03 / 05 / 2024

Akçansa Çimento ve hazırbeton

Akçansa Çimento ve hazırbeton

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2014 yılı finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirketin 2014 yılındaki cirosu 1,4 milyar TL, dönem kârı ise 250,3 milyon TL olarak gerçekleşti.

İnşaat demir fiyatları çakıldı, çimento ve beton fiyatları uçtu! İşte demir, çimento ve beton fiyat listesi 8 Kasım 2022

İnşaat sektörünün en temel üç yapı malzemesi olan, demir, çimento ve beton fiyatlarında yer yerinden oynuyor. Demir fiyatları çakılırken, çimento ve beton fiyatları fırladı. İşte güncel demir, beton ve çimento fiyat listesi.

İnşaat sektöründe fırtına öncesi sessizlik! Demir fiyatları çakıldı, beton ve çimento fiyatlarına ise zam bekleniyor

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden olan demir, beton ve çimento fiyatlarında fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Demir fiyatlarına geçtiğimiz haftalarda peş peşe gelen indirimlerden sonra inşaat demiri çakıldı. Beton ve çimento fiyatlarına ise zam bekleniyor.

Başak Değerleme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Değerleme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Enes Zengin tarafından kuruldu.

Mehmet Muş, çimento ve inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada, çimento ve inşaat sektör temsilcileriyle Bakanlıkta bir araya geldiklerini söyledi.

Akçansa'nın ilk çeyrek cirosu 527 milyon TL oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketleri arasında yer alan Akçansa'nın ilk çeyrek cirosu 527 milyon TL oldu...

Türkiye çimento ve çelik sektöründe düşük karbona geçiş dönemi!

Çimento ve demir çelik... Her iki sektör de AB'nin iklim ve çevre politikalarını yakından takip ediyor. Çünkü her iki sektörün de ihracatında AB çok önemli bir yer tutuyor. "Yeşil" dönüşümün tüm hızıyla sürdüğü bu sektörlerde, aksiyon planları hazır.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Akçansa hazır beton sektöründe Uluslararası Çevresel Ürün Beyanını yapan ilk şirket oldu!

Akçansa, Global Cement and Concrete  Association tarafından yürütülen çevresel ürün beyan sürecine katıldı ve Türkiye’de bu belgeyi alan ilk hazır beton üreticisi oldu.

Tahir Tellioğlu, çimento ve demirde fiyat düzenlemesi talep etti!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat girdilerinde fahiş fiyat artışları yaşandığını dile getirerek, demir, çimento ve beton üreticilerinin acil fiyat düzenlemesine gitmesi gerektiğini söyledi.

Akçansa, 19 yıldır çimento sektörünün en beğenilen şirketi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Zenna Araştırma ve Danışmanlık ile Capital Dergisi iş birliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” seçilerek önemli bir başarıya imza attı.

Akçansa’nın üçüncü çeyrek satış geliri 1,3 milyar TL oldu!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu Akçansa, 2020'nin üçüncü çeyrek dönemine ilişkin finansal sonuçlarını duyurdu. Şirketin Ocak-Eylül dönemi satış geliri 1,3 milyar lira oldu.

Yapı malzemelerinde ihracatın liderleri Akçansa ve Çimsa!

Akçansa ve Çimsa’nın 2019'daki ihracat performansları, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ödüllendirildi.

Akçansa FAVÖK değerini 90 milyon TL’ye yükseltti!

Akçansa 2020 yılının 2'inci çeyreğinde 4 kıtaya yaptığı üstün ihracat performansıyla FAVÖK değerini yüzde 20 yükselterek 90 milyon TL’ye ulaştı.

Akçansa Çimento ve hazırbeton Haberi

Akçansa Çimento ve hazırbeton

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2014 yılı finansal sonuçlarını açıkladı. Akçansa’dan İMKB’ye gönderilen 31 Aralık 2014 tarihi itibarıyla düzenlenmiş konsolide gelir tablosu ve döneme ait mali sonuçlara göre; şirketin cirosu 1,4 milyar TL’ye ulaştı. Şirketin Brüt Karı 391,6 milyon TL, Dönem Karı ise 250,3 milyon TL olarak gerçekleşti.


Akçansa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, “2014 yılı, şirketimizin sürdürülebilir büyümesinde önemli kilometre taşlarından biri oldu. Benimsediğimiz pazar ve müşteri odaklı pazarlama anlayışıyla müşterilerimizin bizden talep ettiği ürünleri geliştirdik, ürettik ve pazarladık. Bugün Türkiye’de yükselen 3. Köprü projesi de dahil olmak üzere çok önemli projelerde Akçansa olarak izimiz var. Bundan gurur duyuyoruz. Bu performansımız, satış gelirimiz ve karlılığımız açısından da kendisini gösteriyor” dedi.


Türkiye’de artarak devam eden altyapı yatırımları ve kentsel dönüşüm projelerinin...