15 / 05 / 2024

AKÇAKOCA Ticaret ve Sanayi Odası dubai fuar

AKÇAKOCA Ticaret ve Sanayi Odası dubai fuar

AKÇAKOCA Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Dubai Fuar Gezisi tamamlandı. Oda Başkanı Mehmet Pazvant ve beraberindeki sanayici ve iş adamları KOSGEB destekli Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Fuar gezisi tamamlandı...

Masima Travel Emlak Turizm İç Dış Ticaret Ve E-Ticaret Sanayi Ve Ticari Limited Şirketi kuruldu!

Masima Travel Emlak Turizm İç Dış Ticaret Ve E-Ticaret Sanayi Ve Ticari Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Hajıalıkhanı ve Masoumeh Masoumı ortaklığında kuruldu.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Şamlar Group İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Şamlar Group İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Abdulwahed ve Eymen Mecid ortaklığında kuruldu.

Ibma İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Ibma İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Akçay ve İlkay Bal ortaklığında kuruldu.

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özeren, Jalhongir Mamadov ve Kaan akın ortaklığında kuruldu.

Star 44 Emlak Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Star 44 Emlak Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Çakır tarafından kuruldu.

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alfaadhel,A.A.M. ve Alfoheed,K.I.A. ortaklığında kuruldu.

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Yılmaz ve Levent Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Alk Nas İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Alk Nas İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de Cihat Albayrak tarafından kuruldu.

Hbg Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hbg Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Işık tarafından kuruldu.

Al Baburi Grup Emlak Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Al Baburi Grup Emlak Ticaret Ve Limited Şirketi Başakşehir'de Hani Baburi tarafından kuruldu.

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Başak Çetin Karagül tarafından kuruldu.

AKÇAKOCA Ticaret ve Sanayi Odası dubai fuar Haberi

AKÇAKOCA Ticaret ve Sanayi Odası dubai fuar

AKÇAKOCA Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Dubai Fuar Gezisi tamamlandı. 

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Pazvant ve beraberindeki sanayici ve iş adamları KOSGEB destekli Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Fuar gezisi tamamlandı. İlk olarak Ortadoğu'nun en büyük yapı ve inşaat fuarı olan Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Fuarı ziyaret eden gurup, sektördeki gelişmeler incelendi ve bağlantılar kurdular. İş adamlarıyla tanışıp pazar ve fırsatlarla ilgili bilgiler aldılar. 


Düzce...