06 / 07 / 2024

Akçakocada nereye gidilir

Akçakocada nereye gidilir

İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlere 3 saatlik masafesi ile günübirlik tatilcilerin uğrak mekanı Akcakoca; tarihi, bitki örtüsü ve doğanın cennet cömert davrandığı güzellikleriyle ziyaretçilerini büyülüyor.

Üç büyük ilden göç trafiği hızlandı! İstanbullular hangi şehre akın ediyor? Ankaralı, İzmirli nereye göç etti?

Hem hayat şartları hem de daha sakin ve gürültüsüz yaşama özlem nedeniyle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayanlar akın akın daha düşük nüfuslu şehirlere ve beldelere göç ediyor.

Düşük faiz ve yüksek enflasyon ortamında para nereye akıyor?

Yüksek enflasyon ve düşük faiz ortamında güvenli liman bulmaya çalışan, Kur Korumalı Mevduat ile konut yatırımı arasına sıkışan para kendine yeni bir yön arıyor. Altın Fed'in etkisinde, konut tıkandı, kripto paralar krizde, borsada yeni ralli başladı. Peki bu ortamda para nereye akacak?

Dolar AK Parti iktidarında nereden nereye geldi? 'Piyasaya umut oldu' denmişti işte son durum

AK Parti'nin 3 Kasım 2002 seçimlerinden tek başına iktidar olarak çıkması o gün doların 1 milyon 680 bin liranın altına inmesine neden olmuştu. Dolar AK Parti iktidarında 1 liradan 5 liraya 17 yılda, 10 liraya 3 yılda, 18 liraya ise 1 ayda çıktı! İşte detaylar...

İmar barışı ödemeleri nereye yapılacak?

Ruhsatsız ve kaçak yapılaşmayı kayıt altına alacak imar barışında başvurular alınıyor. Peki imar barışı ödemeleri nereye yapılacak? İşte tüm merak edilenler...

Bodrum'un en büyük sorunu kaçak yapı!

İstanbul'dan Ege ve Akdeniz kıyılarına, Kapadokya'dan Uzungöl gibi doğa harikası mekanlara, nereye bakarsanız bakın, kaçak yapıdan geçilmiyor...

İmar barışı için nereye başvurmamız gerekiyor?

İmar barışı uygulamasında kaçak yapı sahipleri ile başvurmaları halinde barışılıyor. Peki, imar barışı için nereye başvurulması gerekiyor?

Başakşehir Avrupa Konutları Projesi nereye yapılacak?

Başakşehir Avrupa Konutları Projesi nereye yapılacak? Artaş İnşaat imzasını taşıyan Avrupa Konutları Başakşehir 1. etap projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle 2016 yılında hayata geçiriliyor...

Park Mavera 2. Etap nereye yapılacak?

Başakşehir Kayaşehir'de yükselen Park Mavera 2. Etap projesinde 556 daire ve 252 dükkan yapılacak. Makro - Akyapı imzasını taşıyan Park Mavera 2. Etap nereye yapılacak?

Avrupa Konutları Başakşehir nereye yapılacak?

Avrupa Konutları Başakşehir nereye yapılacak? Avrupa Konutları Başakşehir Kayaşehir'de 882 ada 1 parselde inşa edilecek. Avrupa Konutları Başakşehir 1.etapta 603 daire, 17 dükkan olacak...

Kaçak ev şikayet hattı!

İmar Kanunu gereğince ruhsat alınmadan bir arsa üzerinde yapı inşaatına başlanamıyor. Peki, ruhsatsız olarak başlanan evler nereye şikayet edilir? İşte kaçak ev şikayet hattı..

Kaçak yapı ihbarı nereye yapılır?

İmar mevzuatına aykırı olarak inşa edilen yapılara kaçak yapı deniyor. Kaçak yapılaşmanın önlenebilmesi için kaçak yapıların ihbar edilmesi gerekiyor. Peki, kaçak yapı ihbarı nereye yapılır?

Kaçak yapılaşma nereye şikayet edilir?

İnşaat çalışmaları için belli başlı prosedürleri ve gereklilikleri yerine getirilmesi gerekiyor, aksi takdirde yapı kaçak yapı oluyor. Peki, kaçak yapılaşma nereye şikayet edilir?

İnşaat gürültüsü şikayeti nereye yapılır?

Konut bölgeleri içinde ve yakın çevresinde gerçekleştirilen şantiye faaliyetleri gündüz zaman dilimi dışında akşam ve gece zaman dilimlerinde sürdürülemiyor. Peki, çalışma saatlerine uymayan inşaat gürültüsü şikayeti nereye yapılır?

Akçakocada nereye gidilir Haberi

Akçakocada nereye gidilir

KARADENİZ  kıyı şeridinde 35 km uzunluğunda geniş ve güzel bir kumsala sahip Akçakoca, özellikle 1950'den sonra güzelliğiyle turistik bir yer haline gelmeye başladı. Bunda özellikle Ankara ve İstanbul gibi büyük şehirlere 3 saatlik bir uzakta olması büyük önem taşır. Akçakoca, Ankara ve İstanbul'dan sonra Zonguldak ve Bursa'dan oldukça turist çekmektedir. Akçakoca denizi ve kumsalından başka bitki örtüsü bakımından bakir güzelliğiyle de turistleri çeker. Ziyaretçilerin gece olduğunda kesinlikle ziyaret ettiği, şehir halkının ise geceleri çıkıp keyifle dolaştığı Çınar Caddesi, adını cadde boyu sıralanan ve yıllara meydan okuyan ağaçlardan almaktadır. Kayın, kestane, ıhlamur, çınar, meşe ağaçlanndan oluşan bitki örtüsü tatilcileri ilçeye çekmektedir. Düzce'nin en merak edilen ilçelerinin başında gelen Akçakoca, özellikle kısa tatiller için sıklıkla tercih edilmektedir. Akçakoca'nın bakir doğası gerçekten...