumhuriyet meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak olan kentsel dönüşüm projesi vatandaşlara tanıtılıyor.

Orhangazi Çakırlı Meydanı genişletilecek!

Orhangazi Belediyesi, Çakırlı'da hayata geçirmeyi planladığı meydan düzenlemesi için kolları sıvadı. Önceki gün yapılan meclis toplantısında meydan projesi imar komisyonuna havale edildi. Kamulaştırmanın ardından Çakırlı Meydanı genişletilecek.

Düzce Akçakoca dönüşüm çalışmalarında son rötuşlar tamamlandı!

Kentsel Dönüşüm Uygulama Projesi üzerindeki son görüşmelerin İstanbul’da TOKİ Başkanı Ergün Turan ve Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin ve sorumlu teknik personelinin katıldığı toplantıda tüm detayları ile ele alındı.

Akçakoca kentsel dönüşüm projesinde sona geliniyor!

Akçakoca Cumhuriyet Meydanı ve barınağın üst kısmında uygulanacak Kentsel Dönüşüm Uygulama Projesi'nde son görüşmeler yapıldı.

Taraklı Meydan Projesi hayata geçiriliyor!

Taraklı Meydan Projesi ile ilgili hazırlıkların sona erdiğini açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklımızın tarihi dokusu ile uyumlu 2 bin 500 metrekarelik alana yayılan bir meydan inşa edeceğiz." dedi

Akçakoca Belediyesi yatırımlarına devam ediyor!

Bu yılki yatırım programı dahilin de ilçede birçok mahallede çalışma sürdüren Akçakoca Belediyesi, kentin birçok noktasında baskı beton kaldırım, sıcak asfalt, kilit parke, tretuvar ve bordür yapımı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Türk Dünyası Meydanı projesi basına tanıtıldı!

20 milyon lira mal olacak olan Türk Dünyası Meydanı projesi toplam 56 bin 400 metrekare alana sahip olacak ve Türkiye’nin en büyük kent meydanı olma özelliğini taşıyacak.

Düzce Akçakoca'da yol genişletme çalışmaları başlatıldı!

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından eski Jandarma binasının yıkıldığı alanda taş duvar örme ve yol genişletme çalışmaları başlatıldı.

Akçakoca meydan projesi Haberi

Akçakoca meydan projesi


İzmit Belediyesi tarafından Akçakoca Mahallesi’ndeki meydan düzenleme çalışmaları başladı. İzmit’te tarihi yapıların en çok olduğu mahallerden biri olan Akçakoca için İzmit Belediyesi tarafından bir süre önce meydan projesi hazırlanmış ve Anıtlar Kurulu’na onaylanarak ihale edilmişti. Yaklaşık 1 milyon 747 bin liraya mal olacak olan meydan projesi ihalesini kazanan firmaya yer teslimi yapıldı. İhaleyi kazanan Teknik Yapı İnşaat firmasının projeyi 210 gün içinde tamamlayacağı öğrenildi.

DEĞER KAZANACAK

Bölgenin tarihi dokusuna uygun olarak hazırlanan projeye göre, yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik alanda düzenlemeler yapılacak. Su deposunun Kuzey bölümünde bulunan trafo kaldırılarak bu alan sert zemin ve yeşil alan olarak yeniden düzenlenirken, bu alanın Doğu’sunda bulunan tescilli ağacın çevresi de düzenlenip  dinlenme ve oturma bölümü oluşturulacak. Eski muhtarlık binasının olduğu ada da yeşil alan...