02 / 05 / 2024

Akçakoca turizminde gelişim

Akçakoca turizminde gelişim

İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlere 3 saatlik masafesi ile günübirlik tatilcilerin uğrak mekanı Akcakoca; tarihi, bitki örtüsü ve doğanın cennet cömert davrandığı güzellikleriyle ziyaretçilerini büyülüyor.

Duru Gelişim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Gelişim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Raife Kocakoşak tarafından kuruldu.

Sakarya Kocaali'ye sosyal gelişim merkezi müjdesi!

Kocaali AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’ndan sosyal gelişim merkezi müjdesi geldi

Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi açıldı!

Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi hizmete açıldı. Açılışa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz da katıldı.

Başakşehir Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, Haşim Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Başakşehir, Başak Mahallesi, Yaşilvadi Caddesi'nde kuurldu.

Akçakoca Belediyesi yatırımlarına devam ediyor!

Bu yılki yatırım programı dahilin de ilçede birçok mahallede çalışma sürdüren Akçakoca Belediyesi, kentin birçok noktasında baskı beton kaldırım, sıcak asfalt, kilit parke, tretuvar ve bordür yapımı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Nidapark Başakşehir Rezidans iletişim!

Nidapark Başakşehir Rezidans iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Nidapark Başakşehir Rezidans projesinde daire fiyatları 522 bin liradan başlıyor. Projede 348 daire ve 48 dükkan yer alıyor...

Elmadağ Kentsel Gelişim ve Dönüşüm projesi toplantısı düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Elmadağ Belediye Başkanlığınca yürütülmekte olan Elmadağ Kentsel Gelişim ve Dönüşüm projesi bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Düzce Akçakoca'da yol genişletme çalışmaları başlatıldı!

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından eski Jandarma binasının yıkıldığı alanda taş duvar örme ve yol genişletme çalışmaları başlatıldı.

Düzce Akçakoca'ya spor salonu inşa edilecek!

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Yalı mahallesinde Spor Genel Müdürlüğü yatırım planlamaları doğrultusunda bin kişilik spor salonu yapılacaktır.

Düzce Akçakoca'daki orman yolunda çalışmalar tamamlandı!

Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü Deredibi Orman İşletme Şefliği 2015 yılı üstyapı programında bulunan Ihlamurluk-Kaplandedetepe orman yolunda 6 km üstyapı işi tamamlanarak yol kullanıma açıldı.

Düzce Akçakoca'da SGK binası inşaatı yükseliyor!

Akçakoca Yeni mahallede inşaatına başlanılan SGK binası inşaatı yükseliyor.Akçakoca yeni mahallede eskiden otogar olarak kullanılan alanda, Belediye ile SGK arasındaki takas çalışması sonrasında yapımına başlanılan yeni SGK binası inşaatı yükseliyor.

Düzce Akçakoca'da baraj inşaatı çalışmalarının yüzde 90'ı tamamlandı!

Düzce Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyayla mevkisinde yapımı devam eden baraj inşaatı çalışmalarında, yüzde 90 seviyesine gelindiğini söyledi.

Akçakoca Sarıyayla Barajı'nda sona gelindi!

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde 2013 yılı Ağustos ayında temeli atılan Sarı yayla İçme Suyu Baraj inşaatında son 12 metreye gelindi. Baraj Kasım ayı sonunda teslim edilecek.

Akçakoca turizminde gelişim Haberi

Akçakoca turizminde gelişim

KARADENİZ  kıyı şeridinde 35 km uzunluğunda geniş ve güzel bir kumsala sahip Akçakoca, özellikle 1950'den sonra güzelliğiyle turistik bir yer haline gelmeye başladı. Bunda özellikle Ankara ve İstanbul gibi büyük şehirlere 3 saatlik bir uzakta olması büyük önem taşır. Akçakoca, Ankara ve İstanbul'dan sonra Zonguldak ve Bursa'dan oldukça turist çekmektedir. Akçakoca denizi ve kumsalından başka bitki örtüsü bakımından bakir güzelliğiyle de turistleri çeker. Ziyaretçilerin gece olduğunda kesinlikle ziyaret ettiği, şehir halkının ise geceleri çıkıp keyifle dolaştığı Çınar Caddesi, adını cadde boyu sıralanan ve yıllara meydan okuyan ağaçlardan almaktadır. Kayın, kestane, ıhlamur, çınar, meşe ağaçlanndan oluşan bitki örtüsü tatilcileri ilçeye çekmektedir. Düzce'nin en merak edilen ilçelerinin başında gelen Akçakoca, özellikle kısa tatiller için sıklıkla tercih edilmektedir. Akçakoca'nın bakir doğası gerçekten...