03 / 05 / 2024

Akçansa Mehmet Göçmen kimdir

Akçansa Mehmet Göçmen kimdir

Akçansa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Göçmen, bu göreve 20 Temmuz 2009 tarihinde atandı. Mehmet Göçmen, Haziran 2003'te de Akçansa Genel Müdürü olmuştu. Peki Mehmet Göçmen kimdir? İşte biyografisi...

ABD Sağlık Bakanlığı, göçmen çocuklar için Pentagon'dan arazi talep etti! 

ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı, ülkeye Meksika sınırından kaçak olarak gelen göçmen çocukları yerleştirmek için, Savunma Bakanlığından (Pentagon), Teksas'ta iki askeri üste yer tahsis talebinde bulundu. 

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Tamer Saka Akçansa Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Akçansa Çimento'nun 25 Mart tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn. Tamer Saka, Başkan Yardımcılığına Sn.Hayrullah Hakan Gürdal görevlendirildi...

Burak Turgut Orhun, Akçansa Çimento'dan ayrıldı! 

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Burak Turgut Orhun, 24 Ocak 2020 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı...

Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası boyunca her gün farklı etkinlikler gerçekleştirdi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, ‘Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası’ kapsamında kadrolu ve alt işveren çalışanlarının katılımıyla hafta boyunca sağlık ve güvenlik kültürünün gelişimini destekleyecek bazı faaliyetler gerçekleştirdi.

Mehmet Göçmen: Yabancı gelmezse cebe para girmez!

Sabancı Holding Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Göçmen, "Yabancı fonlar olmadığı takdirde Emlak Bankası'nı da kursanız, enerjiyle ilgili başka fonlar da oluştursanız cebinize bir para girmeyecek. Olmayan parayı hangi cebe koyarsanız koyun aynıdır" dedi.

Başakşehir Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

Başakşehir Başak Mahallesi Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Akçansa Çanakkale'de Güzel Sanatlar Lisesi açtı!

Akçansa’nın 8 milyon TL yatırımla kurarak Çanakkale’ye ve Çanakkaleli gençlere armağan ettiği Güzel Sanatlar Lisesi resmi açılışı gerçekleştirildi.

Göçmen Konutları rezerv alanı ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Başakşehir’deki deprem ve göçmen konutlarının olduğu bölgeyi 'rezerv yapı alanı' yani yeni yerleşim alanı ilan ederek imar planlarını değiştirdi..

Başakşehir Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin imar planı askıda!

Başakşehir Başak Mahallesi Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Umut Zenar, yeniden Akçansa'nın genel müdürü oldu!

2004 yılından bu yana şirketin farklı departmanlarında görev yapan, 2016-2017 yıllarında genel müdürlük sorumluluğunu üstlenen Umut Zenar, yeniden Akçansa'nın genel müdürü olarak atandı...

Akçansa'dan yılın ilk yarısında 736 milyon TL'lik satış!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2016 yılının ilk altı aylık dönemine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirketin Ocak-Haziran dönemindeki satış geliri 736 milyon TL, dönem kârı ise 142 milyon TL oldu.

Akçansa, 39. Yapı Fuarı’nda ilgi odağı oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, bu yıl 10-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu. Akçansa, Artırılmış Gerçeklik uygulamasıyla katılımcılara güncel projelerini tanıttı.

Akçansa Mehmet Göçmen kimdir Haberi

Akçansa Mehmet Göçmen kimdir

Mehmet Göçmen kimdir?


1957 yılında doğan Mehmet Göçmen, Galatasaray Lisesi ve ODTÜ Endüstri Mühendisliği eğitiminin ardından Amerika'da Syracuse Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği ve Yöneylem Araştırması üzerine yüksek lisans yaptı. 


Çalışma hayatına 1983 yılında Çelik Halat ve Tel San. A.Ş.'de başlayan Göçmen, 1996- 2002 tarihleri arasında Lafarge Ekmel Beton A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Lafarge Türkiye İş Geliştirme ve Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 


Haziran 2003 tarihinden itibaren Akçansa'da Genel Müdür olarak görev yapmış. 01.08.2008 tarihi itibariyle görevinden ayrılmıştır. 


12.09.2008 Tarihinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmıştır. 


20.07.2009 tarihinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmıştır.



Mehmet Göçmen ve AKÇANSA iletişim bilgileri!


Genel Merkez


Adres: Kısıklı Caddesi No:38 34662 Altunizade ÜSKÜDAR/İSTANBUL

Tel: 0216 571 30 00  

Fax: 0216 571 31 11

e-posta: [email protected]

Web: