06 / 05 / 2024

AKEDAŞ

AKEDAŞ

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Van depreminin ardından kente yapılan yatırımları değerlendirirken, 'Van, Van olalı böyle yatırım görmedi'' dedi...

Adıyaman'a 2017'de 30 milyon TL'lik yatırım!

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Hasan Kaşıkçı, Adıyaman’daki projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Kaşıkçı, bölgede 2011'den bugüne kadar 100 milyon TL’yi aşkın yatırım gerçekleştirildiğini söyledi.

Antalya Çamyuva ve Tekirova Mahalleleri'nde elektrik kesintisi 9 Mart 2016!

AKEDAŞ İl Müdürlüğü Kemer İşletme Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 08 Mart Salı günü ve 09 Mart Çarşamba günü 06:15 ile 18:00 saatleri arasında Çamyuva ve Tekirova Mahallelerinde 12 saatlik elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Murat Yiğit, Kırcami imar süreciyle ilgili yatırımları anlattı!

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. ( AKEDAŞ ) Genel Müdürü Murat Yiğit, şirketin Kırcami imar süreciyle ilgili yatırımları konusunda bilgi verdi

Adıyaman'da 67 bin elektrik sayacı değişecek!

Akedaş Adıyaman İl Müdürlüğü tarafından elektrik sayaçlarının değişim ihalesinin yapılmasının ardından müteahhit firma sayaçları değiştirmeye başladı. Yaklaşık 2 haftadan beri 4 bin civarında yeni sayaçlar takıldı...

AKEDAŞ Haberi

AKEDAŞ

TBMM Genel Kurulu'nda, Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı verilmesinin yıl dönümü dolayısıyla gündemdışı söz alan AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, partisinin kadın milletvekili sayısını önemli oranda artırarak, diğer partilere de örnek olduğunu ifade etti. Seymenoğlu, AK Parti Kadın Teşkilatı'nın da dünyanın en büyük kadın örgütü olduğunu vurguladı. 

     CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ'nin (AKEDAŞ) özelleştirme sürecinde suistimal ve rantın söz konusu olduğunu savundu. Sapan, Hükümet'in, kendi ülkesinin sermayesini çarçur ettiğini ileri sürdü. 

     BDP Van Milletvekili Nazmi Gür, Van'da konut almaya hak kazanan ancak, konutların altyapısı tamamlanmaması nedeniyle bu imkandan mahrum kalan çok sayıda kişinin konteynerlerde soğuğa karşı mücadele verdiklerini söyledi. 

     

     ''Geçici konutlar bile yıllarca yapılamıyordu'' 

     

     CHP'li...