05 / 05 / 2024

akdeniz güvenlik hizmetleri bakırköy

akdeniz güvenlik hizmetleri bakırköy

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından T.C Bakırköy Adalet Sarayı ana - ek hizmet binaları ve müştemilatları için özel güvenlik ihalesinin iptali hakkında bugün açıklama yapıldı.

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çoşkun Bülbül tarafından kuruldu.

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Fatih Pişgin tarafından kuruldu.

Deniz GYO ile Securinet Güvenlik davasında son durum!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Securinet Güvenlik ve Koruma Hizmetleri arasındaki tasarrufun iptali davasında bir gelişme olmadı...

Akdeniz Güvenlik, Antalya'daki arsalarını 823 bin 500 TL'ye sattı!

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri, Antalya Aksu'daki 4 bin 688 metrekarelik arsayı 823 bin 500 TL tutarla sattı...

Deniz GYO Securinet Güvenlik davası sürüyor!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Securinet Güvenlik ve Koruma Hizmetleri Ltd. Şti.tarafından açılan davada yeni bir gelişme olmadığı bildirildi. 

Sitelerde güvenlik hizmetleri nasıl olmalı?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez 'sitelerde güvenlik hizmetleri' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Elbir Temizlik Hizmetleri Özel Güvenlik Bilgi İşlem İnşaat Tıbbi Malzeme San.ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Elbir Temizlik Hizmetleri Özel Güvenlik Bilgi İşlem İnşaat Tıbbi Malzeme San.ve Tic.Limited Şirketi, Rıza Atik tarafından 60 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Yabancılar askeri güvenlik bölgesinden taşınmaz alabilir mi?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Yabancı İşler Dairesi Başkanlığı, yabancıların askeri güvenlik bölgesinden taşınmaz edinimleri hakkında duyuru yayımladı. Buna göre, yabancılar askeri güvenlik bölgesinden taşınmaz alabilir mi?

Ayvacık Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete girdi!

Ayvacık Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) hizmete başladı.Sosyal Güvenlik İl Müdürü Basri Tümsek, ilçeye giderek, merkezi ziyaret etti. Tümsek, hızlı, kaliteli ve kesintisiz hizmeti vatandaşın ayağına götürdüklerini kaydetti.

Akdeniz Güvenlik'ten Bakırköy Adliyesi ihalesi iptaline açıklama !

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından T.C Bakırköy Adalet Sarayı ana - ek hizmet binaları ve müştemilatları için özel güvenlik ihalesinin iptali hakkında bugün açıklama yapıldı.

İzmir metrosunda güvenlik krizi!

Aktarmalı sistem ile birlikte vatandaşların binmeye bile korktuğu metroda şimdi de güvenlik krizi baş gösterdi. İzinlerini kullanan görevlilerin sayısı bir hayli azalırken, bazı istasyonda ise hiç görevli bulunmuyor

Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi ihalesi gerçekleşti!

Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi'nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığı açıklandı...

Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi 200 günde tamamlanacak!

Merkezi ihalesi tamam Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi'nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığı açıklandı.

akdeniz güvenlik hizmetleri bakırköy Haberi

akdeniz güvenlik hizmetleri bakırköy


Şirket açıklaması;


Şirketimizin 02.12.2014 tarihinde KAP açıklamasında duyurduğu; Bakırköy Adalet Sarayı ana ve ek hizmet binası ve müştemilatlarının güvenliği için 01.01.2015 - 31.12.2015 tarihleri arası 12 ay süreli toplam 125 personelle görev yapmak üzere "4.162.567,46 + KDV"  tutarlı ihalenin Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığından yapılan İç Kontrol ve Ön Mali kontrol neticesinde ihalenin 4734 sayılı Kanunun Pazarlık Usulü başlıklı 21/c maddesine uygun görülmediği (21/c Savunma ve güvenlikle ilgili özel durumların ortaya çıkması üzerine ihalenin ivedi olarak yapılmasının zorunlu olması.) ve bu görüş neticesinde ihale usulünün düzeltici işlemle giderilmesine imkan kalmadığından iptal edildiği tarafımıza bildirilmiştir.


Kamuoyuna arz...