19 / 05 / 2024

akenerji yönetim kararları

akenerji yönetim kararları

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş, Riskin Erken Saptanması Komitesi'nin kurularak üyelerinin atanmasına ilişkin yönetim kurulu kararını yayınladı. Komitelerin görev ve çalışma esasları ekte yer alıyor...

Konut sitelerinin yönetim kurulu toplantısında kararlar nasıl alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde sitelerdeki yönetim kurulu toplantısında kararların nasıl alındığını kaleme aldı.

Tasfiye edilen kooperatifte eski yönetim planı geçerli olur mu?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, 170 haneli yazlık bir sitede hisse sahibi olduğunu aktaran okuyucu, kooperatiflerini tasfiye ettiklerini belirtti. Okuyucu, eski yönetim planının, kurulların ve kararların geçerli olup olmadığını sordu.

Binalarda yönetim nasıl olmalı?

Birçok farklı kişinin yaşadığı apartmanlarda, yüzlerce evli büyük sitelerde kararların alınması zor. Bakım-onarım işleri, tadilatlar, alınan paralar, yönetici seçimi, kararlar alınması derken herkesin ortak bir noktada buluşması güç olabiliyor. Peki binalarda yönetim nasıl olmalı?

Özak GYO'nun 2020 yılı yönetim kurulu kararları!  

Özak GYO'nun 2020 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin yönetim kurulu kararları yayınlandı. 

Site yönetim toplantısında alınan karar nasıl iptal edilir?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Site yönetim toplantısı yapılıyor ve kararlar alınıyor. Ancak onaylatılan deftere ek bir madde yazılıyor. İşin iyi yanı imzalayanlardan biri defterin resmini çekmiş, mahkemeye dava açıyorlar. Bu kararlar geçerli mi? ' sorusunu yanıtladı.

Yönetim toplantısında çıkan kararlar iptal edilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '72 dairelik bir blokta yönetim toplantısı kararları bildirilmiyor.Yönetim kat maliki değil masrafa katılmıyor.Benim mükerrer ödemem var, icraya verebilir mi?' sorusunu yanıtladı.  

Apartman yönetim plan değişikliği nasıl yapılır?

Anagayrimenkul kat malikleri kurulu tarafından, sözleşme ve yönetim planı kararlarına göre yönetiliyor. Peki, apartman yönetim plan değişikliği nasıl yapılır?

Site yönetim olağan toplantısı nasıl yapılır?

Anagayrimenkul kat malikleri kurulu tarafından, sözleşme, yönetim planı ve kanun hükümlerine göre verilen kararlar ile yönetiliyor. Peki, site yönetim olağan toplantısı nasıl yapılır?

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu kararını açıkladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme dün toplanan yönetim kurulu, görev dağılımı ile ilgili olarak bir takım kararlar aldı. Firma bu kararları KAP'a bildirdi.

Ihlara Özel Çevre Koruma Bölgesi Yönetim Planı tamamlandı!

Ihlara Özel Çevre Koruma Bölgesinin 20 yıllık vizyonu oluşturularak ve önümüzdeki 5 yıl içerisinde etkin yönetimini sağlayacak kararların tespiti ile birlikte Ihlara ÖÇK Bölgesi Yönetim Planı uygulama süreci etkin bir şekilde başlatıldı.

Akenerji Elektrik Yönetim Komitesi kararını yayınladı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akenerji Elektrik Yönetim Komitesi Kurumsal Yönetim Tebliği ("Tebliğ") uyarınca kararını yayınladı.

Akenerji Elektrik yönetim kurulu kararını açıkladı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akenerji Elektrik yönetim kurulu kararını açıkladı.Akenerji Elektrik yönetim kurulu kararını haberimizde bulabilirsiniz.

Karel Elektronik Yönetim Kurulu Kararları revize edildi!

Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş., 03.04.2014 tarih ve 2014/6 sayılı, 10.04.2014 tarih ve 2014/8 sayılı ve 18.04.2014 tarih ve 2014/9 sayılı yönetim kurulu kararlarını revize etti...

akenerji yönetim kararları Haberi

akenerji yönetim kararları


Akenerji'den yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin Yönetim Kurulu kararı uyarınca,


Yönetim Kurulumuz'un görev ve sorumluluklarının sağlıklı bir biçimde yerine getirilmesi amacı ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: IV No:56 sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: IV No:63 sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğde  Değişiklik yapılmasına Dair Tebliğ uyarınca,


1.Yönetim Kurulumuz bünyesinde Riskin Erken Saptanması Komitesi oluşturulmasına, komite üye sayısının iki olarak tespit edilmesine ve Komite Başkanlığı'na Sayın Hakan Akbaş'ın, Komite Üyeliğine Sayın Jiri Schwarz'ın seçilmesine,


2.Yönetim Kurulumuzun yapılanması gereği, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin, Aday Gösterme Komitesi'nin ve Ücret Komitesi'nin görevlerini de yerine getirmesine,


3.Kurumsal Yönetim Komitesi'nin ve Riskin Erken Saptanması Komitesi'nin ekte yer alan görev alanları ve çalışma esasları çerçevesinde faaliyetlerini yürütmesine,


karar verilmiştir.


Saygılarımızla,


Kurumsal Yönetim Komitesi için