28 / 04 / 2024

Akçansa Mehmet Hacıkamiloğlu

Akçansa Mehmet Hacıkamiloğlu

Akçansa’nın 9 aylık cirosu 1,079 milyon TL oldu. Akçansa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, büyümenin, istikrarlı bir şekilde artan altyapı ve kamu yatırımlarından kaynaklandığını belirtti.

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Mehmet Levent Hacıislamoğlu, İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Aslıhan ÜTE'nin yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Levent Hacıislamoğlu atandı. 

Sabancı Holding ABD’de fabrika kuracak!

Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu 2017’de 1,5 milyar lira yatırım yapacaklarını söyledi. Planlar arasında ABD’de fabrika yatırımı da bulunuyor.

Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş gözaltına alındı!

FETÖ’ye finansal destek sağlayan işadamlarının etrafındaki çember daralıyor. Netra Yapı Mimarlık'ın sahiplerinden Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş'in de gözaltına alındığı öğrenildi.

Umut Zenar Akçansa Genel Müdürü oldu!

Sabancı Holding’de uzun yıllardır topluluk bünyesinde önemli sorumluluklar üstlenen ve en son Akçansa Genel Müdürü olarak görevine devam eden Mehmet Hacıkamiloğlu, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığı görevine atandı.

Mehmet Müezzinoğlu, Fatma Güldemet Sarı'ya bugün vekalet edecek!

1 Aralık 2015 tarihinde Katar’a gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın dönüşüne kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu vekalet edecek.

Suat Hacısalihoğlu, yabancılara konut satışını değerlendirdi!

Trabzon'da Körfez ülkelerine dönük inşaat yatırımlarının devam ettiğini belirten Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, konut satışlarında da önemli bir mesafe alındığını söyledi.

Mehmet Müezzinoğlu, Fatma Güldemet Sarı'ya vekalet edecek!

30 Kasım 2015 tarihinde Fransa’ya gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın dönüşüne kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu vekâlet edecek.

Musa Keşaplı Akçansa Hazır Beton ve Agrega Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa’nın Hazır Beton ve Agrega Genel Müdür Yardımcılığına Musa Keşaplı getirildi. Betonsa Hazır Beton ve Agrega Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Keşaplı, evli ve bir çocuk babasıdır.

Mehmet Müezzinoğlu, şehir hastanelerinin temelini attı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 64. hükümette yeniden Sağlık Bakanlığı görevine getirildi. Müezzinoğlu, yaklaşık üç yıllık bakanlığı döneminde de birçok önemli projeye imza attı.

Hüseyin Dündar Mehmet Tülazoğlu MYO inşaatını inceledi!

Mehmet Tülazoğlu Adalet Meslek Yüksekokulu inşaatı devam ediyor. Çarşambalı hayırsever Tülay Ulusoy ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, OMÜ Mehmet Tülazoğlu Adalet MYO inşaatını ziyaret ederek, son durum hakkında bilgi aldı

Akçansa’nın 9 aylık satış geliri 1,071 milyon TL!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2015 yılının ilk 9 aylık döneminde 1,071 milyon TL satış geliri elde ettiğini açıkladı. Şirketin 2015’in 9 aylık dönem net karı ise 218,5 milyon TL oldu.

Akçansa Mehmet Hacıkamiloğlu Haberi

Akçansa Mehmet Hacıkamiloğlu

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2014 yılının dokuz aylık finansal sonuçlarını kamuoyuna duyurdu.


30 Eylül 2014 tarihi itibarıyla açıklanan finansal sonuçlara göre Akçansa, üçüncü çeyrekte 366,6 milyon TL’lik satış geliri elde etti. Şirketin dokuz aylık cirosu ise 1,079 milyon TL olarak gerçekleşti. Akçansa, Ocak-Eylül döneminde 206 milyon TL net kar elde etti.


Hacıkamiloğlu: “Sürdürülebilir büyümeye devam edeceğiz”


Eylül ayı itibarıyla Akçansa Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Mehmet Hacıkamiloğlu, şirketin dokuz aylık performansını şöyle değerlendirdi:


“Akçansa, müşterisine değer yaratmak ve ortaya çıkan katma değeri paylaşmak üzerine kurulu, uzun vadeli bir bakış açısı taşıyor. Türkiye’de çok prestijli projelerde tedarikçi olarak yer alıyoruz. Sektörün, istikrarlı bir şekilde artan altyapı ve kamu yatırımlarından beslenerek büyüdüğü bir dönemde, bu büyümenin lokomotifi görevini üstleniyoruz. Akçansa olarak yenilikçi pazarlama stratejileri...