04 / 05 / 2024

Akdeniz Elektrik gecikme faizi

Akdeniz Elektrik gecikme faizi

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Bakal: "Mayıs 2013 öncesinde elektrik borcu bulunan abonelerimizin ana paralarını ödemeleri halinde birikmiş tüm gecikme faizinden vazgeçeceğiz"

Mersin Akdeniz ve Tarsus için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Akdeniz ve Tarsus ilçelerinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Burdur'da 6 bin 83 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Akdeniz Elektrik’in Gayrimenkulün Enerjisi Raporu yayınlandı. Rapora göre, Burdur'da 6 bin 83 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

2018’in gayrimenkul enerjisi raporu açıklandı!

CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, kendilerini sadece elektrik satışı yapan bir şirket olarak görmediklerini, teknolojiye yaptıkları yatırımla gayrimenkul sektörüne de ışık tuttuklarını dile getirdi.

Isparta'da her gün 20 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Akdeniz Elektrik tarafından Gayrimenkulün Enerjisi Raporu açıklandı. Verilere göre, Isparta'da her gün 20 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

Yabancı abone sayısı 37 bini aştı!

Antalya, Burdur ve Isparta'da görevli tedarik şirketi olarak perakende elektrik satış hizmeti veren CK Enerji Akdeniz Elektrik, 'Gayrimenkulun Enerjisi' raporunu açıkladı.

Konutlara elektrik bağlantısı için 5 yıl beklemeye son!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) konutlara elektrik bağlantısı için düzenleme getirdi. Artık konutların şebekeye bağlanması sırasında gecikme yaşanmayacak.

Murat Yiğit, Kırcami imar süreciyle ilgili yatırımları anlattı!

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. ( AKEDAŞ ) Genel Müdürü Murat Yiğit, şirketin Kırcami imar süreciyle ilgili yatırımları konusunda bilgi verdi

Antalya Kemer'de elektrik kesintisi 21 Şubat 2016!

Akdeniz Elektrik Dağıtım İl Müdürlüğü Kemer İşletme Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 21 Şubat Pazar günü Kemer merkezde 09:00 ile 17:00 saatleri arasında 8 saatlik elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

CLK Akdeniz Elektrik'ten indirimli elektrik fırsatı!

Antalya, Burdur, Isparta illerinin enerji tedarik şirketi CLK Akdeniz Elektrik, sağladığı indirimli elektrikle vatandaşlara destek veriyor.

Mersin'de elektrik kesintisi 17 Aralık 2015!

Mersin´in Akdeniz, Anamur, Tarsus ve Yenişehir ilçelerinde perşembe günü elektrik kesintisi uygulanacak. İşte Mersin'de elektrik kesintisi olacak yerler...

Antalya'da planlı elektrik kesintisi yapılacak! 9 Aralık 2015!

Akdeniz EDAŞ tarafından yapılan açıklamada, 9 Aralık tarihinde Antalya'da tesis ve bakım çalışmaları kapsamında planlı elektrik kesintisi yapılacağı bildirdi.

Kırcami imar planında yürütmeyi durdurma davası!

Muratpaşa Belediyesi tarafından yapılan Kırcami planlamasında, 1/1000'lik uygulama imar planına, Akdeniz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından yürütmeyi durdurma ve iptal istemi ile dava açıldığı bildirildi.

Kırcami imar planına durdurma davası açıldı!

Muratpaşa Belediyesi tarafından yapılan Kırcami planlamasında, 1/1000’lik uygulama imar planına, Akdeniz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından yürütmeyi durdurma ve iptal istemi ile dava açıldığı bildirildi.

Akdeniz Elektrik gecikme faizi Haberi

Akdeniz Elektrik gecikme faizi


CLK Akdeniz Elektrik Perakende AŞ Genel Müdürü Halit Bakal, Mayıs 2013 öncesinde elektrik borcu bulunan abonelerin ana paralarını ödemeleri halinde birikmiş tüm gecikme faizinden vazgeçeceklerini bildirdi.


Bakal, Rixos Downtown Oteli'nde düzenlediği basın toplantısında, abonelerden gelen yoğun taleplerin ardından hukuki sorunları ortadan kaldırmak amacıyla 1 Mayıs'tan itibaren "af kampanyası" başlattıklarını söyledi.


Af kampanyasının 30 Haziran'a kadar süreceğini bildiren Bakal, "Mayıs 2013 öncesinde elektrik borcu bulunan abonelerimizin ana paralarını ödemeleri halinde birikmiş tüm gecikme faizinden vazgeçeceğiz. Yaklaşık 150 bin borçlu abonenin 126 milyon liralık gecikme faizi silinecek" dedi.


Söz konusu kampanya ile ödenmeyen 286 bin 159 faturanın gecikme faizinin silineceğini vurgulayan Bakal, şöyle konuştu:


"Abonelerimizin, şirketimize 30 Haziran'a kadar müracaatları ve anapara borçlarını defaten ödemeleri veya kredi kartı ile taksitlendirmeleri halinde takipte olan veya olmayan...