28 / 04 / 2024

Akçansa ödül

Akçansa ödül

Akçansa ve Çimsa’nın 2019'daki ihracat performansları, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ödüllendirildi.

Akçansa'ya betonda mükemmellik ödülü!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Amerikan Beton Enstitüsü’nün beton dünyasındaki en yenilikçi projeleri ödüllendirdiği yarışmada Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile “Betonda Mükemmellik” ödülünün sahibi oldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

BİM coştukça coştu! Şarjlı ayna 99 TL’ye, akıllı baskül 245 TL’ye, Paşabahçe oval tabak 24,50 TL’ye düştü!

BİM’in 15 Eylül tarihli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, şarjlı ayna 99 TL’ye, akıllı baskül 245 TL’ye, Paşabahçe oval tabak 24,50 TL’ye düşecek. İşte 15 Eylül Cuma BİM fiyat listesi...

ŞOK’ta indirim fırtınası başladı! Kahve makinesi 429 TL’ye, vantilatör 899 TL’ye, akıllı baskül 399 TL'ye düştü!

ŞOK’ta çok konuşulan indirimler 29 Ağustos’a kadar devam edecek. Bu doğrultuda, kahve makinesi 429 TL’ye, vantilatör 899 TL’ye, akıllı yağ ölçer baskül 399 TL’ye düştü. İşte 26 Ağustos Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Natura Çakırlar satılık!

Fırat Life Style imzasıyla Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Natura Çakırlar projesinde lansman dönemi başladı. İşte Natura Çakırlar satılık daire fiyatları...

Natura Çakırlar satılık daire!

Fırat Life Style imzasıyla inşa edilen Natura Çakırlar projesinde lansman dönemi başladı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede yüzde 10 + yüzde 10 indirim kampanyası sunuluyor. İşte Natura Çakırlar satılık daire fiyatları...

Akçansa’nın üçüncü çeyrek satış geliri 1,3 milyar TL oldu!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu Akçansa, 2020'nin üçüncü çeyrek dönemine ilişkin finansal sonuçlarını duyurdu. Şirketin Ocak-Eylül dönemi satış geliri 1,3 milyar lira oldu.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

Yapı malzemelerinde ihracatın liderleri Akçansa ve Çimsa!

Akçansa ve Çimsa’nın 2019'daki ihracat performansları, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ödüllendirildi.

İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

Akçansa FAVÖK değerini 90 milyon TL’ye yükseltti!

Akçansa 2020 yılının 2'inci çeyreğinde 4 kıtaya yaptığı üstün ihracat performansıyla FAVÖK değerini yüzde 20 yükselterek 90 milyon TL’ye ulaştı.

Tamer Saka Akçansa Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Akçansa Çimento'nun 25 Mart tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn. Tamer Saka, Başkan Yardımcılığına Sn.Hayrullah Hakan Gürdal görevlendirildi...

Akçansa, çimento sektörünün en yüksek ihracat rakamına ulaştı!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu olan Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2019 yılı finansal sonuçlarını yayınladı. Akçansa, 3.7 milyon ton ihracat ile Türkiye çimento sektörünün tarihi olarak en yüksek ihracat rakamı oldu. 

Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası boyunca her gün farklı etkinlikler gerçekleştirdi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, ‘Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası’ kapsamında kadrolu ve alt işveren çalışanlarının katılımıyla hafta boyunca sağlık ve güvenlik kültürünün gelişimini destekleyecek bazı faaliyetler gerçekleştirdi.

Akçansa ödül Haberi

Akçansa ödül

Sabancı Topluluğu şirketleri Akçansa ve Çimsa’nın 2019'daki ihracat performansları, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ödüllendirildi.

Sabancı Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, çimento ve klinkerde Türkiye’nin en büyük 5 ihracatçısı arasındaki şirketlerin başarısı, Sabancı Topluluğu’nun ülke ekonomisine yönelik katkısını ortaya koydu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Birlik tarafından gerçekleştirilen 2019 İhracat Şampiyonları Ödül Töreni’nde, başarıları tescil edilen şirketlerden Çimsa geçen sene gerçekleştirdiği ihracatla bir defa daha çimento sektörünün en fazla ihracat yapan firması olarak çimento sektöründe birincilik ödülüne layık görüldü.

İhracatta yurt dışı satışlarını önceki seneye oranla yüzde 94 artıran ve sektörün üzerinde bir performans sergileyen Akçansa, "ihracatta en yüksek artış gösteren" firmalar arasına ismini yazdırdı. Söz konusu araştırmada Akçansa Türkiye’nin en çok klinker ihracatı yapan şirketi olarak da birincilik ödülünün sahibi oldu. 

-...