08 / 05 / 2024

Akçakocanın nüfusu ne kadar

Akçakocanın nüfusu ne kadar

Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Kazım Topuz, AA muhabirine, ilçenin 32 kilometre uzunluğundaki plajıyla bölgesinde önemli konumda bulunduğunu söyledi. 25 bin nüfuslu Akçakoca ilçesini Ramazan Bayramı'nın ilk iki gününde 100 bin kişi ziyaret etti.

İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? Murat Kurum açıkladı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? İşte Murat Kurum'un konu ile ilgili o açıklamaları...

'Altın fiyatları ne zaman yükselecek?' sorusuna Hatice Kolçak'tan net yanıt geldi!

Son zamanlarda düşüşe geçen altın fiyatları için Ekonomist Hatice Kolçak'tan tarihi açıklama geldi. Kolçak altın fiyatlarının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaştı! Bazı mahallelerde 25 farklı ülkeden sığınmacı var! 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaşmış durumda. Esenyurt, Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu ve Fatih'te  20-25 farklı ülkeden gelen sığınmacı var. 

1 doların 4 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Tek tek açıklanan bu rakamı görenler adeta mıh gibi çakıldı!

1 doların 4 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı... Tek tek açıklanan bu rakamı görenler adeta mıh gibi çakıldı... Hemen bakın...

14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Spor, klasik ve alternatif kıyafetler ile aksesuarlara eşsiz bir uyum sağlayan altın kolye uçlarının fiyatları araştırılıyor. Peki 14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi.

Altın fiyatlarının 7 gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Uzman Hatice Kolçak o rakamları açıkladı! Aklınız gidecek!

Altın fiyatları ile ilgili değerlendirmeler para piyasası uzmanı Hatice Kolçak altın fiyatlarının 7 gün sonra kaç lira olacağını açıkladı. İşte o rakamlar.

Altın kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim! Çeşit çeşit modeller! İşte Koçak altın 17 Kasım 2022 fiyat listesi

Tarzına tarz katmak isteyen bayanların en çok tercih ettiği kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Koçak altında çeşit çeşit satılan bu altın küpelerin model ve fiyatları merak ediliyor. Peki kıkırdak altın küpe fiyatları ne kadar? İşte 17 Kasım 2022 Koçak altın fiyat listesi.

14 ayar altın kelepçe bilekliklerde kaçırılmayacak indirim fırsatı! Koçak altın 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın kelepçe bileklik almak isteyenler için kaçırılmayacak indirim fırsatı Koçak'ta başladı. Peki 14 ayar kelepçe bileklik fiyatı ne kadar? İşte Koçak altın 14 Kasım 2022 fiyat listesi...

22 ayar 13,19,22,24 ve 25 gram burma bilezikler kaç TL? Cep yakan şok fiyatlar! Koçak altın burma bilezik fiyat listesi

Altın burma bilezikler düğün, nişan ve yatırım amaçlı milyonlarca kişi tarafından satın alınıyor. 22 ayar altın burma bileziklerin fiyatları ise cep yakıyor. Peki 22 ayar 13,19,22,24 ve 25 gram burma bilezikler ne kadar? İşte Koçak altın 22 ayar burma bilezik fiyat listesi 4 Kasım 2022.

Altın günlük bilekliklerde yüzde 20 indirim başladı! 14 ayar altın bileklik ne kadar? Koçak 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın günlük bileklik modellerinde Koçak'ta yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Günlük için tercih edilen bu bileklikler 14 ayar olup fiyatları 3,700 liradan başlıyor. İşte Koçak altın bileklik fiyat listesi 2 Kasım 2022..

Altında çok büyük deprem! Altının 15 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın

Yatırımcıların güvenli limanları arasında yer alan altın fiyatlarındaki dalgalı seyir devam ediyor. Ekonomist İslam Memiş, gram altının 15 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı, bu şok rakamı duyanlar mıh gibi çakıldı... Hemen göz atın...

Altın tasarım kolyelerde net yüzde 20 indirim! Altın kolyeler ne kadar? Koçak altın 31 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın tasarım kolyelerde net yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Koçak altında altın kolyelerin fiyatları ne kadar? İşte Koçak altın kolye fiyat listesi 31 Ekim 2022.

Akçakocanın nüfusu ne kadar Haberi

Akçakocanın nüfusu ne kadar


 Batı Karadeniz'in incisi konumundaki 25 bin nüfuslu Akçakoca ilçesini Ramazan Bayramı'nın ilk iki gününde 100 bin kişi ziyaret etti.


 Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Kazım Topuz, AA muhabirine, ilçenin 32 kilometre uzunluğundaki plajıyla bölgesinde önemli konumda bulunduğunu söyledi.


Bayram tatiliyle aşırı yoğunluk yaşadıklarını belirten Topuz, "Şu anda tatilcilerimizin yoğunluğu ve kapasitesi gayet güzel. Bu durumdan, Akçakocalı esnaflarımız da memnun. Plajlarda bu yıl cankurtaranların jetskiyle faaliyete girmesiyle, geçen yılki tatsızlıkları yaşamıyoruz. Yaşamamak için de çalışmalara devam edeceğiz" diye konuştu.


Günübirlik tatiliciler hariç iç turizmde oldukça yoğun günler yaşadıklarını anlatan Topuz, "Akçakoca'nın nüfusu 25 bin dolaylarındayken, Ramazan Bayramı tatilinin gelmesiyle bu sayı artmış durumda. Bu kalabalığı kapasitemiz karşılıyor. Misafirlerimiz memnun. Havaların da güzel gitmesi bunda en önemli etkenlerden birisi oldu" ifadesini...