28 / 04 / 2024

akçansanın net karı

akçansanın net karı

Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal, "Ülkemizde artan altyapı ve kamu yatırımlarıyla canlanan inşaat sektörü, bizim de işimize pozitif etki sağlıyor. Akçansa, 120.2 milyon TL net kâr elde etti...

Kentsel dönüşümde şaşırtan açıklama: Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız!

Memleket Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir’in kentsel dönüşümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm olması gerekiyor.'' dedi.

5 Türk emeklinin aylığı, Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamıyor: 10 bin TL ile 298 Euro alınabiliyor!

Bir Türk vatandaş ile bir Alman vatandaşın emekli maaşları karşılaştırıldığında, 5 Türk emeklinin aylığının Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamadığı belirlendi. İşte rakamlar...

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Yunanistan Türklere 7 gün vize muafiyeti uygulayacağını ve bu uygulama ile Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacunların tarihe karışacağını söyledi.

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Altın yatırımcıları hazırlanın! Hatice Koçak bugün için saat verdi! Bu rakamı duyan kuyumcuya koşacak

Yatırımcıların en çok tercihleri arasında olan altın, gündeme yine bomba gibi düştü. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, bugün için saat vererek, rakam açıklamasında bulundu.

Katılımevim 2023 yılının dokuz ayında net dönem karını yüzde 958 artırdı!

Türkiye'nin önde gelen faizsiz finans kuruluşları arasında bulunan BDDK lisanslı Katılımevim, 2023 yılının 3. çeyreğine dair finansal sonuçlarını açıkladı. Şirket, söz konusu dönemde net karını yüzde 958 artırdı.

Altın yatırımcılarına kara haber şimdi geldi! Hatice Kolçak altının hangi seviyeye kadar düşeceğini açıkladı!

Ekonomist Hatice Kolçak, altın fiyatlarının düştüğü ve düşüşlerin devamının geleceğini söyleyerek yatırımcılara kötü haberi verdi.

Mevduat faizleri borsaya rakip olma yolunda! Yatırımcıların kafası karıştı! Faizler daha da yükselebilir

Geçtiğimiz sene mevduatta bekleyen yatırımcılar, borsa yükselişe geçince tercihini değiştirmeye başladı. Özellikle son yılda borsada kar eden yatırımcıların kafası karıştı. 

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Merkez Bankası’nın net rezervleri iki ayda 21,5 milyar dolar büyüdü!

Başkan değişiminin ardından yeniden rezerv biriktirmeye başlayan Merkez Bankası’nın “net” rezervinde 2 Haziran sonrasındaki on haftada toplam artış 21,5 milyar dolara ulaştı. Banka’nın brüt rezervi 116 milyar 319 milyon dolara ulaştı.

Peker GYO, 1 yılda karını yüzde 535 artırdı! İlk yarıda 683 milyon TL net kar!

Peker GYO, bu yılın ilk yarısında rekor kâr artışına imza attı. İlk yarıda 683 milyon TL net kar elde eden şirket, 1 yılda karlılığını yüzde 535 artırdı. İşte ayrıntılar...

Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsatı açıkladı! Aldınız aldınız... 

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsayı açıkladı. Aldınız aldınız, asıl hareket bu tarihrten sonra olacak.

akçansanın net karı Haberi

akçansanın net karı

Yılın üçüncü çeyreğinde 875.3 milyon TL satış geliri elde eden Akçansa, 120.2 milyon TL net kâr elde etti. Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal, "Ülkemizde artan altyapı ve kamu yatırımlarıyla canlanan inşaat sektörü, bizim de işimize pozitif etki sağlıyor. Üçüncü Boğaz Köprüsü'nde kullanılmak üzere özel beton ve çimento ürettik. Talep artık sadece konuttan gelmiyor" dedi.


Cumhuriyet...