06 / 05 / 2024

Akçansa Stevie Ödülleri

Akçansa Stevie Ödülleri

Betondafarkindalik.com web sitesi, dünyanın en prestijli yarışmaları arasında gösterilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, Yapı&Malzeme kategorisinde ödüle layık görüldü.

Akçansa’nın üçüncü çeyrek satış geliri 1,3 milyar TL oldu!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu Akçansa, 2020'nin üçüncü çeyrek dönemine ilişkin finansal sonuçlarını duyurdu. Şirketin Ocak-Eylül dönemi satış geliri 1,3 milyar lira oldu.

Yapı malzemelerinde ihracatın liderleri Akçansa ve Çimsa!

Akçansa ve Çimsa’nın 2019'daki ihracat performansları, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ödüllendirildi.

Akçansa'nın web sitesine Stevie Ödülleri!

Betondafarkindalik.com web sitesi, dünyanın en prestijli yarışmaları arasında gösterilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, Yapı&Malzeme kategorisinde ödüle layık görüldü.

Birevim'e Stevie Ödülleri’nden 6 ödül!

Bu yıl 17'incisi gerçekleşen 2019 yılı Stevie Ödülleri’nde Türkiye’den 14 firma ödül aldı. Özgün finansal çözüm anlayışıyla sektöre yeni soluk getiren Birevim, toplam 6 ödüle layık görüldü.

İstMarina AVM Stevie Ödülleri’nden 4 ödül aldı!

Kartal’da sahile sıfır konumda bulunan İstMarina Alışveriş Merkezi, Stevie Ödülleri’nde 3 farklı kategoride 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 ödül aldı. 

Umut Zenar, yeniden Akçansa'nın genel müdürü oldu!

2004 yılından bu yana şirketin farklı departmanlarında görev yapan, 2016-2017 yıllarında genel müdürlük sorumluluğunu üstlenen Umut Zenar, yeniden Akçansa'nın genel müdürü olarak atandı...

Stevie Awards'tan Türkiye'ye 10 ödül birden!

Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı AVYM ve Akasya, birbirinden farklı projeleriyle dünyanın en saygın iş ödüllerinden biri olan Stevie Ödülleri’nde yarıştığı kategorilerde toplam 10 ödülün sahibi oldu.

Akçansa'ya betonda mükemmellik ödülü!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Amerikan Beton Enstitüsü’nün beton dünyasındaki en yenilikçi projeleri ödüllendirdiği yarışmada Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile “Betonda Mükemmellik” ödülünün sahibi oldu.

Akçansa'ya Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün betonu için ödül!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, The ACI Excellence in Concrete Construction Yarışması’nda, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile alt yapı kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Akçansa'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne özel ürün!

Üçüncü Boğaz Köprüsü, metro alt yapı projeleri ve kentsel dönüşüm projelerine katkı sağladıklarını belirten Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar, İstanbul'un yeni mega projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşasında yer aldıklarını söyledi.

Akçansa'dan yılın ilk yarısında 736 milyon TL'lik satış!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2016 yılının ilk altı aylık dönemine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirketin Ocak-Haziran dönemindeki satış geliri 736 milyon TL, dönem kârı ise 142 milyon TL oldu.

TMMOB Ulusal Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

TMMOB tarafından her iki yılda bir düzenlenen Ulusal Mimarlık Ödülleri, Ankara'daki Akün Sahnesi'nde düzenlenen törende sahiplerini buldu. Törende 'Yapı', 'Proje' ve 'Fikir' dallarında ödül verildi.

Akçansa’nın satış geliri 329 milyon TL’ye yükseldi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2016 yılının ilk çeyrek dönemine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirketin Ocak-Mart dönemindeki satış geliri 329 milyon TL, dönem kârı ise 69 milyon TL oldu.

Akçansa Stevie Ödülleri Haberi

Akçansa Stevie Ödülleri

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa’nın konut alıcılarının, satın alma işlemlerinde konum, büyüklük veya maddi kriterlerinin ötesinde, sağlamlığın daha önemli olduğunu söylemek ve farkındalık yaratmak için hayata geçirdiği betondafarkindalikcom internet sitesi Uluslararası Stevie İş Ödülleri’nde Yapı&Malzeme Kategorisi’nde ödüle layık görüldü.

Betondafarkindalikcom internet sitesinde konut alıcılarına satın alma konusunda yön verecek blog içerikler bulunurken, betonun markasının neden sorgulanması gerektiği de ziyaretçilere anlatıldı.

Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar, farkındalık oluşturmak için başlayacakları betondafarkindalikcom web sitesi için, “İnsana değer veren yaklaşımımızla müşterilerimizin tüm taleplerini karşılayacak ürünler ve çözümler üretirken, aynı zamanda sektörümüzün dijital dönüşümüne yön verecek uygulamalara imza atıyoruz. Betondafarkindalik.com web sitesi ile yapılardaki sağlamlığa dikkat çekmek istedik. Projemizle aldığımız ödül de doğru işler yaptığımızın bir göstergesi.” açıklamasında...