20 / 05 / 2024

akdağmağdeni toki

akdağmağdeni toki

Yozgat'ın Akdağmadeni Belediyesi tarafından yaptırılan Şehirlerarası Otobüs Terminali ve TOKİ tarafından yaptırılan 424 dairelik toplu konutun temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da katıldı..

Maçka TOKİ 2019 başvuru tarihleri!

Maçka TOKİ 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Şanlıurfa Maşuk TOKİ 4. Bölge'de teslim dönemi başlıyor!

Şanlıurfa Maşuk TOKİ 4. Bölge'de ye alan 171 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Maşuk TOKİ kura çekiliş tarihi 2017!

Maşuk TOKİ kura çekiliş tarihi 10 Ekim 2017 olarak belirlendi. Projede yer alan konutlar için 180 ay ve 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

Şanlıurfa Maşuk TOKİ başvuruları 1 Ağustos'ta başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. ve 2. Etap'ta yer alan 919 konut için başvurular 1 Ağustos'ta başlıyor.

Maşuk TOKİ 4. Bölge başvuru tarihleri!

Maşuk TOKİ 4. Bölge başvuru tarihleri 1 Ağustos-29 Aralık 2017 olarak belirlendi. Projede 919 adet konut bulunuyor.

Urfa Maşuk TOKİ kura sonuçları 3+1 isim listesi 2017!

Urfa Maşuk TOKİ kura sonuçları 3+1 isim listesi 2017 henüz açıklanmadı. Urfa Maşuk TOKİ kura sonuçları 3+1 isim listesi 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak

Maşuk TOKİ 1. ve 2. Etap kura sonuçları isim listeleri!

Maşuk TOKİ 1. ve 2. Etap kura sonuçları isim listeleri henüz açıklanmadı. Maşuk TOKİ 1. ve 2. Etap kura sonuçları isim listeleri açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Maşuk TOKİ'de aidat eylemi!

Maşuk TOKİ diye bilinen Karaköprü ilçesi Seyetantepe mahallesinde bir araya gelen TOKİ konutları sakinleri aidat ve site yönetiminin yeterli bulmadıklarından dolayı eylem yaptı.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk teslimleri için gerekli belgeler!

Toplam 561 adet dairenin teslim edileceği projede teslimler için bugün son gün olarak belirlendi. İşte TOKİ Şanlıurfa Maşuk teslimleri için gerekli belgeler...

TOKİ Şanlıurfa Maşuk teslim işlemleri!

Toplam 561 adet dairenin teslimlerinin gerçekleşeceği TOKİ Şanlıurfa Maşuk teslim işlemleri ise T.C. Ziraat Bankası İpekyolu Şanlıurfa Şubesi’nde yürütelecek.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Konutları'nda teslimler 16 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Şanlıurfa Maşuk TOKİ'de yapımı tamamlanmak üzere olan 561 konutun teslimat tarihleri açıklandı. TOKİ idaresi, 561 konutun teslim tarihi 16 Mayıs'ta başlayıp 2 Haziran'da son bulacağı belirtildi.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 1.624 konutun ihaleleri yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, Şanlıurfa Maşuk'a inşa edilecek 1.624 konutun iki ayrı ihalesi gerçekleşti. TOKİ Şanlıurfa Maşuk projesi 5. bölge 1. etapta yer alacak.

Şanlıurfa Maşuk'ta TOKİ projelerinin ihalesi yapıldı!

TOKİ, Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Maşuk'ta planladığı 2 dev projenin ihaleleri yapıldı. TOKİ'den konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, 'Mimari cephe anlayışının yansıtılmasına mümkün olduğunca özen gösterildi' ifadelerine yer verildi.

akdağmağdeni toki Haberi

akdağmağdeni toki

YOZGAT' ın Akdağmadeni Belediyesi tarafından yaptırılan Şehirlerarası Otobüs Terminali ve TOKİ tarafından yaptırılan 424 dairelik toplu konutun temeli düzenlenen törenle atıldı. 


Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, sadece Akdağmadeni ilçesinin değil bütün Türkiye'nin Yozgat'ın bütün ilçelerinin geliştiğini belirterek, "Yozgat'a yapılan Hızlı Tren hattında çalışmalar devam ediyor. Yine ilimize yapılacak olan havaalanı en önemli bir yatırımdır. Akdağmadeni ilçe belediyemiz 9 yılda 70 Milyon TL yatırım yapması önemli bir hizmet önemli bir çalışmadır. Bugün de 424 dairelik toplu konutun ve şehirlerarası otobüs terminalinin temelini atıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. 


Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı, Akdağmadeni ilçesine 2013 yılı içerisinde Yozgat genelinde Milli Eğitim Yatırımlarının toplam değeri yüzde 35 almış ve bu yıl temelleri atıldığını belirterek, "Akdağmadeni 2013 yılında eğitim sağlık gençlik tarım ve spor alanında...