29 / 04 / 2024

Akdeniz Üniversitesi ulaşım

Akdeniz Üniversitesi ulaşım

“Büyükşehir Kampüste” şehir söyleşilerinde konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, üniversite öğrencilerine 2 bin 200 kişilik öğrenci yurdu müjdesini verdi.

Akdeniz Üniversitesi'nden deprem uyarısı!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Deprem Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ramazan Özçelik, Akdeniz Bölgesi'nde yaşanan depremlere yönelik uyarılarda bulundu. 

Akdeniz Üniversitesi Camisi, ramazana yetiştirilecek!

35 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Akdeniz Üniversitesi Camisi, ramazana yetiştirilmeye çalışılıyor.

Akdeniz Üniversitesi için üçüncü fakülte müjdesi!

MATSO tarafından inşa edilen Akdeniz Üniversitesi'nin ikinci kampüsü açıldı. Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi yeni yılda 800 öğrenciye öğrenim sağlayacak.

Ankara Ulaşım Ana Planı son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi tarafından yapılan Ankara Ulaşım Alanı 2038 Ulaşım master planı ve nazım plan çalışmasının akıbeti belirsiz.

Karadeniz ile Akdeniz arasına kesintisiz ulaşım!

Ulaştırma Bakanı Arslan, ülkenin kuzeyi ile güneyini Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu üzerinden 18 ulaşım koridoruyla birbirine bağlayacaklarını açıkladı. .

Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde inşaat iskelesi çöktü!

Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde yapımı süren Morfoloji Bölümü ek binası inşaatında iskelenin çökmesi sonucu 6 işçi yaralandı, göçük altındaki bir işçiyi kurtarma çalışmalarının ise sürdüğü bildirildi.

Rize Ulaşım Master Planı protokolü imzalandı!

RİZE Belediyesi ile Gazi Üniversitesi, Kent içi Ulaşım Teknolojileri Erişilebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUTEM) yetkilileri arasında ‘Rize Ulaşım Master Planı’ protokolü imzalandı.

Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi inşaatında iş kazası yaşandı!

Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi inşaatında yüksekten düşen bir işçi ağır yaralandı. İşçi olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yan inşaattaki işçiler ise kazaya rağmen baretsiz çalışmaya devam etti

Akdeniz Üniversitesi'nin yeni fakültesinde sona gelindi!

Kumluca'da inşaatı devam eden Akdeniz Üniversitesi'ne bağlı Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde, Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen çevre düzenlemesi çalışmalarında sona gelindi.

İzmir Siena Loft ulaşım!

Teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. İzmir Siena Loft ulaşım bilgileri kapsamında Katip Çelebi Üniversitesi'ne 450 metre uzaklıkta bulunuyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım!

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım bilgileri kapsamında proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Projede 30 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Inİstanbul Gala Konutları ulaşım!

Inİstanbul Gala Konutları ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projenin satış süreci devam ediyor.

Akdeniz Üniversitesi camisinde 1,5 ton keçi kılı kullanılacak!

Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi'nde yapılan İlahiyat Fakültesi Camisi'nin kubbe kaplamasında içinde 1,5 ton keçi kılı da bulunan bir karışım kullanılacak.

Akdeniz Üniversitesi ulaşım Haberi

Akdeniz Üniversitesi ulaşım

Antalya Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “Büyükşehir Kampüste” şehir söyleşilerine katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, üniversite öğrencilerine müjdeyi verdi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Antalya’nın artık dünya kentleriyle yarıştığını söyleyen Ekici,  projelerle herkesin yaşamak istediği bir “Marka Şehir” olduğunu söyledi. Antalya’da gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında konuşan Doç. Dr. Ekici, Kent Müzesi, Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili, Yeraltı Metro Hattı, Tünektepe Teleferik, Kentsel Dönüşüm Projeleri, Arıtma Tesisleri, Atık Dönüşüm Bertaraf Tesisleri, ASMEK, AKBEM, ASFİM gibi projeleri anlattı.

Akdeniz Üniversitesi’ni de kapsayan hafif raylı sistem hattı, Konyaaltı’ndan Lara’ya uzanacak metro hattı gibi projelerle öğrencilerin üniversiteye ulaşımının kolaylaşacağını söyleyen Ekici, Teknokent (Kültür) çıkışındaki üst geçit eksikliğinin de bir ay içerisinde giderileceğini ifade etti. Ekici, Büyükşehir Belediyesi...