10 / 05 / 2024

akdenizde deprem saat kaçta oldu

akdenizde deprem saat kaçta oldu

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'de saat 23.30'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Sarsıntı, Antalya'nın Gazipaşa ilçesine bağlı köylerde hissedildi...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan büyük deprem için saat verdi!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan  son 100 yılda depremlerin en çok hangi saatte olduğunu açıklayarak büyük deprem için saat verdi. İşte Ercan'ın açıkladığı o saatler...

SON DAKİKA! Marmara’da deprem! O il sallandı!

Kandilli Rasathanesi’nden edinilen bilgilere göre, Bursa’da deprem meydana geldi. 3.2 şiddetinde olan deprem saat 06.50’de yaşandı.

Son dakika! Akdeniz’de 4 şiddetinde deprem!

AFAD’dan edinilen bilgilere göre, Akdeniz’de 4.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, saat 03.36’da ve yerin 43.9 km derinliğinde yaşandı.

SON DAKİKA! İzmir Körfezi’nde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan son dakika bilgilerine göre, İzmir Körfezi’nde deprem meydana geldi. Ege Denizi’nde yaşanan deprem, saat 1.25’te, yerin 7.03 km derinliğinde ve 3,3 şiddetinde yaşandı.

Büyük deprem! Saat ve gün verildi! 12 Kasım'da... 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İletişim Başkanlığı ile AFAD tarafından ortaklaşa düzenlenen “Afet İletişim Çalıştayı”nda çarpıcı bir açıklamada bulundu. Soylu, Soylu, 12 Kasım'da Türkiye'de ilk defa ülke çapında tatbikat yapılacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Son dakika.. Akdenizde şiddetli deprem! Kandilli ve AFAD peş peşe açıklama yaptı

Son dakika haberine 4,7 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem saat 22:11'de kaydedildi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD depremle ilgili peş peşe açıklamalar yaptı. İşte depremle ilgili gelen son durum bilgileri...

Muğla'da 4,5 büyüklüğünde deprem!

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi yakınlarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem saat 05.57'de, Köyceğiz'e bağlı Otmanlar köyünün 9,8 kilometre kuzeyinde, yerin 3,7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Ankara Elmadağ'da 3,9 büyüklüğünde deprem!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın verilerine göre; deprem saat 23.41'de Elmadağ ilçesinde meydana geldi.

Girit Adası'nda 4 büyüklüğünde deprem!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nin verilerine göre, deprem saat 07.29'da, adanın batısı açıklarında, yerin 82,8 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

İzmir'de 4,3 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, merkez üssü Menderes ilçesi olan saat 06.32'de 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Gaziantep'te korkutan deprem!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, 4,6 büyüklüğündeki deprem, saat 20.44'te kaydedildi.

Gaziantep'te 4,6 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, 4,6 büyüklüğündeki deprem, saat 20.44'te kaydedildi.Derinliği 7,67 kilometre olan deprem, Islahiye'den de hissedildi.

Gaziantep'te 4,6 büyüklüğünde deprem!

Nurdağı'nda 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından alınan bilgiye göre, 4,6 büyüklüğündeki deprem, saat 20.44'te kaydedildi.

akdenizde deprem saat kaçta oldu Haberi

akdenizde deprem saat kaçta oldu

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'de saat 23.30'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu.


Sarsıntı, Antalya'nın Gazipaşa ilçesine bağlı köyler Muzkent, Zeytinada, Güneyköy, Kırahmetler ve Macarköy'de...