29 / 04 / 2024

akçatı yol çalışmaları

akçatı yol çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi, daha önce genişleterek, alt yapısını hazırladığı Alanya’nın Akçatı mahallesi yolunda asfalt çalışmalarına başladı. Diğer asfalt türlerine göre daha kalın olan emisyonlu asfalt yöntemi ilk kez kullanıldı.

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Kayseri'de akıllı şehir çalışmaları başladı!

"Akıllı Şehirlere Dönüşüm Hareketi" kapsamında 2023'e kadar dönüştürülmesi planlanan 3 şehirden biri olan Kayseri'de akıllı şehir çalışmaları başlatıldı.

Uşak Kent Park çalışmaları sürüyor!

Uşak Kent Park projesinde çalışmalar sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Sportif Kulübü yetkilileri Kent Park projesini inceledi.

Akçay Barajı çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından yapımı devam eden Akçay Barajı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Kocaeli Akçaray'da çalışmalar tam gaz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Akçaray tramvay hattında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

akçatı yol çalışmaları Haberi

akçatı yol çalışmaları


Antalya Büyükşehir Belediyesi, oldukça dar olması nedeniyle genişleterek, alt yapısını tamamladığı Akçatı mahallesi yolunda asfalt dökme çalışmalarına başladı. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmada ilk kez emisyonlu asfaltlama yöntemini kullandı. Diğer asfalt türlerine göre daha kalın ve sağlam olan bu yöntemden istenilen verim alınırsa, bundan sonra gerçekleştirilecek bazı asfalt çalışmalarında yine emisyonlu asfaltlama uygulanacak. 

KIRSALDA HİZMET DEVAM EDECEK

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Akçatı muhtarı Mustafa Güven eşliğinde çalışmaları yerinde inceledi. Kırsal alandaki hizmetlerin belirlenen program dahilinde sürdüğünü ifade eden Hüseyin Güney, “Geçen yıl 1.5 kilometre yol genişletme çalışması yaptığımız Akçatı yolunun bu yıl asfalta hazırlık çalışmalarını tamamladık. Şimdi de yeni bir asfalt yöntemini burada kullanıyoruz. Kısa sürede yolun asfaltını da tamamlayacağız. Hayırlı olsun” dedi....