26 / 07 / 2024

Akdağmadeni park projesi

Akdağmadeni park projesi

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Tekke Mesire alanı projesinin Akdağmadeni ilçesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Daştan "Bu projenin Belediyemize maliyeti 2 milyon 650 bin TL'dir" dedi.

10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni sosyal konut projesi...

Yozgat Akdağmadeni TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Ordu Melet Park Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 32 yıl boyunca çöp alanı olarak kullanılan bölgede bir mega projeyi daha hayata geçiriyor. Büyükşehir 130 milyon TL maliyetindeki Melet Park Projesi için çalışmalara başladı.

Tekirdağ Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Buca Şirinyer Parkı Projesi itirazlarına ret!

Buca'da İzmir Büyükşehir ve Buca Belediyesi'nin yapacağı Şirinyer Parkı Projesi'ne olanak sağlayan imar planlarına yapılan itirazlar Büyükşehir Meclisi tarafından reddedildi.

Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

İbrahim Demirel İnşaat tarafından inşa edilen Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda stant açtı.Demirel Park projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü’nde inşa edilecek 124 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi bugün!

TOKİ Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde toplamda 124 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi bugün.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi yarın!

TOKİ'nin Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde hayata geçireceği 124 konut ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 2 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde 124 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 2 Şubat'ta gerçekleşecek.

Akdağmadeni park projesi Haberi

Akdağmadeni park projesi


 Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Tekke Mesire alanı projesinin Akdağmadeni ilçesinin çehresini değiştireceğini söyledi. 


Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, ilçenin çehresini değiştirecek projelerden birisi olacak olan Tekke Mesire alanı projesi ihalesi tamamlandığını belirterek, "Belediyecilik anlamında ilçemiz halkı için güzel şeyler yapmaya ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Tekke mevki mesire alanı ihalemizi yaptık. Önümüzdeki günlerde ihaleyi alan firma çalışmalarına başlayacak. İlçe halkının hizmetine sunulacak bu projenin Belediyemize maliyeti 2 milyon 650 bin TL'dir" dedi. 


Mesire alanı içerisinde vatandaşlann gezeceği dinleneceği yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, piknik alanlarının yanı sıra 2 bin 600 adet yeni ağaç dikilip, ışıklandırmasına Akdağmadeni ilçesine yakışır bir eser olacağını ifade eden Başkan Daştan, "Bunun dışında Seyrantepe mahallesine 5 dönümlük yeni bir park yapacağız. Buraya yapılacak olan parkımızdan TOKİ konutlarında...